PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 3 yıl dolmuş...

osmann
12-03-2010, 17:55
foruma katılalı 3 yıl olmuş...profile baktım 13/03/2007 de kayıt olmuşum... (gerçi ben daha önce katıldım zannediyordum)
burada olmak güzel...birçok bilgi desteği görmek insana güven veriyor... paylaşımların/tartışmalarında ayrı bir tadı var...kabullenemediğimiz - katılmadığımız fikirlerden de çok şeyler kapabiliyoruz... empati anlamında tabi...
sonra birde alışkanlık olduki sormayın...sabah gazetelerden evvel süpersat a bakıyorum...sonra gazetelere...sıkışınca zaten tek adres burası... üye arkadaşlardan ve yöneticilerden allah razı olsun... hepinize selam eder muhabbetle ellerinizden sıkarım... selametle kalınız...:wave:

ergin7878
12-03-2010, 21:03
benimde 15 gun sonra 3 yıl oluyor zaman cabuk akıp gidiyor uydu dunyası sayesinde tanıdım bu siteyi 3 yıldırdaa takip ediyorum zaman buldukca katılım yapmaya calısıyorum

Özgür Erge
13-03-2010, 01:14
hayırlı olsun 3. yılınız..:) benim 4. yıl :)

Admin
13-03-2010, 01:35
foruma katılalı 3 yıl olmuş...profile baktım 13/03/2007 de kayıt olmuşum... (gerçi ben daha önce katıldım zannediyordum)
burada olmak güzel...birçok bilgi desteği görmek insana güven veriyor... paylaşımların/tartışmalarında ayrı bir tadı var...kabullenemediğimiz - katılmadığımız fikirlerden de çok şeyler kapabiliyoruz... empati anlamında tabi...
sonra birde alışkanlık olduki sormayın...sabah gazetelerden evvel süpersat a bakıyorum...sonra gazetelere...sıkışınca zaten tek adres burası... üye arkadaşlardan ve yöneticilerden allah razı olsun... hepinize selam eder muhabbetle ellerinizden sıkarım... selametle kalınız...:wave:
İlgi alakanız ve yazınız için teşekkurler.Bende anlamadım 27 temmuz 2010 da tam 5 sene olacak site açılalı nice 5 senelere diyelim :45:

beydemir
13-03-2010, 02:17

iyiki süpersat foruma üye olup seningibi bir kardeşle tanıştım.

MUTAF
13-03-2010, 05:38
11-09-06 tarihte uye olmuşum. zaman su gibi geçmiş yaa...
bütün, eski ve yeni, her zaman aramızda olan arkadaşalrımıza çok teşekkürler...

osmann
14-03-2010, 22:25
iyiki süpersat foruma üye olup seningibi bir kardeşle tanıştım.

eyvallah abi... bilmukabele... :wave:
selametle...

CABBARİ
15-03-2010, 12:22
hep beraber nice uzun senelere inşallah birlik beraberliğimiz bozulmasın aramıza husumet girmesin
selametle...

gacvokem
15-03-2010, 12:49
tam 4 yıl olmuş benimde vay be zaman ne çabuk geçiyor:D, ilk sorunsuz polsat ve c+ yazılımını bu sitede bulmuştum , vede helal olsun demiştim nerden nereye :D

veyselbakan
15-03-2010, 12:52
iyiki bu forma katıldım inanın tüm samimiyetimle söylüyorum aramızda kopmayacak kardeşlik bağları oluştu umarım bir ömür böyle devam eder arkadaşlığımız ve kardeşliğimiz!
fikirler uyuşmadı yeri geldi tartıştık bir arkadaşımızın başına bir dert geldi hep beraber ona destek olmaya moral olmaya çaba sarfettik yeri geldi güldük vefat oldu beraber üzüldük kahrolduk ama bunları hep beraber yaptık menfaatsiz çıkarsız yürekten ve tüm kalbimizle umarım bu hep böyle devam edecektir saygılar!

ŞAVKÇI09
15-03-2010, 13:31
Hayırlı olsun abi daha nice 3. senelere hep beraber...Benimde ilk aldığım nickle - elektrikcim - 3 yıl dolmuş onla siteye girememiştim sorunlar çıkmıştı sonradan bu nickle tekrar kayıt olmuştum..

Hikmet™
15-03-2010, 14:17
iyiki bu forma katıldım inanın tüm samimiyetimle söylüyorum aramızda kopmayacak kardeşlik bağları oluştu umarım bir ömür böyle devam eder arkadaşlığımız ve kardeşliğimiz!
fikirler uyuşmadı yeri geldi tartıştık bir arkadaşımızın başına bir dert geldi hep beraber ona destek olmaya moral olmaya çaba sarfettik yeri geldi güldük vefat oldu beraber üzüldük kahrolduk ama bunları hep beraber yaptık menfaatsiz çıkarsız yürekten ve tüm kalbimizle umarım bu hep böyle devam edecektir saygılar!

:45: :45: :45: :45: :45: :45: :45: :45: :45: :45: :present: :present: :present: :present: :present:

draculu45
15-03-2010, 17:16
vaybe zaman nekadar cobuk geciyor foruma katılalı tam 4 yıl 14 gün olmuşun