Orijinalini görmek için tıklayınız : Ahmet Türk'e saldırı: Burnu kırıldı
Ahmet Türk'e YUMRUK bulanık olayları davası çıkışında Ahmet Türk'e yumruk atıldı
Kapatılan DTP’nin eski Genel Başkanı Ahmet Türk’e Samsun’daki Bulanık olayları davasının görüldüğü adliyenin önünde yumruk atıldı.
Muş’un Bulanık İlçesi’nde geçen yıl Aralık ayında DTP'nin kapatılmasını protesto eden grubun işyerini ve arabasını yakmak istemesi üzerine, açtıkları ateş sonucu 2 kişinin ölümü, 4 kişinin de yaralanmasına neden olmaktan tutuklanan 2 kişinin güvenlik nedeniyle Samsun'da görülen davasını izleyen, kapatılan DTP’nin eski Genel Başkanı Ahmet Türk'e adliye önünde yumruklu saldırı oldu.
Ahmet Türk'ün burnunun:yahoo: kanadığı görülürken saldırı sonrası polis 2 kişiyi gözaltına aldı.
Only the registered members can see the link
Günün en iyi haberi..
Hatte bu senenin en iyi haberi. !!!!
Ahmet Türk'e yumruk atıldı
Samsun'daki Bulanık olayları davasının çıkışında Ahmet Türk'e yumruk atıldı. Saldırı sonucu Türk'ün burnu kırıldı
Muş'un Bulanık ilçesindeki olaylarla ilgili olarak görülen davayı izlemek için Samsun'a gelen kapatılan DTP'nin eski genel başkanı Ahmet Türk, yumruklu saldırıya maruz kaldı.
Muş'un Bulanık ilçesinde DTP'nin kapatılmasının ardından çıkan olaylarda gösterici gruba ateş açarak 2 kişinin ölümü, 8 kişinin yaralanmasına sebep olan gönüllü köy korucusu Turan Bilen ve kardeşi Metin Bilen hakkında açılan davanın ilk duruşması bugün Samsun Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülmeye başlandı.
Davayı takip etmek için kapatılan DTP'nin siyasi yasaklı başkanı Ahmet Türk, Aysel Tuğluk, Milletvekili Sırrı Sakık, Nuri Yaman, Bitlis Milletvekili Nezir Karabaş da adliyeye geldi.
Çıkışta açıklama yapan BDP'li gruba adliye önünde toplanan bir başka grup tepki gösterdi. Oluşan arbedede kapatılan DTP'nin eski genel başkanı Ahmet Türk'e bir genç tarafından yumruklu saldırıda bulunuldu. Saldırıda Ahmet Türk'ün burnu kırıldı.
Ahmet Türk, hastaneye götürülürken, saldırgan polis tarafından gözaltına alındı. Davayı takip eden avukatlar, adliye önündeki kalabalıktan dolayı dışarı çıkartılmadı. Adliye önünde gerginlik devam ediyor.
80 YIL HAPİS İSTENİYOR
15 Aralık'ta Muş'un Bulanık ilçesinde yaşanan olayda Turan ve Metin Bilen kardeşler, DTP'nin kapatılmasını protesto gösterileri sırasında baskılara rağmen kepenk kapatmamış, gerginlik üzerine ateş açmışlardı.
İki kişinin öldüğü olaylarda Bilen kardeşler için "haksız tahrik altında kasten adam öldürme, adam yaralama, meşru savunma kapsamında adam öldürme suçlarından" 80 yıla kadar hapis cezası isteniyor.
Ne güzelde yapmışlar ya ....
Baldemir
12-04-2010, 18:02
Ne güzelde yapmışlar ya ....
:45: Evet en güzel haber bu işte .:8[1]: :puah::common001::D:8[1]:
keşke kafasın kırsalardı...:bangin::bangin::bangin::bangin::bangin::bangin::bangin::bangin:
muslum-baba
12-04-2010, 18:32
super bir haber
digital_52
12-04-2010, 19:27
yaw senin neişin var karadenizde valla öldürmemişler orası dogumu yaw
A.SÜLEYMAN
12-04-2010, 19:43
super bir haber
yakupyurt
12-04-2010, 20:04
ne beceriksiz insanlar varya neden beynini dağıtmamış ki bu suratsız fareden kurtulurduk
aliharbiye
12-04-2010, 20:20
keşke geberseydi az bile yapmışlaryapanın elıne sağlık
halilgunduz
12-04-2010, 21:57
eline koluna saglık kıranın......
nasıl böyle yorum yapabiliyorsunuz adamı benimsemem ama yapılan saldırı hoş degil bu bir proveke bir olaydır
Özgür Erge
12-04-2010, 22:20
işte günün en güzel haberi :D:D:D
ya anlmıyorum adam orda bir anda gelip vuruyo yüklencek birilerini arıyolar ondada masum polislere oluyo orda olan neyse hakedenin hakkı verilmiş..
beğenmediğiniz ahmet türk....burnu kırılmasına rağmen halkı sağduyuya çağırıp sakin olmalarını istedi...
ama sizler...kana susamış bir hal çiziyosunuz...maşallah insanlığınıza....!!!
cenk35cenk
12-04-2010, 23:02
ellerine sağlık kardeşimin...
