PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Helal olsun sana! Rüştü

zekı62
16-03-2010, 11:01
Beşiktaşlı Rüştü’den örnek davranış. 5. dakikada kornere giden topta hakem Abdullah Yılmaz, aut kararı verdi.

Tecrübeli kaleci, uyarıp eliyle ‘korner’ olduğunu gösterdi ama karar değişmedi!

Türk futbolunda yıllardır özlemle beklediğimiz hareketlerden birisi dün Beşiktaş-Denizli maçında yaşandı. Örnek davranışın kahramanı Rüştü Reçber’di. Tecrübeli kaleci, maçın 5. dakikasında Ahmet Cebe’nin şutunu kornere çeldi. Orta hakem Abdullah Yılmaz aut kararı verdi. Ancak Rüştü hakeme pozisyonun korner olduğunu işaret etti. Orta hakemin kararı değişmeyince de Rüştü “Sen bilirsin” işareti yaptı. Ancak bu hareket kendini yere atıp penaltı bekleyen, hakemi kandırmaya yönelik eylemlerde üstüne olmayan bazı futbolculara ders gibi gösterilecek türdendi. Rüştü bu davranışıyla “Helal olsun” dedirti

htspor

caglar684
16-03-2010, 11:15
artis ben çelmesem gol olacak havası yaratmak istedi.

eura
16-03-2010, 13:08

Ne alakası var ? Belki yıllar sonra bir Türk futbolcunun dürüstlük damarı tuttu, belki insafına yediremedi.

MUTAF
16-03-2010, 13:29
performansı iyiydi denizli maçında..

ozibo
16-03-2010, 17:26

arkadaşım sen akşam kanaltürk televizyonunda eski hakem Ahmet Çakar ın anlattıklarınıu izlemedin herhalde.

caglar684
16-03-2010, 18:38
arkadaşım sen akşam kanaltürk televizyonunda eski hakem Ahmet Çakar ın anlattıklarınıu izlemedin herhalde.

sevmem ahmet çakarı izlememde. bikini giyecem dedi sözünü tutmadı. erkek adam sözünde durur.:8[1]:

kalamaki
16-03-2010, 18:55
sevmem ahmet çakarı izlememde. bikini giyecem dedi sözünü tutmadı. erkek adam sözünde durur.:8[1]:

Uygun beden bulamamıştır!

ozibo
16-03-2010, 19:06
Uygun beden bulamamıştır!

helal olsun size konuyu nereden nereye çektiniz.