PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : FenerbahÇelİyİm Ancak...

DIGISAT
15-05-2006, 17:17
:bravo:

evvela;FENERBAHÇELİ bir taraftar olarak BİLEĞİNİN HAKKI ve TERTEMİZ-İNANÇLI RUHLU FUTBOLCULARI,BAHANESİZ TEKNİK KADROSU ve ORGANİZE VEFALI YÖNETİMİ ve VEFASIZ SEYİRCİSİ İLE ŞAMPİYON GALATASARAYI yürekten KUTLUYOR,başarılarının DEVAMINI DİLİYORUM...
ALLAH yolunu TÜRKİYEM ve TÜRK MİLLETİ ADINA açık etsin CİM-BOM BOM...
***İŞTE BÖYLE ŞAMPİYON OLUNUR herr DAUM ve AZİZ başkan...

ruzgarm
15-05-2006, 17:33
:clap2: :clap2: :clap2:

alperyılmaz
15-05-2006, 17:56
bu dostca dileklerinizden ötürü koyu bir gs olarak sizi takdir ediyorum teşekkür

Mehmet Kaynaklı
15-05-2006, 18:07

evvela;FENERBAHÇELİ bir taraftar olarak BİLEĞİNİN HAKKI ve TERTEMİZ-İNANÇLI RUHLU FUTBOLCULARI,BAHANESİZ TEKNİK KADROSU ve ORGANİZE VEFALI YÖNETİMİ ve VEFASIZ SEYİRCİSİ İLE ŞAMPİYON GALATASARAYI yürekten KUTLUYOR,başarılarının DEVAMINI DİLİYORUM...

evet kardş yenildik galatsaray şampiyon oldu tebrikte edecez bi fenerbahçeli olsakta

türkiyemizin demokratlığı bi fenere ve galataya kalmamış
lütfen yanlış anlamayın belki ben yanlış anladım herkese saygı ve hürmetler :gift:

Vakkus
15-05-2006, 18:14
evet kardş yenildik galatsaray şampiyon oldu tebrikte edecez bi fenerbahçeli olsakta

türkiyemizin demokratlığı bi fenere ve galataya kalmamış
lütfen yanlış anlamayın belki ben yanlış anladım herkese saygı ve hürmetler :gift:
O arkadaşın imzası zannedersem!!

zalimfirari
15-05-2006, 18:16
Bôyle duyarli FB taraftarina bende tsk.ederim Fenerbahçeyede bir GS li olarak basarilar dilerim..

kristal
15-05-2006, 21:30
forumdaki tüm arkadaşarın şampiyonluğunu kutluyorum ayrıca fener bahçelilerede sonsuz başarılar diliyorum benim aşkım cimbom

ertex74
15-05-2006, 21:58

bizler galatasaraylı taraftar olarak sizlerinde fenerbahcelilerinde başarılarının devamını cani gönülden diliyoruz kazannan taraf varsa bu doslugumuz sevgimiz saygımız olmalıdır fener bahceye sonsuz başarılar dilerim....
saygı ve sevgilerimle

gurbuz.1976
15-05-2006, 22:49
boyle duyarli taraftarlar oldumu futbol daha guzel olur ama saga sola saldiran taraftar hic bir takimin taraftari olamaz saygilar

hamzasarayli
16-05-2006, 12:40
bunun bir spor olduğunu gelecek nesillere örnek davranış sergilememiz gerekliğini herkese hangi takım taraftarı olursak olalım gösterelim saygılar cimbomu kutlarım

vaneruydu
16-05-2006, 15:49
her zaman her yerde fb liyiz yensek te yenilsekte