Orijinalini görmek için tıklayınız : Yemekteyiz'de fuhuş şoku
rene_gade
19-03-2010, 15:34
Programda kendisini makyöz olarak tanıtan Müjde K.’, müşteri zannetiği polislerden kendisi dahil üç kadın için 2 bin lira aldı.
Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri kadın pazarladığı istihbaratını aldıkları Müjde K. ile müşteri olarak telefonla irtibata geçti. Önce konuşmak istemeyen ve referans isteyen Müjde K., işadamı sandığı polislerle Fatih’te bir otelde buluşmak için anlaştı. Buluşma yerine Yağmur M. (22) ve Zeynep M. (24) ile gelen Müjde K., 1 saatlik **** karşılığında 2 bin TL para istedi. Seri numaraları alınmış paraların Müjde K.’ya verilmesinin ardından odalara çıkan dedektifler, kimliklerini açıklayarak Müjde K. ve iki hayat kadınını gözaltına aldı.
Ahlak ve Kumar Büro Amirliği'ne getirilen Müjde K., sorgusunda suçunu itiraf etti ve iki yıldır kadın pazarladığını söyledi. Müjde K.’nın her kadın için 500 TL istediği, bu paranın 200 lirasını hayat kadınlarına verip gerisini kendisine aldığı belirlendi. Televizyon programına meşhur olup arası bozuk olan sevgilisinden intikam almak için katıldığını söyleyen Müjde K., “Programdan sonra işlerim arttı. Daha çok aranmaya başladım” dedi. Gözaltına alınan Yağmur M. ile Zeynep M. de ifadelerinde Müjde K.’nın sürekli kendilerini erkeklere pazarladığını anlattı.
Poliste işlemleri tamamlanan Müjde K., kadın pazarlamak suçundan Fatih Adliyesi'ne sevk edildi.
İşte, gözaltına alınan Yemekteyiz yarışmacısının Resimleri
Only the registered members can see the link
Only the registered members can see the link
?????????
demekki önüne gelen yarışmacı olabiliyor
draculu45
19-03-2010, 17:04
Vaybe ne aklaksizliklar oluyormuş
cancağızım
19-03-2010, 17:06
birde bütün insanlara izlettiriyorlar utanmadan bu yarışmaları
iyidir iyi zaten bu tur programların ahlakı yok
bakın size bi atasözü: tencere tekerlenmiş kapağını bulmuş.
brogram ne malki.yarışmacıları ahlaklı olsun.
muuuuuhhhhhhaaaaa :D :)
digital_52
19-03-2010, 19:11
zaten izlemiyorum
Only the registered members can see the link Kadın buymuş entresan
Baldemir
19-03-2010, 19:39
Ne aklaksizliklar oluyormuş birde bütün insanlara izlettiriyorlar yaw
?????????
Önüne geleni değil hocam sadece zengin gibi görunenleri alıyorlar hepsinin evini görmuyormusun bazen rast geliyor baktıgımızda sanki bunları özenle seciyorlar videoyu izlemedin mi hepsi bacak şov yapıyorlar bunlar normal turk aile yapısına uygun kişiler degilki
bakın size bi atasözü: tencere tekerlenmiş kapağını bulmuş.
brogram ne malki.yarışmacıları ahlaklı olsun.
muuuuuhhhhhhaaaaa :D :)
Haklısınız. Ama suç bunlarda değil, bunlara ekranlara çıkması için prim verenler ve bu yarışmayı izleyenlerde. Millet yemek bulamaz yesin, bunlar da yediklerini beğenmesin.
kılavuzlu
19-03-2010, 22:47
ya değerli dostlar inanırmısınız bilmem ama bu proğramın hangi kanalda dahi olduğunu bilmiyorum reyting uğruna bizim örf ve adetlerimiz zaten bir hiç oluyor. ne yapıp ne edip şu milletin ahlakını nasıl bozarız diye hergün yeni bir yarışma yeni bir dizi yeni bir bilmemm ne vs.vs. izlemeyin ve izletmeyin değerli dostlar herkese saygılar sunarım.
Baldemir
19-03-2010, 22:56
ya değerli dostlar inanırmısınız bilmem ama bu proğramın hangi kanalda dahi olduğunu bilmiyorum reyting uğruna bizim örf ve adetlerimiz zaten bir hiç oluyor. ne yapıp ne edip şu milletin ahlakını nasıl bozarız diye hergün yeni bir yarışma yeni bir dizi yeni bir bilmemm ne vs.vs. izlemeyin ve izletmeyin değerli dostlar herkese saygılar sunarım.
Bu Show tv dogru düzgün hangi programı var acaba beş para etmeyen bir kanal,benim fikrim.:bangin:
basogluosman
19-03-2010, 22:58
degerlerimiz bilerek kirletiliyor. bizde ancak bakiyoruz. cunku bu programlar prim yapiyor.
degerlerimiz bilerek kirletiliyor. bizde ancak bakiyoruz. cunku bu programlar prim yapiyor.
