Orijinalini görmek için tıklayınız : Vadi'de cenaze var
Kurtlar Vadisi bir kahramanını daha kurban mı verdi? Haftaya Vadi'de cenaze var...
Kurtlar Vadisi Pusu'nun 81. Bölümü'nün son sahnesi nefes kesti. Çünkü Abdülhey'in ölümüyle ile sonuçlandı. Bir sonraki bölümün en ilginç sahnesi ise yine Abdülhey'le ilgili olacak. Çünkü Vadi'de bu kez cenaze var. Polat ve adamları Abdülhey'in cenazesinde intikam yemini edecek.
Ancak Abdülhey gerçekten mi öldü yoksa, İskender Büyük'ü yanıltmak için mi öldü süsü verildi. Gelecek bölüm bu düğüm çözülecek. Ancak uzun yıllardır birçok kahramanını kara toprağa kurban veren Kurtlar Vadisi bir kez daha cenaze ile sevenlerinin karşısına çıkacak.
bence öldürsünler yeter artık abdüleyle cılkı çıkmaya başladı artık
aelmas77
05-03-2010, 16:06
evet yani son 3-4 bölümdür işn cılkını çıkardılar
bence abdulhey olmedi hemsire ona iğne yaptı kısa sureliğine öldü yeni bölümlerde karşımıza cıkar bende abdulhey
draculu45
05-03-2010, 18:19
bence abdulhey olmedi hemsire ona iğne yaptı kısa sureliğine öldü yeni bölümlerde karşımıza cıkar bende abdulhey
polat onu boşuna katmadı amaliyata polatın doğrultusunda iş yapıyor doktor
hiç böyle düşünmemiştim...olabilir..film amerikanvari olduya...onuda yaparlar...yüz değiştirmeler ,tel konuşmasından anında yer tespit etmeler. vs. iğne ile geçici ölümde olur... şimdi meraklandım bir sonraki bölüme...bakalım ne olacak?
selametle.
beyler adbüley ölmedi eğer ölseydi kurtlar vadisi filistinde oynamazdı hepsi bi oyun
abdulun öleceğini sanmıyorum.
abdulun iyileşmesi için zemin hazırlandı.
pencere77
05-03-2010, 20:45
bencede ölmedi.geçici kalp durduruldu sanırım....
abdulhey öldüyse 1005 yaz krtvds yaz gönder ölmedi ise 1006 yaz gönder
Hediye ne verecen hocam:)
abdulhey öldüyse 1005 yaz krtvds yaz gönder ölmedi ise 1006 yaz gönder 1006
tekniker10
05-03-2010, 22:13
Sizler de dikkat ettiniz mi bilmem
filmin tam son sahnesinde bir heyecan sahnesi koyuyorlar
gelecek hafta insanlar tekrar tv başına geçiyor
filim ondan sonra günlük hayata dönüyor.
kimin eli kimin cebinde belli değil
ortasına ve son sahnesine tekrar bi heyecan koyuyorlar
bence bu filim artık Türkiye de ki gerçekler üzerine değilde tamamen rant sağlamak için yapılıyor ve ben artık bu filmi izlemiyorum
izleyenlere saygımız var yanlış anlaşılmasın
Sizler de dikkat ettiniz mi bilmem
filmin tam son sahnesinde bir heyecan sahnesi koyuyorlar
gelecek hafta insanlar tekrar tv başına geçiyor
filim ondan sonra günlük hayata dönüyor.
kimin eli kimin cebinde belli değil
ortasına ve son sahnesine tekrar bi heyecan koyuyorlar
bence bu filim artık Türkiye de ki gerçekler üzerine değilde tamamen rant sağlamak için yapılıyor ve ben artık bu filmi izlemiyorum
izleyenlere saygımız var yanlış anlaşılmasın
cok dogru tespit zaten abdulhey ölse ne olur ölseme herşey film icabı değilmi zamanında milletimiz çakır için cenaze kalmıştı bunun içinde kılarlar
yargıç_1
05-03-2010, 23:33
:puah: işte bu güzeldi