Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : İlköğretim'de mide bulandıran ilişkiler

swerrt
04-03-2010, 09:15
lköğretim öğrencisi internetten tanıştığı erkeklerle ilişki kurdu, hamile kaldığını öğretmeni anladı

Only the registered members can see the link

Burdur'un Kozluca beldesinde ilköğretim öğrencisinin internetten tanıştığı kişilerle cinsel ilişkiye girmesi sonucu hamile kaldığı bildirildi.

Kozluca İlköğretim Okulu 8. sınıf öğrencisi Ş.G'nin (14) öğretmenlerinden biri, öğrencinin karnının büyümesinden şüphelenerek okul yöneticilerine haber verdi.Okul yöneticilerinin öğrencinin ailesiyle bağlantı kurması üzerine öğrenci sağlık kontrolünden geçirildi.5,5 aylık hamile olduğu anlaşılan Ş.G'nin internetten tanıştığı bazı kişilerle cinsel ilişkiye girdiğini söylemesi üzerine yapılan araştırma sonucu, kimliği açıklanmayan 5 kişi gözaltına alındı.

mynet.com

Zanlıların küçük kızla rızasıyla birlikte olduğunu söylediği, öğrencinin de bunu doğruladığı bildirildi.Zanlılardan 4'ünün ifadelerinin alınmasının ardından sevk edildiği mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldığı, birinin sorgusunun sürdürüldüğü kaydedildi. Kızın ailesine teslim edildiği belirtildi.

swerrt
04-03-2010, 09:16
Şu internetin hiçbirşeye hayrı yok...

tamer41
04-03-2010, 09:50
bırak kardeşim şimdi internete suç atmayı ben neden kimsenin karısınıa kızına asılmıyorum interneti kullanmayı mı bilmiyorum yoksa beceriksizmiyim yada senin etrafındaki bayanlardan varmı böle internet üzerinden aynı hataya düşen benim etrafımda yok demekki internetin suçu değil biz insan ? ların suçu herşeyi illaki birine bişeye mal edicez değilmi hiçbişeyi kendimiz yapmadık ya şeytan ya internet yada televizyon otur çocuğunun başına internette ne yapıyo bak senin bilgin dışında hiçbişey yapamasın tv deki sapık dizileri seyrettirme aşkı memnuyu seyrettirme pireye kızıp yorgan yakacağına yağlı ellerini kafana sürme kardeşim sık sık banyo yap temiz ol yaratılış gayene uygun hareket et

osmann
04-03-2010, 09:56
bırak kardeşim şimdi internete suş atmayı ben neden kimsenin karısınıa kızına asılmıyorum interneti kullanmayı mı bilmiyorum yoksa beceriksizmiyim yada senin etrafındaki bayanlardan varmı böle internet üzerinden aynı hataya düşen benim etrafımda yok demekki internetin suçu değil biz insan ? ların suçu herşeyi illaki birine bişeye mal edicez değilmi hiçbişeyi kendimiz yapmadık ya şeytan ya internet yada televizyon otur çocuğunun başına internette ne yapıyo bak senin bilgin dışında hiçbişey yapamasın tv deki sapık dizileri seyrettirme aşkı memnuyu seyrettirme pireye kızıp yorgan yakacağına yağlı ellerini kafana sürme kardeşim sık sık banyo yap temiz ol yaratılış gayene uygun hareket et

:45: yani nesil in haline üzülüyorum...geleceğimiz hiçde iç açıcı değil...allah bizlere hidayet versin ne diyeyim...harbi harbi üzülüyorum...nasıl bir millet iken ne hallerdeyiz...:(

veyselbakan
04-03-2010, 09:57
:smiles22::smiles22::smiles22:ilköğretime giden bir kız ve rızası ile ilişkiye girdiği ifade ediliyor ve diğer şerefsiz kanı bozuklar bu sebepten dolayı serbest kalıyor sebep 14 yaşındaki kızın rızası ile olduğu içinmi? böyle saçma bir karar olabilirmi reşitlik çağı 18 den 14 emi indirildi bu şerefsizler nasıl serbest kalıyorlar haydi yasalar bir şey yaptı 14 yaşındaki bir çocuğun lafı ile bunları serbest bıraktı bu serbest kalan şerefsizlerde hiçmi allah korkusu yok bir çocukla ilişkiye girebiliyorlar bu kadar mı sapık bir toplum haline geldik allah belalarını versin diyorum başkada bir söz söylemiyorum:smiles22:

veyselbakan
04-03-2010, 10:00
bırak kardeşim şimdi internete suş atmayı ben neden kimsenin karısınıa kızına asılmıyorum interneti kullanmayı mı bilmiyorum yoksa beceriksizmiyim yada senin etrafındaki bayanlardan varmı böle internet üzerinden aynı hataya düşen benim etrafımda yok demekki internetin suçu değil biz insan ? ların suçu herşeyi illaki birine bişeye mal edicez değilmi hiçbişeyi kendimiz yapmadık ya şeytan ya internet yada televizyon otur çocuğunun başına internette ne yapıyo bak senin bilgin dışında hiçbişey yapamasın tv deki sapık dizileri seyrettirme aşkı memnuyu seyrettirme pireye kızıp yorgan yakacağına yağlı ellerini kafana sürme kardeşim sık sık banyo yap temiz ol yaratılış gayene uygun hareket et

