Orijinalini görmek için tıklayınız : Dreambox500S ccCAM.cfg yedeklemesi
kandilzade
15-03-2010, 17:01
Merhaba,
Ben Dreambox 500S'i yeni aldım. Bana eski, muhtemelen time-bomb lu Gemini yüklü olarak geldi. Gemini 4.7'yi yüklemek istiyorum. Ama server bilgilerimi kaybetmemek içim yedeklemem gerek. Nasıl yapabilirim? Yardımcı olursanız sevinirim.
bu gibi konularda ilkk önce forumda araştırma yaparsanız daha cabuk probleminiz çözersiniz. Cihaza FLASHFXP yada CUTEFTP programı ile bağlanıp VAR-ETC içindeki CCcam.cfg dosyasının yedeğini bilgisayara aktarabilirsiniz ayrıca bu dosyayı notepad ile acıp içindeki C line satırını ayrıca bir yere not edebilirsiniz.
Bahsetmiş olduğum programları ve kullanma talimatlarını aşağıdaki linkte bulabilirsiniz.
Ayrıca Klonlara satıcılar tıme bomplu image yüklemezler eğer pek bilmiyorsanız karıştırmayın sorun olmadıkça izlemeye devam edin. ama yinede yedek almak iyidir.
Only the registered members can see the link
kandilzade
17-03-2010, 23:01
Teşekkürler. Dediğiniz gibi DreamUp ile 3 kez silip. Gemini 4.7 'yi yüklemeyi başardım. Bunu yapmadan önce ccCAM.cfg dosyasının yedeğini aldım. FlashFXP ile de var/etc klasörüne geri yükledim. Ancak abone olduğum server'a bağlanamıyorum. Eskiden Starting ccCAM diye açılırdı cihaz şimdi starting common interface diyor. Nerede hata yaptım acaba? Şimdi şifresizlerde sorun yok. ama diğerleri açılmıyor.
Yardımcı olursanız sevinirim.
Arkadaşım serverinin yedeğini al sonra adonstan cccam 2.1.4 emu indir daha sonra server bilgilerini gir ve indirmiş olduğun cccam 2.1.4 emuyu aktif et bağlanırsın.
Mavü tuş tan Addonsa gir sonra DOwnload gemini panelden CAM bölümüne gir ordan cccam 2.1.3 yada 2.1.4 işndir kur sonrada ccam configi indir sonrada cihaza bağlan ccam config dosyanı var-etc içine at üzerinde sağ tuş yapıp chmod değerini 755 yap ve cık. Sonrada cihazdan mavi tuşa bas çıkan menude common infarace yazan yerden ccam versiyonunun secip start et ve cık daha sonrada cihazın ilk açılışta acılmasını istediğin kanal üzerine gel bu kanalda iken kapatma tuşuna uzunca bas karşına gelen menude yenıden başlatı seç bundan sonra cccam otomatik açılır.
kandilzade
18-03-2010, 23:26
Çok teşekkürler. Hallettim.
Son bir soru(n) var. Kapatma tuşuna uzun basınca herhangi bir menü çıkmıyor. Cihaz sadece bir açlıp bir kapanıyor.
asknaydn
21-03-2010, 02:56
çok iyi oldu bu
TEKNİSYEN101
21-03-2010, 09:50
Çok teşekkürler. Hallettim.
Son bir soru(n) var. Kapatma tuşuna uzun basınca herhangi bir menü çıkmıyor. Cihaz sadece bir açlıp bir kapanıyor.
arkadaşım menü tuşuna basıp tam kapatma seçeneği var onu veya cihazı yeniden başlat seçeneğini seçip kapatabilirsiniz.
kandilzade
22-03-2010, 23:32
Herkese teşekkürler. Sayenizde Dreambox sorunlarımı çözdüm.
gokhan5970
26-03-2010, 00:19
çok saolasınn
pinocchio27
26-03-2010, 15:49
Teşekkürler...................
by_speedy_
29-03-2010, 01:20
teşekkürler