PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 1 Yıl Boyunca D-Smart Kutu + Smart Paket Bedava (Smile)

musti_can_68
20-03-2010, 09:38
1 Yıl Boyunca D-Smart Kutu + Smart Paket Bedava (Smile)

--------------------------------------------------------------------------------

YENİ SMİLE ADSL ABONESİ OLACAK HERKESE D-SMART 1 YIL HEDİYE KAMPANYASI

Şimdi yeni smile adsl abonesi olacak herkese, D-Smart uyumlu uydu alıcısı ile

yerli-yabancı yüzlerce televizyon ve radyo kanalı, filmler, diziler, belgeseller bir yıl boyunca hediye! Kampanyasını ilginize sunarız.

Bu kampanyadan yararlanacak olan yeni smile adsl aboneleri standart internet ücretinin yanında ek bir ücret ödemeden 1 yıl boyunca D-Smart SD+ kutu ile birlikte smart paketi izleyebileceklerdir.

KAMPANYANIN ÖZELLİKLERİ;

• Kampanya yeni smile adsl abonesi olacak müşteriler için geçerlidir, smile adsl aboneliği için 24 ay taahhüt vermesi halinde 24 aylık D-Smart (Smartpaket-SD+ kutu bedeli) aboneliğinin 1 yıllık ücreti alınmayacaktır. Diğer kutu ve paket seçimlerinde paket fiyatı üzerinden bir yıl boyunca 8,99TL’lik indirim sağlanacaktır.
• Smile adsl 24 TL’lik aktivasyon ücreti bu kampanya kapsamında alınmayacaktır.
• D-Smart aboneliğinin 40 TL’lik peşinatı müşterinin ilk ay faturasına “İç Kurulum Bedeli” yansıtılacaktır.
• İlk ay tüm kanallar açıktır.
• İsteyen müşteriye kablolu modem, kablosuz modem indirimli ücretle taksitli veya peşin olarak sunulur.

Kampanya Reklam Filmini İzlemek İçin Tıklayın

Only the registered members can see the link

empu_1
20-03-2010, 11:33
D-SMART satış şine kesinlikle bulaşmuyoz.
ama..! garantisi bitmiş,
arızalı d-smart cihaz tamiri ve
klitlenmiş d-smart cihaz açımından
çok güzel para kaldırdık.
dersiz başımızı ne derde sokucaz yaaa.
yok az sattın,yok çok sattın.
yok primim bankaya yatmadı.
esnek oldu, kösnek oldu.
yanına yattı,çamura battı derdi yoookkkk.
tere yağandan kıl çeker gibi parayı cukka yaptık.
oh be böylede çok güzel para kazanılıyomuş.

asi cocuk
23-03-2010, 11:27
kampanya nasıl olacak

Hikmet™
23-03-2010, 12:38
D-SMART'mı aman aman kalsın zaten bi konu açmıştım D-SMART alacam diye sonra vazgeçtim iyikide vazgeçmişim şimdi üyelerin hali vahim gözünü seveyim DİGİTURK onla çok mutluyum ben :) Gerçi DİGİTURK'lede zaman zaman problemlerim olmuştu ama çözüldü...

kaan68
02-04-2010, 01:32
D-SMART'mı aman aman kalsın zaten bi konu açmıştım D-SMART alacam diye sonra vazgeçtim iyikide vazgeçmişim şimdi üyelerin hali vahim gözünü seveyim DİGİTURK onla çok mutluyum ben :) Gerçi DİGİTURK'lede zaman zaman problemlerim olmuştu ama çözüldü... digiturk kadar dolandırıcı görmedim dünyada tek digiturk oldugunu bilsem gine gidipde abone olmam 5 senedir bir halle kurtuldum dsmartda geçtim bence dsmart bir tane dsmartın gölgesi bile olamaz digiturk:rtfm: