Orijinalini görmek için tıklayınız : Yetenek Sizsiniz'de küfür rezaleti!
veyselbakan
22-02-2010, 10:57
Show Tv’de yayınlanan programının jüri üyesi Ali Taran canlı yayında ağzından kaçırdığı küfürle herkesi şok etti.
Acun Ilıcalı’nın programla ilgili bilgi verdiği dakikalarda canlı yayında olduğunu unutan Ali Taran ettiği küfürle geceye damgasını vurdu.Stüdyodaki konukları ve ekran başındaki izleyicileri şaşkına çeviren küfüre program sunucusu Acun Ilıcalı uzun süre ne tepki vereceğini bilemedi.
Yetenek Sizsiniz'de küfür rezaleti! - Diğer - Haber, Video / Milliyet.com.tr İnternet TV (Only the registered members can see the link)
ettiği küfüre bak be ben canlı yayını izlemiştim bende kopmuştum orada
madem en tepedeki adam acun ılıcalı,
bu küfreden şahsa kapıyı göstermesi gerek.
kibarcası kovuldun demesi gerek.
aksi halde programın değeri düşer.
affedilmez bi hata.büyük gaf.
ılıcalı gereğini derhal yapmalı.
o şahsı derhal kapının önüne koymalı.
hemde hülya hanımın yanında küfrü ettiyse yuh yani...
selametle....iyi çalışmalar.
veyselbakan
22-02-2010, 11:33
adam o kadar rahat bir şekilde küfür ediyorki sanki yanında kimse yok o sanki tv de değil yahu adam sokakta yada evinde o kadar rahat küfür etmez bu kadarına pes doğrusu
orun0774
22-02-2010, 11:36
resmen terbiyesizlik yaptığı,kınıyorum kendisini bir daha çıkmaması lazım o programa.
Tüh size.. bu kadarıda olacak şey değil....Bu adam resmen yanındakine söğüyor çaktırmadan... nereye ..............ğınıda söylüyor
veyselbakan
22-02-2010, 11:51
bu bir yetenek yarışması dolayısı ile bunu 7 den 70 e bir çok insan izliyor demekki bundan sonra yarışma başlamadan önce ali taran sayesinde +18 ibaresi eklenecek bu proğrama
bu bir yetenek yarışması dolayısı ile bunu 7 den 70 e bir çok insan izliyor demekki bundan sonra yarışma başlamadan önce ali taran sayesinde +18 ibaresi eklenecek bu proğrama
aynen katılıyorum
:45: :45: :45: :45: :45: :45: :45: :45: :45: :45: :45: :45: :45:
adamda orada yeteneğini sergiledi finale kalır.
yengec71
22-02-2010, 13:54
canlı yayın olmasa banttan olsun olacak işmi hiç yakıştıramadım büyük terbiyesizlik
Küfürden sonra izleyiciler alkış yağmuruna tutuyor , beni o kısım çok şaşırttı :)
ben olaya farklı bir percereden yaklasacam evet kufur var ama ne yazık ki bu kufur toplumuzun her bireyinde var küçügünden tutunda en büyügüne kadar hatta minicik bebelere yavrum hadi şu amcaya bir küfür et diyen bebe küfür edince mutlu olan aile bireyleri var durum
Küfürden sonra izleyiciler alkış yağmuruna tutuyor , beni o kısım çok şaşırttı :)
hoşlarına mı gitti acaba:49:
veyselbakan
22-02-2010, 14:32
belkide onun kadar kaba olmadıkları için yuhalayacaklarına alkışla protesto etmiş olabilirler
Show tv düzeysiz programlara devam ediyor bir tane showtv de izlenecek program yok bana göre nerede eski showtv nerede şimdiki
Bu jeneriki eskiler iyi bilir
Only the registered members can see the link
akin 3641
22-02-2010, 15:21
bende şaşırdım şu milletin haline:nono:
adam zaten şımardı iyice..
ben kaçırmısın kufur olayını ama adamı bosuna mı juriye aldı acun her yarısma programlarında bir tane densiz bulunduruyorlar reyting yapmak için)))