:present::present::present::present::present::present::present::present:

mrbrown
04-03-2010, 10:05
:mad2::mad2::mad2::mad2:

alper3
04-03-2010, 11:19

:45::45::45::45::45::clap2:::clap2:::45::45::45::45:

toycan
04-03-2010, 11:40
yine kızdıracağım ama bunlar gelince en azından bu konuda istismar edilen kanunlar değişir dedik ama hikaye adamlar8 senedir bu konularda bile kılını kımıltatmadı gecmiş olayları hatırlatmak istemiyorum ama her konuda avrupa birliğine girmeyi hedefleyen hükümet bu konularda hassas olan kanunları yürürlüye niye koymaz hayret tamerin41 yazısı bukonuda mükkemmel insanların ruh halini bozacak diziler varken berbat

izmirlimert
04-03-2010, 12:23
yine kızdıracağım ama bunlar gelince en azından bu konuda istismar edilen kanunlar değişir dedik ama hikaye adamlar8 senedir bu konularda bile kılını kımıltatmadı gecmiş olayları hatırlatmak istemiyorum ama her konuda avrupa birliğine girmeyi hedefleyen hükümet bu konularda hassas olan kanunları yürürlüye niye koymaz hayret tamerin41 yazısı bukonuda mükkemmel insanların ruh halini bozacak diziler varken berbat

Bu konuyu da hükümete bagladın ya pes dogrrusu

toycan
04-03-2010, 12:37
Bu konuyu da hükümete bagladın ya pes dogrrusu
sen aksini yaz da öğrenelim şu kanun çıktı ve şunu yaptılar mesala biz yanlışımızdan dönmeyi biliriz canım kardeşim

technics_ms
04-03-2010, 12:38
tbrk. başarılar

technics_ms
04-03-2010, 12:39
ne güzel

toycan
04-03-2010, 13:16
bakın bu söz sizce manidar mı değil mi FRANSIZ ALBAY PİERRE LOTİ:"BİR DAHA, TÜRKLERLE SAVAŞMADAN ÖNCE, TÜRKLERDEKİ DİN, DİL, NAMUS, AİLE, VATAN, MİLLET VE BİRLİK DUYGULARININ YOK OLUP-OLMADIĞINI İYİ KONTROL EDİN. YOKSA, TÜRKLERİ SAVAŞARAK YENEMEZSİNİZ..."

osmann
04-03-2010, 14:01
bakın bu söz sizce manidar mı değil mi FRANSIZ ALBAY PİERRE LOTİ:"BİR DAHA, TÜRKLERLE SAVAŞMADAN ÖNCE, TÜRKLERDEKİ DİN, DİL, NAMUS, AİLE, VATAN, MİLLET VE BİRLİK DUYGULARININ YOK OLUP-OLMADIĞINI İYİ KONTROL EDİN. YOKSA, TÜRKLERİ SAVAŞARAK YENEMEZSİNİZ..."

ben buna benzer bir sözü lord curson söyledi diye hatırlıyorum..."türklerin elinden bu kitabı almadıkça savaş kazanamayız" elinde tuttuğu kurandan bahsediyor

Hikmet™
04-03-2010, 14:28
Şu internetin hiçbirşeye hayrı yok...

Arkadaşım interneti kullanmayı bilene internet iyi kullanmayı bilmeyenede kötü ben kız kardeşimi bile internet başına geçirmiyorum yaşı daha 13 ha illahada geçecekse ben başında beklerim asıl bu küçüklükteki Kız ve Erkek çocuklarına internet kullandırmayacaksınız

bide bu bizden sonra geçlerimizin hali ne olacak onuda bilmiyorum Kurban olduğum ALLAH SONUMUZU HAYIR ETSİN...

:45: :45: :45: :45: :45: :45: :45: :45: :45: :45:

tamer41
04-03-2010, 16:04

dostum yerden göğe kadar haklısın 8 senedir bir arpa boyu yol alamadılar bi kesimin istekleri dorultusunda ama düşünsene yapmadıkları halde irticai faaliyetlerin odağı olmaktan kurtulamadılar eğer istediklerimizi düşündüklerimizi yapabilseydiler kesin irticai faaliyetlerin odağı haline gelmeyi boşver kütabını yazmışlar deyip darbe marbe yapılırdı bu memlekette ALLAH muhafaza sabır kardeşim sabır yavaş yavaş hele şu anayasa bi değişsin saen gör o zaman neler oluyo biçok şey kendiliğinden olacak inşaALLAH biraz 600 yıllık Osmanlıyı hemenbi gecede yıkmadı birileri Cumhuriyetide bi gecede kurmadı Atamız Ecdadımız kimlere karşı savaşlar verildi kimlerle dans edildi biliyoruz değilmi tüm dünya var karşımızda. unutma karıncayı incitmeden

nizamettin
04-03-2010, 16:18
canım arkadaşlarım.bizler bedva konuşuyoruz.paran bide arkan varsa ne din ne namuş nede şerf herşey koltuk para onlrın sırtındapösteki ayanın altında ipek halı özel hoca koruma sana ne var.kocaman bi hiç.hadi bakalım münevverin katili ne kadar yatacak.yine para kazanacak hodri meydan.vah bizlere vah toplumun ahlak anlayışına .alah sonumuzu hayır eylere.saygılar herkese..

ay_bulut
04-03-2010, 16:43
aile içiden gelen temel çok önemli. binanın temeli sağlam olmadımı rüzgar,yağmur yedimi çöker.