Orijinalini görmek için tıklayınız : baf twin 6000 gold themex
:)mrb arkadaşlar bir arkadaşımda baf twin 6000 gold var çanağı 53w ayarlı hotbird uydusunda 11643 h 27500 themex kanaları açılmıyor önceden başka tp den yayın yaparken açılıyormuş bu kanaları izleyebilin varmı forumda iki tane loder gördüm bir tanesinde çocuk resmi var doğru yazılım loderi bumu izleniyorsa loder ve yazılımı eklerseniz memnum olurum selamlar
arkasaşlar şimdi forumu inceledim yazılım atarken kapağını açmamızmı gerekiyor yumatunun twin olmayan cihazlarına yazılım atım fakat bu tür bir cihaza ilk defa yazılım atıcam yardımlarınızı bekliyorum selamlar
yazılım yüklemenize gerek kalmadı.bu gün istediğiniz kanallar paylaşıma gelmiştir...
052morşimşek
26-02-2010, 13:34
mokur33 usta bende digibox cihaz var 53 derece ayarlı tehemelerde mozaiklenme yapıyor izlenmiyor birde animalplanet te yok açılmıyor sorun benim sistemdemi yoksa genel olarak bir sorun varmı.
X lerin açılan kartlarında küçük sorunlar olduğu için mozaiklenme yapıyor.kısa zamanda düzelekmiş sorunlar...
tstuncay28
03-03-2010, 15:51
yaklaşık 15 gündür bende paylaşım yok, izmite gönderdim, geldi yine birşey yok ,anlamadım gitti
tstuncay28
03-03-2010, 15:52
mrb mokur ustam bir cevap verebilirmisin, 53 paylaşım yok
paylaşımda sorun yok.yayınlar açık.(nova kanalları hariç)
sizin cihazda veya data sinyalinde sorun olabilir...
9339 ,cardshare ,northstar yap. ANİMAUX kanalı üzerinde 3-5 dakika bekleme yap...
gladyator
10-03-2010, 15:26
paylaşım var arkadaşlar themelerxxx hotbört uydusunu tarat sonra çılmayan themeleri sil ve seyret selamlar kolay gelsin
tlşkler bendede aynı sorun vardı