Orijinalini görmek için tıklayınız : server bilgisini yedege almak
arkadaşlar server bilgimi yedege almak için illaki kros kablo almakmı gerekiyor:49:
Ethernet Kablosu varsa oda olur
ethernet kablom varda nasıl yapıcaz
forumda araştırma yapmıyorsunuz.
server dosyasının yada diğer eklentilerin nasıl yedeklenip yükleneceğini ağaıdaki linkte anlattım.
Only the registered members can see the link
forumda araştırma yapmıyorsunuz.
server dosyasının yada diğer eklentilerin nasıl yedeklenip yükleneceğini ağaıdaki linkte anlattım.
Only the registered members can see the link
hocam fromu çok iyi araştırdım ve araştırmadan konu açmadım programların hepsi kurulu yanlız orda anlatılmayan bir şey var şimdi benim sormak istedigim serverimi yedege alırken internete cihazım baglı olcak deniliyor peki ozaman kros kabloyu neriye takıcam veyahutta data kablosunu neriye takıcam cihazın arkasında tek giriş var oda internete baglı ozaman kabloyu çıkartıp pc den gelen kabloyamı takıcam:49:
Dijitalci
11-04-2010, 16:00
Hayır Arkadaşım Cihazınızdan gelen Eternet Kablosunu MODEME takacaksınız. İletişim kurulumunda yazan IP Adresini FLASH VİZARD da kaydedeksiniz sonrası zaten kendiliğinden gelecektir.
Hayır Arkadaşım Cihazınızdan gelen Eternet Kablosunu MODEME takacaksınız. İletişim kurulumunda yazan IP Adresini FLASH VİZARD da kaydedeksiniz sonrası zaten kendiliğinden gelecektir.
işte buya kaç gündür kafayı yedim bilgi için çok teşekürler arkadaşım:present::present::present:
Dijitalci
11-04-2010, 17:20
işte buya kaç gündür kafayı yedim bilgi için çok teşekürler arkadaşım:present::present::present:
Arkadaşım Rica Ederim ,Teşekkürler Bizden. Saygılar.:45:
arkadaşım bir sorum daha olcaktı şimdi serveri yedekledik bu şekilde yeni bakup yükledik diyelim sonra yüklediim bakupa serveri tekrar hangi programla yüklicem yardımcı olcak arkadaşlara şimdiden çok teşekür ederim:49:
Dijitalci
11-04-2010, 22:07
arkadaşım bir sorum daha olcaktı şimdi serveri yedekledik bu şekilde yeni bakup yükledik diyelim sonra yüklediim bakupa serveri tekrar hangi programla yüklicem yardımcı olcak arkadaşlara şimdiden çok teşekür ederim:49:
Size Hemen Yardımcı olayım, Öncelikle Size en çok lazım olan C Cam Dosyasıdır.
Yani Halk dili ile söylemek gerekirse SERVER bilgisi bunu yapabilmek için bu sefer FLASH XHP denen başka bir program gereklidir. Geogle la yazarsanız gelecektir...Gerekli Bilgilerin Yer Aldığı Dosya Aşağıdaki LİNK te vardır oradan daha NET bir Bilgi edinebilirsiniz.!!
:angry8: Only the registered members can see the link