PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Fenerbahçe 2-3 Bursaspor

Hikmet™
22-02-2010, 11:48
Only the registered members can see the link

Lig, Ziraat Türkiye Kupası ve UEFA Avrupa Ligi’nde üst üste yaptığı 4 maçta kazanamayan sarı-lacivertli ekip, 3 maçlık deplasman serisinin ardından Kadıköy’de seyircisinin önünde çıkacağı mücadelede kazanarak, galibiyet hasretine son vermek istiyor.

En son galibiyetini Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçında 4 Şubat Perşembe günü Bursaspor’a karşı 3-0’lık skorla alan sarı-lacivertliler sıkıntılı günlerin ardından rakibine karşı yine kazanarak, çıkışa geçmeyi hedefledi.

Bursaspor galibiyetinden sonra ligin 20. haftasında Diyarbakırspor ile 1-1 berabere kalan Fenerbahçe, kupa rövanşında Bursaspor’a 3-1 yenildi. Ligin 21.

haftasını Manisaspor karşısında 2-2’lik beraberlikle kapatan sarı-lacivertliler, son olarak Avrupa arenasında Lille’e 2-1 mağlup oldu.

MUHTEMEL 11

Sarı-lacivertli takımda sakatlıkları bulunan Mehmet Topuz’un yanı sıra çalışmalarını takımdan ayrı sürdüren Lugano ve Deivid Bursaspor’a karşı forma giyemeyecek.

Dinlenmeleri için tedbir amaçlı olarak dünkü antrenmana katılmayan, belinde ağrı olan Alex ve sağ arka adalesinde zorlanma bulunan Güiza’nın durumları, bu akşam yapılacak antrenmanda belli olacak.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Christoph Daum’un, Bursaspor karşısında sahaya Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Deniz, Bilica, Vederson, Özer, Cristian, Emre, Andre Santos, Alex ve Semih’ten oluşan 11’i sürmesi bekleniyor.

Bu arada, sarı-lacivertli ekipte 3 sarı kartı bulunan Bilica ceza sınırında. Brezilyalı savunma oyuncusu forma giyip bir sarı kart daha görmesi durumunda, 23. haftadaki İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında cezalı duruma düşecek.

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı’nda saat 20.00’de başlayacak Fenerbahçe-Bursaspor mücadelesini hakem Bülent Yıldırım yönetecek.

MUTAF
22-02-2010, 15:01
Buyuk ihtmalle FB bursayı yenecektir..

Hikmet™
22-02-2010, 15:59
Buyuk ihtmalle FB bursayı yenecektir..

bu maça guiza yetişebilse iyi olacak adam bursasporun belalısı oldu adeta :)

MUTAF
22-02-2010, 16:40
guiza en zor maçlarda bi gol atıyo tamamdır. :) takımda kalmayı garantiliyo...

Baldemir
22-02-2010, 20:07
Maç Bursasporun vuruşuyla başladı

Baldemir
22-02-2010, 20:12
Fenerbahçe 1-0 Bursaspor

5-Dakika Fenerbahçe erken bir golle öne geçti.. Ceza yayı gerisinde İbrahim'den kurtulan Alex, yay önünden vuruşunu yaptı, top sağ köşeden ağlarla buluştu..

Baldemir
22-02-2010, 20:28
Dakika :21 Fenerbahçe farkı ikiye çıkardı.. Sağ köşeden Alex'in kullandığı kornerde topu arka tarafta kontrol eden Vederson'un vuruşuna ayak koyan Santos, topu ağlara gönderdi..

Baldemir
22-02-2010, 20:34
Bursaspor farkı bire indirdi.. Sol kanada pasını veren Batalla ceza sahasına hareketlendi.. Ozan'ın ortasında boş durumda olan Batalla, sağ köşeye topu gönderdi..

Fenerbahçe 2-1 Bursaspor

Baldemir
22-02-2010, 20:53
ilk yarı Fenerbahçe 2-1 Bursaspor

CABBARİ
22-02-2010, 21:06
ben maçı izleyemiyorum nasıl son durum hangi taraf daha ıyı

Baldemir
22-02-2010, 21:21
ben maçı izleyemiyorum nasıl son durum hangi taraf daha ıyı

Usta Fenerbahçe etkili ama Bursasporda ani ataklar geliştiriyor, çok güzel bir maç oluyor

Baldemir
22-02-2010, 21:51
Dakika 85 .Bursaspor beraberliği sağladı.. Çift vuruşta Ozan dokundu Bekir durdurdu.. Ozan'ın vuruşunda Cristian'a da çarpan topu uzak köşeden ağlara gitti..

Baldemir
22-02-2010, 21:57
gooooooooolll
90'+1
Ozan İpek (Bursaspor)

Fenerbahçe 2-3 Bursaspor

atakurtul
22-02-2010, 21:57
Fenerbahçe 2 Bursaspor 3

Baldemir
22-02-2010, 21:59
Ve maç sonu

Fenerbahçe 2-3 Bursaspor

Baldemir
22-02-2010, 22:02
Helal olsun Bursaspora 2-0 geriden gelip 3-2 maç aldılar Fenerbahçe gibi büyük bir takımdan.Bursasporu yürekten alkışlamak gerek.

