PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 10 yaşındaki kızın gerdek gecesi dehşeti

veyselbakan
22-02-2010, 10:46
Yemen’de başlık parası karşılığında yetişkin bir adamla evlendirilen 10 yaşındaki bir kız çocuğunun yaşadığı “gerdek gecesi” dehşeti, Birleşmiş Milletler’in ajansı IRIN’e konu oldu.

IRIN’in haberine göre, bir gün okuldan alınıp babasının evinden başka bir köydeki hiç tanımadığı bir adamın evine gelin gönderilen 10 yaşındaki Ayşe, yemek pişirmek, temizlik yapmak ve yaşlı kocasıyla **** yapmaktan ibaret olan evliliğinin ilk gecesinde yaşadığı dehşeti şu sözlerle anlattı: “Yere bir çarşaf serdi, beni üzerine yatırdı. O şeyden sonra kanama oldu. Canım o kadar yandı ki ağlayıp bağırmaya başladım. O günden beri o adamı ölümün kendisi olarak görüyorum.” IRIN ajansına göre, bir hafta süren dayak ve ağlamalardan sonra damat tarafı Ayşe’nin babasını çağırarak, kızlarını geri alıp 200 bin Yemen riyali (1000 dolar) başlık parasını geri vermesini istedi.

Adı gizli tutulan baba bir ilaç yapıp kızına içirdi. İçtiği ilaçla başı dönen Ayşe’nin tekrar kocasıyla yatması istendi. Habere göre çıkan her sorunda bilinmeyen bir ilaç içirilip sakinleştirilen Ayşe iki yıl sonra evden kaçtı.

IRIN ajansı bugün 12 yaşında olan Yemenli kız çocuğunun, Yemen yasalarından dolayı halen kocasından boşanamadığını yazdı. Yemen yasalarına göre kız çocuklarının 15 yaşından önce evlendirilmesi yasak. Ancak anne babasının rızasıyla evlendirilen çocuklar için herhangi bir kısıtlama yok. Bu çocukların boşanması davası açabilmesi için ise yine 15 yaşını doldurması gerekiyor.

Ayşe’nin avukatı Şada Muhammed Nasır ise yapılan şeyin “evlilik” değil, “tecavüz” olduğunu söyledi.

kaynak milliyet haber

Hikmet™
22-02-2010, 11:06
nediyim kurban olduğum ALLAH belalarını verir inşallah

veyselbakan
22-02-2010, 11:19
nediyim kurban olduğum ALLAH belalarını verir inşallah

inşallah verir bu ve bunun gibi insanlarla aynı havayı teneffüs ettiğime utanıyorum bunlara insan bile demek yanlış olurrr!

Hikmet™
22-02-2010, 11:35
inşallah verir bu ve bunun gibi insanlarla aynı havayı teneffüs ettiğime utanıyorum bunlara insan bile demek yanlış olurrr!

:45: :45: :45: :45: :45: :45: :45:

empu_1
22-02-2010, 11:40
Bunlar insanlıktan nasibini almamış ve zihniyeti bozuk insanlar topluluğunu allah islah etsin. hatta allah bu tip kavimlarin-toplulukların belasını versin ki, bütün insanlığa ibret ve örnek olsun. ALLAH'U EKBER.

umut55
22-02-2010, 11:59
allah belasını versin böyle insanların

dayı83
22-02-2010, 12:04
bunlar insan değil yaratık torunun yaşında bir çocuk nasıl kıyabildin.

akin 3641
22-02-2010, 12:33
HAYATTA EN HAKİKİ MURŞİT İLİMDİR bunlarda ilim de vicdanda yok vahşi bir yaratıktan hiç bir farkları yoktur bunların bence avrupa insan hakları mahkemesinin çok önemli ve üzerinden durulması gereken bu trajık konu ile ilgili birşey yapması gereklidir.

empu_1
22-02-2010, 12:46
ben olsam önce babasına jop so...ardım
bakalım nsl.mış.nasılsa başlık parası ödendi.
bu tip insanlar(kızını satanlar) serefsiz ve haysiyetsizinsanlar benim gözümde

Hikmet™
22-02-2010, 14:41
p.......kliğin adı başlık parası oldu nasıl bir baba para için çocuğunu satar

alperen kardeş bu mesaj sana yakışmadı baştaki lafın p harfiyle başlayan laf

MUTAF
22-02-2010, 14:59
bu insanlar müslümanmıymış, onu merak ettim sadece..

veyselbakan
22-02-2010, 15:25
bu insanlar müslümanmıymış, onu merak ettim sadece..

