PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Harici hdd problemi

Hilmi
08-04-2010, 20:19
Arkadaşlar benim philips harici hdd herzaman kullandığım gibi açtım fakat kullana bilmeniz için biçimlendirmeniz gerekiyor diye uyarı çıkıyor anlamadım gittimi şimdi bizim hdd..???biçimlendir desem içindeki tüm yedeklerde gidecek..offf offf...:(

38rambo
08-04-2010, 22:25
bende de dm 500s bulunmakta buna hdd nasıl taka bilirim kullanan arkdaslardan yardım talebinde bulunuyorum
saygılarımla

ŞAVKÇI09
08-04-2010, 22:39
Arkadaşlar benim philips harici hdd herzaman kullandığım gibi açtım fakat kullana bilmeniz için biçimlendirmeniz gerekiyor diye uyarı çıkıyor anlamadım gittimi şimdi bizim hdd..???biçimlendir desem içindeki tüm yedeklerde gidecek..offf offf...:(

Biçimlendirmeden önce antivirüs le tarat oda olmadı bide combofıx 3 le dene şansını

Hilmi
08-04-2010, 23:16
Biçimlendirmeden önce antivirüs le tarat oda olmadı bide combofıx 3 le dene şansını
Power Data Recovery verileri kurtarmayı deneyeceğim olmadı dediklerini uygularım oda olmadı yapıcak birşey kalmaz herhalde gitti bizim bilgiler..

ŞAVKÇI09
08-04-2010, 23:19
Bende 1 TB harici hdd kulanıyorum devamlı bi gün aynı sorunun benim başıma gelmesinden korkuyorum ...

Hilmi
08-04-2010, 23:25
Ne olduysa pc ile aynı anda hdd'yi açtıktan sonra oldu hay ellerim kırılsaydıda açmaz olaydım hiç yapmadığım şeyi yaptım...Olacağıvarmış demek sağlık olsun ne yapalım Power Data Recovery'ile deneyim bakalım şansımı..