Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : kontörden tl ye geçtik olan kullanıcıya oldu

linkci
06-04-2010, 12:36
merhaba arkadaşlar
kontörden tl ye geçtik sözde karlı kullanıcı çıkacak ama olan yine bize oldu
ben hatayda yaşyorum 100 kontörün değeri 20 tl ama satış fiyatı 21 yada 22 tl yani saçmanın en saçmalığı . dün kontör alamaya gittim 150 alacam tl değeri 30 ama 30 tl yi 31 tl ye alıyoruz

milletin nasıl kazıklandığı ortaya çıktı. sözde kullanıcı herşeyi anlayacaktı ne kadar avantajlı olduğu ama ne kadar kazıklandığımızı anladık

pkocer
06-04-2010, 13:12
kardeş ana bayiden alırsan kontörü 20 tl yada 30 tl fiyat değişmiyor şayet alt bayiden alırsan mecburen fark veriyorsunuz alt bayi karını koymak zorunda durum bundan ibaret

Hikmet™
06-04-2010, 14:01
merhaba arkadaşlar
kontörden tl ye geçtik sözde karlı kullanıcı çıkacak ama olan yine bize oldu
ben hatayda yaşyorum 100 kontörün değeri 20 tl ama satış fiyatı 21 yada 22 tl yani saçmanın en saçmalığı . dün kontör alamaya gittim 150 alacam tl değeri 30 ama 30 tl yi 31 tl ye alıyoruz

milletin nasıl kazıklandığı ortaya çıktı. sözde kullanıcı herşeyi anlayacaktı ne kadar avantajlı olduğu ama ne kadar kazıklandığımızı anladık

bakkal lardan falan filan aldıysanız ondandır kontör kartları bittikten sonra tl kartları çıkmaya başlıyacaktır