Orijinalini görmek için tıklayınız : EdirneKapıda Tramway Kazası - 1 kişi öldü
Şimdi CNNTURKte alt yazı gecti ve bayan spiker kazayı doğruları.
1 kişi tramway altında kalmış...
defalarca kez kullandım edirnekapı ve şehitlik durağını.
Edirnekapı durağı gayet notmal kapalı yer altı durağı, ama şehitlikteki durak tamamen kazaya açık bir durak. Tramwaydan inenler koşa koşa metrobuse gidiyor. o esnada tramway hareket ediyor. Kullanan herkes bilir bu durağı.
Edirnekapı'da tramvay kazası: 1 ölü - Netgazete.com (Only the registered members can see the link)
Only the registered members can see the link
Demirkapı tramvay yolunda meydana gelen kazada, ismi henüz öğrenilemeyen bir şahsa Sultançiftliği-Edirnekapı seferini yapan tramvay çarptı. Şahıs, olay yerinde hayatını kaybetti.
Sultançiftliği-Edirnekapı seferini yapan tramvay, Demirkapı durağında bir kişiye çarptı. İsmi henüz öğrenilemeyen şahsın kamyondan kaçıp tramvay yoluna girdiği, bu sırada duramayan tramvayın şahsa çarptığı öğrenildi.
Demirkapı tramvay yolunda meydana gelen kazada, ismi henüz öğrenilemeyen bir şahsa Sultançiftliği-Edirnekapı seferini yapan tramvay çarptı. Şahıs, olay yerinde hayatını kaybetti. Kaza yerine gelen polis ve sağlık ekipleri ceset üzerinde inceleme yaptı.
Bu arada, şahsın kaçtığı kamyonun sürücüsü, "Şahıs yola çıktı. Karşısında kamyonu görünce kaçmaya çalıştı. Ben de frene bastım. Şahıs tramvay yoluna girdi. Bu sırada tramvay sürücüsü şahsı fark etti ve frene bastı. Ancak tramvay duramayarak şahsa çarptı." diyerek olayı anlattı.
karakartalım
06-04-2010, 21:26
meteorolojien alınan bilgilye göre bu gece gök gürültülü sağnak yağış var ege ve marmarada. duyurulur.