Sonuna kadar size katılıyorum 2 yıldır bu program var hep kadınlar mini etekli evlere ayakkabı ile giriliyor böyle turk aile yapısı olmaz bana göre
ŞAVKÇI09
20-03-2010, 00:31
Önüne geleni değil hocam sadece zengin gibi görunenleri alıyorlar hepsinin evini görmuyormusun bazen rast geliyor baktıgımızda sanki bunları özenle seciyorlar videoyu izlemedin mi hepsi bacak şov yapıyorlar bunlar normal turk aile yapısına uygun kişiler degilki
Oldum olası nefret etmişimdir bir bölümünü bile izlememişimdir böyle yarışmaların ne yemekteyiz ne var mısın yok musun nasıl bir program olduklarını reklamlarda belli ediyor zaten.
Bunların nasıl biri olduklarını anlamak için illa göz altına alınmaları gerekmiyor.Kendisi belirtmiş zaten videoda 1.5 dakika da ne ayak olduğu besbelli.O nasıl bir giyim tarzı,o nasıl bir konuşma ve o nasıl bir oturuş resmen diyor yani ben ....... yum diye .
bu programa bunlar yakışır zaten programları o... memleketde açlık sefalet kol gezerken bir kaç p... bunları programdiye önümüze sunuyolar aslında kabahat syredenlerin
beydemir
20-03-2010, 03:46
?????????
ne zannettin CABBARİ kardeş bu meselenin %1 kadar bir mesele malum 3 büyük kanaldan başka bir kanalda çıkacak hafazanALLAH yer yerinden oynar.
ilk çıktığında izlerdim ama son zamanlarda hiç izlemiyorum. serkan abi gibi bacak şovu yapıyolar demişti ben bacak şovunu geçtim geçtim yedikleri yemekleri beğenmiyolar ş.........
hilalyıldız
20-03-2010, 11:11
S.A.Değerli kardeşlerim,hiç düşündünüzmü;müslüman türk milletinin glenek,görenek ve islami ahlak yapısını,bayrak ve vatan sevgisini yok edebilmek için el ele vermiş tüm karanlık düşmanlar yüce türk milletini yok etmek için bütün güçleriyle her konuda saldırmışlar.ÇANAKKALE'de,ANAFARTALAR 'da vede KURTULUŞ savaşında,en son KIBRIS'ta yenemedikleri milleti 32cm2-105cm2 ekranlarda star tvnin kuruluşundan beri özellikle avrupa ve dünyanın ilimini değil hep ahlaksızlığını güzelgüzel boyayarak bizlere yurtturarak evlerimize girerek fethetmişlerdir.ALLAH yar ve yardımcımız olsun.AEO.
ewet aynen xxman kardeş.
millet açlıktan ve parasızlıktan
ayın sonunu zor getiriyor.
bu ******lar ise yemek beğenmiyor.
önce kanalı sonrada bu programı yapanları si....ceksin.
bak o zmn. bi daha yaparlar mı?
denetim yok.kanun yok.
si...ni sallasan böyle onlarca programa değecek.
doğru söyleyeni 9 köyden kovarlarmış.
bunlara herkezin gözü önünde basacan odunu, basacan odunu.
******lar yemek beğenmessiniz ha...
basacan odunu. :D :D :D
izlemeyelimki kaldırılsın adamlar nerdeyse 24saat yemekteyiz yayını yapacaklar nerdeyse izlemeyelim arkadaşlar böylece pirim vermemiş oluruz
başı bütün bir tane dogru dürüst dizi yok üç beş tane kanalın üç beş dizisi hariç her dizide sevişme rekorları kırılıyor yaw ayıp avrupadabile bu tarz programları ya şifreliyorlar yada gece sunuyorlar ama bizde ne rtük var nede onun başkanı!!!
yanlız o kadınlar o kadar para etmez.
biraz pazarlık payı varmıdır acaba. ikisine birden, 2 saat 200 dolar veriyim..
:)
yanlız o kadınlar o kadar para etmez.
biraz pazarlık payı varmıdır acaba. ikisine birden, 2 saat 200 dolar veriyim..
:)
sormak lazım belki pazarlık payı vardır kimbilir :)
Bu reklamdan sonra biraz zor alırsın 200 dolara basriMutaf.
üstelik o kadarda yemekteyizde boy gösterdi kancıklar.
bunlar ne e......, nede g...... gelir 200 dolara.
ahhhhaaahhhhhaaaa :D :D :D :)
ha bu arada cabbari kardeş,
kaç para fiyat çıkardı tek.servis
senin D-Smart'a..?
sonuç ne oldu..? yaptırdın mı..?
Ahlaksız bir programa ahlaksız yarışmacı çok değil
yakupyurt
20-03-2010, 18:06
bu tür tv lerin zaten amacı bu g
saçma sapan bir program bi b..k benzemiyo bence ..:45::45:
cilginizmirli
01-04-2010, 12:57
Tek kelime ile rezalet bir program izlemiyorum zaten.Ama son 4 yıldır özel kanallara bir bakın oğlu hasta diye çok yüksek paraya yatan kadının hikayesinin anlatıldığı dizi yayınlandığı haftalarda hep 1. oldu.Edebiyat uyarlaması dizide adam öz olmasa bile amca dediği insanın karısıyla aşk yaşıyor bakıyorsunuz o dizide hep 1.Maalesef eskiden bizimkiler gibi,çiçek taksi gibi dostluğu,kardeşliği anlatıldığı diziler vardı.Ondan sonra en kaliteli filmler yayınlanıyordu.Bazen o günleri mumla arıyoruz.
su testisi su yolunda kirilir gödügünüz gibi