Basri soruyu yanlış sormuşsun aslında sorunu bunlar insanmıymış acaba diye soracaktın zannedersem bunlarda allah korkusu olsa böyle bir şerefsizlik yaparlarmıydı acaba?

eura
22-02-2010, 16:22
Bu ne ya ? El insaf arkadaşlar ya daha 10 yaşındaki çocuğu kocaya vermiş. Yazıklar olsun ya. Rezilliğin rüsvalığın hası bu ya. Bu nasıl müslümanlık anlamadım arkadaş ya. Biz Allah'a havale edelim arkadaşlar.

MUTAF
22-02-2010, 16:39
Basri soruyu yanlış sormuşsun aslında sorunu bunlar insanmıymış acaba diye soracaktın zannedersem bunlarda allah korkusu olsa böyle bir şerefsizlik yaparlarmıydı acaba?

bu tarz canlılar, cehennemi tutuşturmaya yarayan odunların arasında yer alacaklar. kül olana kadar yanacak bu caniler...

konveks
22-02-2010, 16:58
Işte sorun bu arkadaşlar inançsizlar ve islam düşmani bazi batili pislikler bu gibi iğrenç durumlari kullanarak islami kötülemeye çalişiyorlar.bence o iki adami insanliktan çikana kadar dövmek lazim.beyinsizler dinlerine dil uzatilmasinada sebebiyet veriyorlar

digiman2005
22-02-2010, 17:35
bunlara insan demeye bin şahit ister allah belalarını versin daha çocuk allahsızlar yahu daha neler göreceğiz şu fani dünyada yaşadıkça nefes alıp verdiğimiz sürece nelerle karşılaşacağız yaradanım bizlerin her anını sınıyor bu dünyada yaşarken aklın ve mantığın ağır basmazsa vay halimize diyeyimmmmmm saygılar

aliharbiye
22-02-2010, 17:40
bu adamlar müslüman dimi arkadaşlar bunlardan olsa olsa kedi köpek maması olur şerefsiz........

swerrt
22-02-2010, 18:40
yazık ya ınsanmı bunlar... :nono:

atakurtul
22-02-2010, 21:51
Bizim ülkemiz de de zemin hazırlıyorlar cemaatler iş başında

cetindeniz
22-02-2010, 23:15
Bizim ülkemizdede oluyor bu gibi olaylar

ŞAVKÇI09
22-02-2010, 23:39
kıyametin alametlerinden biri daha işte karşımızda nereye gidiyor bu insanlar net aleminde de buna benzer şeylerle karşılaşabiliyoruz hele öle bi site var ki bazen insanların hallerini görmek için arada bir girerim millet ne hallere düşmüş ya

Dijitalci
23-02-2010, 00:37
Allah böyle SAPKINLARIN belasını versin.!!!!

xp_n3r00
23-02-2010, 11:53
Hiçbir Kur'an ayeti ya da Hadis-i şerifte bunun normal olduğunu gösterecek bir cümle yoktur. Ne var ki bazılarımızın cahilliğine veriyorum sanki bu İslamın suçuymuş gibi görmeye ve göstermeye çabalamaktadır. Kendi tahtını korumak ve garanti altına almak adına islamı kullanıp, halkı unutan bazı arap liderlerinin yaptıkları asla islamla bağdaştırılamaz. Çünkü cenab-ı Hakk ADALET li olmayı emreder. Düşmanın dahi olsa adalet konusunda haklı olanın hakkının verilmesi istenir.

Kısacası bu olay kesinlikle iğrenç bir durum. Allah bu zalimlerin elinden bu kızcağızı kurtarsın(inşallah).

crexlly
23-02-2010, 13:15
allahım sen insanlarımıza sabır ve akıl ver ne diyeyim s...... ta kendisi

ay_bulut
23-02-2010, 14:08
kıyamet alemeti bunlar arkadaşlar başımıza taş yağacak taş. elimde olsa bu adam bi kaşık suda boğarım.

dayinim
23-02-2010, 17:09
bu araplar zaten sapık .daha cocuk olan birine yapilan sadece vahşet.

kimene58
23-02-2010, 18:40
Yüce ALLAH bizi ve sevdiklerimizi böyle gözünü dünya zevki ve para bürümüş yaratıklardan korusun inşallah. İnsan olan birisi kendi evladına nasıl yapar bunu ya o koca denen insanlıktan nasibini almamış zavallı nasıl yapar.:mad2:. Korunmaya muhtaç küçücük yavrucağın düştüğü durumlara bakarmısınız ALLAH ıslah etsin.