:8[1]: :present::present::present:

CABBARİ
22-02-2010, 22:08
son 5 dakikayı izledim ne maçmış beeee maç sonu paso küfür vardı statta fenerbahçeye yuhhhh

cetindeniz
22-02-2010, 23:19
Ben izlemedim ama bursa intikam acısını aldı gibi

MUTAF
22-02-2010, 23:55
son yılların en keyifli maçını izledim.
dun akşam bir arkadaşım benle o kadar dalga gectiki, dalga gectiğini bile anlamamıştım.
meyerse bu akşam bursayı yeneceklerini, beni şow izlemeye davet ettiğini anlatmaya çalışıyormuş. bizim, dün gece beşiktaşı yenemediğimiz için meyerse benle dalga geciyormuş.

ama bugun nedense teelfonlarıma cevap vermiyo :)
halbuki ben onunla dalga gecmeyecektim. olur böyle şeyler dicektim...
ne diyimki, durum belli....

Bursaspora tebrikler. ikinci yarı çok akıllıca futbol oynadılar. bazı paslaşmaları çok iyiydi..

MUTAF
23-02-2010, 00:05
Timsah intikam aldı

Turkcell Süper Lig'de 22. haftanın son maçında Fenerbahçe, kupada elemeyi başardığı Bursaspor'a, 2-0 öne geçtiği karşılaşmada son dakika golüyle 3-2 mağlup olarak, hem liderlik fırsatını tepti, hem de maç eksiği bulunan rakibine 2.'lik şansı doğurdu.

Turkcell Süper Lig'in 22. haftasında Fenerbahçe sahasında 2-0 öne geçtiği karşılaşılaşmada Bursaspor'a 3-2 mağlup olarak zirve yolunda büyük darbe yedi.
İLK YARI
Mücadelenin ilk dakikalarında Bursaspor kalesini yoğun baskı altına alan Fenerbahçe, Alex ve Andre Santos'la dakikalar 21'i gösterirken 2-0 öne geçmeyi başardı. Ancak 2-0'dan sonra karşılaşmada dengeyi kurmayı başaran Timsahlar, 26. dakikada Batalla'nın şık kafa golüyle farkı 1'e indirdi.
Alex'in istekli ve arzulu futbolunun takımının ilk 45 dakikayı önde kapatmasında büyük payı vardı. Brezilyalı futbolcu orta alanda pas alışverişinde önemli rol oynadı. Bursaspor'un Fenerbahçe'ye orta alanda top oynatma fırsatı vermesi ve Alex'in de gününde olması sarı-lacivertlilerin ilk yarıda olmasına neden oldu.
Bursaspor 1 gol bulmasına karşın orta alanda birtürlü istediği performansı sergileyemedi. İlk yarı Fenerbahçe'nin etkili futbolu ve galibiyetiyle sonuçlandı.
İKİNCİ YARI
İkinci yarıya Bursaspor daha dirençli ve istekli başladı. Topla daha çok oynayan taraf yeşil-beyazlılardı. Ertuğrul Sağlam, ilk yarıda takımının orta alandaki etkisiz görüntüsünü iyi etüt etmişti. Keza Bursaspor, ikinci yarıda rakibe fazla boş alan bırakmadı. Fenerbahçe'nin ilk yarıda çok efor sarfetmesi de sarı-lacivertlilerin son 15 dakikada oyundan düşmesine neden oldu.
Nitekim yoğun Bursaspor baskısı 84. dakikada en direk serbest vuruştan Ozak İpek'in golüyle kendisini gösterdi: 2-2. Bursaspor'un akınları dinecek gibi görünmüyordu. Şuursuzca saldıran sarı-lacivertlilerin defansında verdiği açıkları affetmeyen Timsahlar, 3. golü de bularak Ziraat Türkiye Kupası'nın rövanşını alırken, rakibine de büyük darbe vurdu.
TARAFTARDAN SEMİH TEZAHÜRATI
Güiza'nın kaçırdığı gollerin ardından Tribünlerin sabrı taştı. Tribünleri dolduran binlerce Fenerbahçe taraftarı hep bir ağızdan 'Semih gol gol' tezahüratları yaparak milli futbolcuyu istediklerini gösterdiler. Daum bu dakikalarda ısrarla değişikliğe karşı çiktı ancak taraftarın tezahüratları devam edince Alman hoca değişikliğe gitti.
GÜİZA ISLIKLARLA ÇIKTI
Daum, geçen hafta Lille maçında saçbaş yoldurtan Guiza'yla başladı müsabakaya. Nitekim İspanyol futbolcu, Bursaspor kalecisi İvankov'la birebir kaldığı bir pozisyonda yine fırsatı değerlendiremedi ve tribünlerden tepki aldı. Mücadelenin 70. dakikasında yerini Semih'e bırakan Güiza, Taraftarın ıslıklı protestosuyla sahayı terk etti. İspanyol futbolcunun protestolar sonrasında gözyaşlarına hakim olamadığı görüldü.
FENERBAHÇE: 2 - BURSASPOR: 3
Stat: Şükrü Saracoğlu
Hakemler: Bülent Yıldırım, Cem Satman, Alper Ulusoy, Süleyman Abay
Fenerbahçe: Volkan Demirel, Gökhan Gönül (Dk. 88 Gökhan Ünal), Deniz Barış, Bilica, Andre Santos, Vederson, Cristian Baroni, Emre Belözoğlu, Özer Hurmacı (Dk. 34 Önder Turacı), Alex, Güiza (Dk. 70 Semih Şentürk)
Yedekler: Volkan Babacan, Bekir, Selçuk, Gökay
Teknik Direktör: Christoph Daum
Bursaspor: Ivankov, Ali Tandoğan, Ömer Erdoğan, İbrahim Öztürk, Yenal (Dk. 46 Mustafa Keçeli), Hüseyin Cimşir, Ivan Ergic (Dk. 80 Bekir Ozan Has), Ozan İpek (Dk. 71 Iglesias), Volkan Şen, Batalla, Turgay Bahadır
Yedekler: Yavuz, Krita, Veli, Zapotocny
Teknik Direktör: Ertuğrul Sağlam
Goller: Dk. 5 Alex, Dk. 21 Andre Santos (Fenerbahçe); Dk. 26 Batalla, Dk. 85 ve Dk. 90+3 Ozan İpek (Bursaspor)
Sarı Kartlar: Alex (Fenerbahçe); Mustafa Keçeli (Bursaspor)

