Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Dark Media Mania-W Kablosuz Bağlantılı FullHD

Hilmi
09-03-2010, 18:32
Arkadaşlar Dark Media Mania kullanan bu cihaz hakında bilgi sahibi olan varmı bu cihazdan almayı düşünüyorum bilgi sahibi arkadaşlardan cihaz hakkında olumlu olumsuz yorumlarını bekliyorum Saygılar..:49:

Hilmi
11-03-2010, 13:15
Dark Media Mania İnceleme

Kablosuz bağlantı destekleyen, tüm medya formatlarını oynatabilen, SATA HDD takılabilen ve Torrent download özelliğine sahip olan 1080p HD medya oynatıcısına ne dersinz?

Türkçe menü, çok kolay anlaşılır kullanım, 802.11g kablosuz bağlatı, USB cihazlarını destekleyen yapı ve tüm görüntü ve ses formatlarını destekleyen bir medya oynatcısı. Dark Media Mania (214 x 163 x 52.5 mm) kendisinden oldukça fazla söz ettireceğine benziyor.

1080p ve 5.1 ses sistemlerini destekleyen bu ürün, Full HD çözünürlükte tüm görüntü ve ses formatlarını destekleyen ve uygun fiyatı (224$+KDV) ile karımıza çıkan bir medya oynatıcısı.

Oldukça ergonomik bir yapıya sahip olan bu ürün, istenildiğinde SATA disk takılabiliyor. Üzerinde bulunan bağlantılar sayesinde, 1.5 TByte kapasiteli harici SATA disk, USB bellek, USB optik sürücü veya harici USB sabit diskler'in hepsi aynı anda takılabiliyor. HDMI ve optik ses çıkışına sahip olan bu ürün üzerinde taşıdığı Bittorrent özelliği sayesinde aynı zamanda download işlemi de gerçekleştirebiliyor. Bu cihazdan kullanan kimse yokmu arkadaşlar son kullanıcı düşünceleri önemli nette bu bilgilri bulabildim..

ekayar
11-03-2010, 21:13
malesef yok galiba