PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Engelli çocuğa üvey anneden ölüm dayağı

veyselbakan
06-04-2010, 11:33
Yaşamını yitiren zihinsel engelli gencin vücudundaki darp izleri fark edilince üvey annesi gözaltına alınarak tutuklandı

• Çorum’da üvey annesi tarafından darp edildiği öne sürülen zihinsel engelli 12 yaşındaki Emre Can Uslu, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Evlerinde rahatsızlanan Emre Can Uslu, 26 Mart’ta Çorum Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Durumu ağır olan ve yoğun bakım servisinde tedavi altına alınan Uslu, beyin kanaması sonucu önceki gün öldü. Bedensel ve zihinsel engelli öğrencilerin eğitim gördüğü Zübeyde Hanım Eğitim Uygulama Okulu 5. sınıf öğrencisi olan Uslu’nun otopsisinde, vücudunun çeşitli yerlerinde darp izine rastlanması üzerine üvey annesi Züleyha U. (38) gözaltına alındı.

BABA: EŞİM DÖVMÜŞ OLAMAZ

Küçük çocuğu darp ettiği iddiasıyla gözaltına alınan Zeynep U., emniyetteki sorgusunun ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Baba Samet U., oğlunun down sendromlu olduğunu ve ilaç tedavisi gördüğünü belirterek, “Olay günü ekmek almak amacıyla dışarı çıkmıştım. Emre de altını pislettiği için annesi de banyo yaptırmış. Banyodan çıktıktan sonra da düşerek bayılmış. Üvey annesinin dövdüğünü düşünmüyorum” diye konuştu. • AA ÇORUM

:49::49::49::49::49: