PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Kürtçe propagandaya izin çıktı

swerrt
26-03-2010, 11:51
TBMM Anayasa Komisyonu düzenlemeyi kabul etti

TBMM Anayasa Komisyonu Türk vatandaşlarının günlük yaşamlarında geleneksel olarak kullandıkları yerel dil ve lehçelerle de sözlü propaganda yapılabilmesine imkan veren düzenlemeyi kabul etti.

TBMM ANAYASA KOMİSYONU KABUL ETTİ
Seçimlerin Temel Hükümleri ve Seçmen Kütükleri hakkındaki kanun ile Milletvekili Seçimi kanununda değişiklik yapılmasına dair kanun teklifi görüşmeleri sürdüren TBMM Anayasa Komisyonu Kürtçe propaganda yasağını kaldıran düzenlemeyi kabul etti.

Only the registered members can see the link

TELEVİZYONDA TÜRKÇE ESAS ALINACAK
Komisyonda seçimlerin temel hükümleri ve seçmen kütükleri hakkındaki kanunun 58. maddesinde yapılan değişikliğe göre, propaganda için kullanılan el ilanları ve diğer her türlü matbualar üzerinde Türk bayrağı ve dini ibarelerin bulundurulması yasak olacak. Radyo ve Televizyonda yapılacak propaganda yayınlarıyla diğer seçim propagandalarında Türkçe kullanılması esas olacak.

GÜNLÜK YAŞAMDA SERBEST
Ancak siyasi partiler ve adaylar seçim döneminde, Cumhuriyet Anayasası'nda belirtilen temel niteliklere, devletin ilkesi ve milletiyle bölünmez bütünlüğüne aykırı olmamak şartıyla Türk vatandaşlarının günlük yaşamlarında geleneksel olarak kullandıkları yerel dil ve lehçelerle de sözlü propaganda yapabilecek

Hikmet™
26-03-2010, 12:00
yavaş yavaş korkmaya başlıyom artık 15 devlet elimizden gitti buda gidecek heralde ALLAH sonumuzu hayır etsin...!!!

toycan
26-03-2010, 12:28
baya baya korkmak lazım bu iktididar koltuk için herşeyi yapar satar satın alır ilkelerine bir bakın durmak yok yola devam yol nereye sonu ne kim için gidiliyor ama ne TÜRK e niye üçün biri hep acılımlar ama içi boş acılımlar milletin kafasını karıştırmaya yönelik bdp yi de aldılar yanlarına ama gercek yüzlerini görmek isteyen yok yazık

Dijitalci
26-03-2010, 13:35
İyi Uykular TÜRKİYE...

toycan
26-03-2010, 13:58
İyi Uykular TÜRKİYE...
candan ercetinin ninni şarkısı tam bize göre dinle güzel insanım uyusunda büyüsün ninni

veyselbakan
26-03-2010, 14:37
arkadaşlarım adamların nevroz konuşmasında adamlar zaten restini çekti sayın öcalanı muhattap alacaksınız dedi savaş isterseniz işte hodri meydan tarzı konuşmadan sonra hükümetin gıkı çıkmadı ama hak vermek lazım balyoz darbesi anayasa değişikliği varken bunlarla ilgilenecek ve cevap verecek vakit bulamadılar uyanın ey milletim gerçekten durum tehlikeli yerlere gidiyor sayın hükümet yetkileri pkk lıları bir gecede yargılayıp serbest bıraktıktan sonra halaylarla adamlar davul zurna eşliğinde memleketime giriyorlarsa adam diyarbakırda işte milletse millet yok eğer savaş istiyorsanız hodri meydan gibi konuşup bağıra bağıra pkk yi ve apoyu muhattap almak zorundasınız diyor ve hiçbir tepki gelmiyorsa birde üstüne kürtçe probagandaya izin veriliyorsa ki malum probaganda belli apo ve pkk siz şimdiye kadar mitinglerde başka probaganda yapıldığına şahit oldunuzmu demekki bu hükümet buna dahi izin veriyorsa türkiyemde oynanan pis oyunları varın siz düşünün şimdi biliyorum volkan kardeşim ve diğer ustalarım bana kızacak
siyaset yapmayın diye ama ustalarım hırsızın hiçmi suçu yok hepinize saygılarımı sunarım!