MUTAF
23-02-2010, 00:06
Güiza'nın gözyaşları!

Yakaladığı net gol pozisyonlarını değerlendiremeyen İspanyol futbolcu, yerini Semih'e bırakırken taraftarın ıslıklı tepkisi karşısında gözyaşlarına hakim olamadı.
Daum, geçen hafta Lille maçında saçbaş yoldurtan Guiza'yla başladı müsabakaya. Nitekim İspanyol futbolcu, Bursaspor kalecisi İvankov'la birebir kaldığı bir pozisyonda yine fırsatı değerlendiremedi ve tribünlerden tepki aldı. Mücadelenin 70. dakikasında yerini Semih'e bırakan Güiza, Taraftarın ıslıklı protestosuyla sahayı terk etti. İspanyol futbolcunun protestolar sonrasında gözyaşlarına hakim olamadığı görüldü.

MUTAF
23-02-2010, 00:06
"Bana küfrettiler"

Fenerbahçe teknik direktörü Daum, Bursaspor maçında taraftarla girdiği diyaloğun Semih-Güiza olayından dolayı değil, küfür yemesinden kaynaklandığını açıkladı.
Maça iyi başladık, 2 golü erkenden bulduk ve hak ettik bu golleri. İnanılmaz destek vardı taraftarımızdan. Biz sadece kendimize yardımcı olabiliriz artık, bunu da herkes anlamalı. 2-0'dan sonra ise rakibimiz maçı bırakacak gibiydi ancak biz bireysel hatadan gol yiyerek Bursaspor'u maça geri getirdik. İkinci yarıya da iyi başladık ve Bursa'nın gerçek anlamda pozisyonu yoktu ama 2-2'de bizim adamımıza çarptı ve kaleye gitti, çok şanssızdık. 2-2'den sonra ise golü çok istedik herkes öne gitti. Daha kontrollü olmalıydık ama bu şekilde 3. golü de yedik.
Benim taraftara karşı tepki göstermem Semih-Güiza olayından dolayı değildi, bana küfür edildi. Birkaç seyirci bana maalesef hakaret etti. Bu nedenle de tepki gösterdim, aslında yapmamam gerekirdi. Taraftarımızın çoğu çok kaliteli, bizi her zaman destekliyorlar. Semih'i desteklemeleri de seyircimizin doğal hakkı. Aynı zamanda Güiza'ya da destek veren taraftarımız var. Ancak Güiza yalnız kaldı bugün. Çok koştu ama onu yalnız bıraktık. Umarım o da Semih gibi destek görür.. Ben küfür nedeniyle tepki gösterdim, ama bunu yapmamam lazımdı.
Lille maçı öncesinde ilk hedefimiz takımı mental anlamda hazır hale getirmek. Eğer Lille maçında, bugün ilk bölümdeki gibi oynar ve tüm maçı öyle sürdürürsek hedeflediğimiz sonuca umarım ki ulaşacağız.

swerrt
23-02-2010, 09:49
Yazık ya cok yazık...

Hikmet™
23-02-2010, 11:27
ulan böle iş olmaz yaaa 2-0 yen sonrada 3-2 yenil rezil olduk yaw :(

meydancı
23-02-2010, 12:26
şampiyon