Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Milli Eğitim Dershane Borcunu Ödedi, Cezaevindeki Anne Serbest Bırakılıyor

veyselbakan
05-04-2010, 16:03
Muğla'nın Fethiye ilçesinde, dershane borcu yüzünden cezaevine giren annesini kurtaramadığı için bunalıma girip intihar eden Soner Semih Sipahi'nin (18) annesi Emine Sipahi serbest kalıyor. Fethiye Milli Eğitim Müdürlüğü, yasal faizi ile birlikte yaklaşık 5 bin lira olan borcu üstlendiğini açıkladı.

Fethiye Milli Eğitim Müdürü Yüksel Gültekin'in devreye girmesiyle dershane yönetimi şikayetinden vazgeçti.

Soner Semih Sipahi cuma gecesi evinin balkonunda intihar etmişti. İntiharın ardından Soner Semih Sipahi'nin dershane borcunu ödeyemeyen annesinin hapse girmesi nedeniyle intihar ettiği ortaya çıkmıştı. Büyük kamuoyu oluşturan bu haberin ardından devreye Fethiye Milli Eğitim Müdürü Yüksel Gültekin girdi. Dershane avukatları ile görüşme yapan Gültekin, borcun Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ödeneceğini açıkladı.

Yüksel Gültekin, "Mustafa Sipahi ve akrabası ile sabah saatlerinde görüştük. Eşinin dershane borcundan dolayı Muğla Cezaevi'nde yattığını söyledi. Ben de dershane yöneticileri ve işletme avukatı ile görüştüm. Avukat bana konuyla ilgili feragat dilekçesi vereceğini ifade etti." diye konuştu.

Yüksel Gültekin'i ziyaret eden baba Mustafa Sipahi, eşinin serbest kalacak olmasının kendilerini mutlu ettiğini açıkladı. Kayınbiraderi Sami Arslan ile geldiği Milli Eğitim Müdürlüğü'nde gazetecilerin sorularını cevaplayan Mustafa Sipahi, "Milli Eğitim Müdürü ile görüştüm. Onun girişimleri sonucu dershane yönetimi şikayetini geri çekti. Eşim serbest kalacak. Müdürümüze çok teşekkür ediyorum." dedi.

Görüşmenin ardından intihar eden Soner Semih Sipahi'nin dayısı Sami Arslan, kardeşini cezaevinden almak üzere Muğla'ya gitti.

işte türkiyenin hali derken kastettiğim buydu:mad2::mad2::mad2::mad2:

CABBARİ
05-04-2010, 16:11
iş işten geçti artık bir evladı vefat etti anne içeride olsa ne yazar dışarıda olsa ne yazar