Hikmet™
26-03-2010, 14:58
arkadaşlarım adamların nevroz konuşmasında adamlar zaten restini çekti sayın öcalanı muhattap alacaksınız dedi savaş isterseniz işte hodri meydan tarzı konuşmadan sonra hükümetin gıkı çıkmadı ama hak vermek lazım balyoz darbesi anayasa değişikliği varken bunlarla ilgilenecek ve cevap verecek vakit bulamadılar uyanın ey milletim gerçekten durum tehlikeli yerlere gidiyor sayın hükümet yetkileri pkk lıları bir gecede yargılayıp serbest bıraktıktan sonra halaylarla adamlar davul zurna eşliğinde memleketime giriyorlarsa adam diyarbakırda işte milletse millet yok eğer savaş istiyorsanız hodri meydan gibi konuşup bağıra bağıra pkk yi ve apoyu muhattap almak zorundasınız diyor ve hiçbir tepki gelmiyorsa birde üstüne kürtçe probagandaya izin veriliyorsa ki malum probaganda belli apo ve pkk siz şimdiye kadar mitinglerde başka probaganda yapıldığına şahit oldunuzmu demekki bu hükümet buna dahi izin veriyorsa türkiyemde oynanan pis oyunları varın siz düşünün şimdi biliyorum volkan kardeşim ve diğer ustalarım bana kızacak
siyaset yapmayın diye ama ustalarım hırsızın hiçmi suçu yok hepinize saygılarımı sunarım!

Vallaha ağızına sağlık abi çok doğru söledin

MUTAF
26-03-2010, 15:36
yakında Türkiyeyi Kürdiye yapacaklar... Belli oldu bunların zihniyeti..

hyseb
26-03-2010, 17:01
ne mutlu türküm bu bayragın altındada son derece mutluyumm atatürk emanetlerine sahip cıkmakta en büyük millet oldugumuzun bir göstergesidir ama ne yazıkki bizi böyle böyle parcalamak için oyuna getiriliyoruz.aman bu vatanı sevenler bizler bu oyuna gelmeyelim hoşça kalınız.

hyseb
26-03-2010, 17:01
şehitler ölmez vatan bölünmez

gacvokem
26-03-2010, 17:24
farkındamısınız bilmem Türk milleti olarak 3. sınıf muamelesi görüyoruz gibime geliyor,bir çok örnek verecem ama yeri değil diye düşünüyorum

toycan
26-03-2010, 18:02
bence bunlar zoru başardı senelerdir ic ice yaşayanların arasına nifak soktu bunuda o kadar güzel yaptiki sormayın bir yandan enbüyük kaleyi çökertti diğer yandanda adaleti bok etti iş kendine gelince dokunulmazlıklar kalkmasın gözümüze bakarak kandırılıyoruz ama erbakanın dediği gibi nargozu iyi vermişler herşeyimizi sattılar ama hala padişahım cok yaşa deniyor

toycan
26-03-2010, 18:04
farkındamısınız bilmem Türk milleti olarak 3. sınıf muamelesi görüyoruz gibime geliyor,bir çok örnek verecem ama yeri değil diye düşünüyorum

doğru söze nedenir kürt acılım ermeniye acılım ama bize

cancağızım
26-03-2010, 20:55
bu hükümet başta oldukça hele daha çok şeyler görürüz.Belkide demiyeceğim zaten olacak birşeyi yazayım.Yarın göreceğiz imralıdaki o şer....siz başımıza bakan bile olacak.AKP liler biryerlerine kına yaksınlar.Yazıklar olsun.:mad2: