PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Windows Vista tarih oluyor!

vaneruydu
04-03-2010, 22:01
Windows Vista tarih oluyor!
Cevapla Alıntılı Cevapla Sık Kullanılanlar İrtibata Geç Windows Vista ve kardeşlerinin kaderi belli oldu: İşte Microsoft'tun yaptığı resmi açıklama.

Windows Vista büyük umutlarla çıkan ve pek çok teknolojiyi kullanıcılarla tanıştıran bir işletim sistemiydi. Ne yazık ki Microsoft Vista asla Microsoft'un beklediği ve arzuladığı popülerliğe ulaşamadı. Windows 7'nin çıkışıyla birlikte ise Vista'nın hiç şansı kalmadı.

Kullanıcılar Windows XP'yi bırakıp yeni bir işletim sistemine geçerken Windows Vista'yı artık düşünmüyor, Windows 7'ye geçiyor.

Microsoft da Windows Vista'nın RTM sürümünün (Servis Paketsiz sürüm) teknik desteğini Windows XP SP2'den ve Windows 2000'den birkaç ay önce kesmeyi planlıyor.

chip

--------------------------------------------------------------------------------
MCP
MCTS | Vista Configuration
MCTS | Windows Server 2008 Active Directory
MCTS | Windows Server 2008 Network Infrastructure
MCTS | Windows Server 2008 Applications Infrastructure

kucer06
04-03-2010, 23:56
Zaten bir halta benzemiyordu.

Catapult®
05-03-2010, 09:28
Bide vista güzel diyenlere sinir oluyorum
bu yüzden mediamarktte adam dövecektim :@

vaneruydu
05-03-2010, 10:40
Vista Zaten Hata Ürünü idi şimdi Windows 7 Çıkardılar hatalarını kapattılar

Volkan
05-03-2010, 10:43
ben yaklaşık 2 senen kullandım ve vistada hiç bir problem yaşamadım. kullanmasını bilmek gerekio bence. şu andada windows 7 kullanıyorum XP benım için tarih olalı 2 sene oluyor.

vaneruydu
05-03-2010, 10:53
Xp Profesyonel TercihimdiR Ne vista ne windows 7 Gerek Pc Donanımlarım 4 gb DDR2 Olmasına Rağmen İntel P4 Çift Çekirdek İşlemci Hızı 3 Ghz Olmasına Rağmen Xp Pro Favorim İşi biLEN pRO Kullınır .