Orijinalini görmek için tıklayınız : Dreambox aradığınız kanal bulunamadı hatası
Arkadaslar dreambox s500 kullanıyorum ama bıgun ne olduysa tv yı actıgımda butun kanallarda . ARADIGINIZ KANAL BULUNAMAMAKTADIR diyordu . Biraz kurcaladım falan derken . Şimdi hem kanal bulunamıyor hemde motor döndürülüyor yazıyor ekranda . Çift canak kullanıyordum 2 de hareket yok artık napıcagımı bılemedım yardım edersenız acıl cok sevınırım
TEKNİSYEN101
09-04-2010, 19:59
yeni setting atmayı deneyiniz. birde uydu yapılandırmadan dısec ayarlarını kontrol ediniz
Forum kuralları gereği konu açarken aciil yazısı kullanmayınız.
Disec ayarlarını kurcaladım . Bı uyducuyu aradım o da bıseyler tarıf ettı yaptık ama olmadı
TEKNİSYEN101
09-04-2010, 21:01
Disec ayarlarını kurcaladım . Bı uyducuyu aradım o da bıseyler tarıf ettı yaptık ama olmadı
Size tavisyem evde başka uydu cihazı varmı , eğer varsa onla deneyip sinyal olup olmadığını ögreniniz. ona göre dreambox ta ayar yapmaya çalışınız.
Malesef abicim başka uydum yok ama panellerde gozuken . % 70 %80 sınyal oldugu
TEKNİSYEN101
09-04-2010, 22:03
Malesef abicim başka uydum yok ama panellerde gozuken . % 70 %80 sınyal oldugu
Dreamboxta sinyal ve kalite olsada gözükür olmasada istersen güncel kanal listesi yüklemeyi dene link aşağıda
1. link
Only the registered members can see the link
2.link
Only the registered members can see the link