misilemeleri acaba ne olacak yada nasıl olacak ee merakla bekliyoruz gülmek kadar aglamak da var
gacvokem
12-04-2010, 23:04
yanındaki haysiyetsizede bir kaç tane çakacaklardıkı daha iyi olacaktı,:D
gacvokem
12-04-2010, 23:06
o kadar vatan hainine 1 türk yetmiş yumruğuna sağlık :D
yakupyurt
12-04-2010, 23:17
erdal kardeş her yorumumuza bir kılıf uyduruyorsun onca şehit haberlerini işlemiştik gıkın bile çıkmıyordu ben bu burun olayına sevinirken senin yorumlarınlada strese giriyom
o saldırgan ömrü uzun sürmez birileri bişeyler yapar herhalde
Özgür Erge
12-04-2010, 23:26
orası kesin yaptırırlar..
draculu45
13-04-2010, 00:13
arkadaslar sitelerde yazılan olumlu veya olumsuz her yazı vede konu zannetmeyin burada kalıyor onun için seviyeli yazalım yazılarınızı tabiki bu görüşler beni bağlar saygılarımla
Şerefsizler meydan okudular devlete, millete.Misilleme yapcaz iması çizdiler küçük beyinlerince...
arkadaslar sitelerde yazılan olumlu veya olumsuz her yazı vede konu zannetmeyin burada kalıyor onun için seviyeli yazalım yazılarınızı tabiki bu görüşler beni bağlar saygılarımla
SupersatForum - Guncel Forum Sitesi (Only the registered members can see the link) Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir,
bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir,:45:
Her yorumdan kullanıcı sorumludur dracula45'in dediği gibi Bilginize:warn:
Yapanın eline sağlık,hiç haz etmiyodum o Ş.............. lerin hepsini
BUNU YAZAN TOSUN O BURNU KIRILANA K................
gacvokem
13-04-2010, 01:09
bu cevabı bende desdekliyoum ustam, buda bizi bağlar:D
kim yumruk attıysa elrine saglık eli kolu dert görmesin.
:rockon:
Dijitalci
13-04-2010, 02:34
Aslında O YUMRUK İmralıda YAN GELİP YATAN BEBEK KATİLİNE ATILMALI idi... Yinede
elleri dert görmesin atanın...
beydemir
13-04-2010, 03:44
nasıl böyle yorum yapabiliyorsunuz adamı benimsemem ama yapılan saldırı hoş degil bu bir proveke bir olaydır
deme öyle kardeş be onlar bizim askerimizi şehit ediyorlar akıllarına bile gelmiyo.r işleri güçleri ortalığı katıştırmak, hem ülkede hem dış ülkelerde.
mehmetnuri13
13-04-2010, 08:44
işte günün en güzel haberi :D:D:D
ya anlmıyorum adam orda bir anda gelip vuruyo yüklencek birilerini arıyolar ondada masum polislere oluyo orda olan neyse hakedenin hakkı verilmiş..
katılıyom sana
airman06
13-04-2010, 10:06
arkadasın eline sağlık elleri dert görmesin ALLAH tuttuğunu altın etsin.gönül isterdiki ilk yumruğu boşa gitmiş keşke hedefi o bulsaydı.sıra arkasında duran sakıkta
veyselbakan
13-04-2010, 10:22
beğenmediğiniz ahmet türk....burnu kırılmasına rağmen halkı sağduyuya çağırıp sakin olmalarını istedi...
ben bir pkk lının ne sağ duyusuna ne sakinliğine inanırım şehit kanı ile eli kirlenmiş adilerin sözcülüğünü yapan biri beni ne sağduyuya çağırabilir nede sakinliğe ayrıca benim insanlığımı sorgulamak sana kalmadı ben bu yumruğu atanın elini öpeyim sende belli çok üzülmüşsün ahmet türkün elini öp ama bu konuda benden merhamet bekleme!
deme öyle kardeş be onlar bizim askerimizi şehit ediyorlar akıllarına bile gelmiyo.r işleri güçleri ortalığı katıştırmak, hem ülkede hem dış ülkelerde.
tamam elbette öyle ama ellerine koz vermemek lazım biz öyle biz milletiz savaş meydanında duşmanına bile merhamet eden bir atalarımız var tepki illa verilecek ama bu şiddet olmasaydı daha iyi olurdu
bu olayda halkı sağduyuya çağırdı diye adam melek oldu öylemi?
yaa pkk lılara çıktığı arka ne oluyor? kana susayanları bir teraziye koy?
selametle...:nono::
PATRONU: GURUR DUYDUM
Samsun'da Adliye çıkışında Ahmet Türk'e saldıran ve bir kahvede garson olarak çalışan 27 yaşındaki İsmail Ç.'nin eylemine işyeri sahibi Kazım Topaloğlu'dan destek geldi. Topaloğlu İsmail Ç.'nin yaptığıyla gurur duyduğunu söyledi.
Duruşma çıkışında yaptığı basın açıklamasının ardından Ahmet Türk'ü yumruklayan İsmail Ç.'nin polisteki sorgusu sürüyor. Gözaltına alınmasının ardından İsmail Ç.'nin 3 yıldır çalıştığı kahvenin sahibi Kazım Topaloğlu kendisine sahip çıkarak, "3 yıldır benimle çalışıyor. Sırrı Sakık ve Ahmet Türk'ün geldiğini duydu. Kendisi Mardin'de askerlik yaptı. Orada halkın askere davranış biçimi psikolojisini bozdu. Askerlikte birşeyler yaşamış ki kafasına yer etmiş. Sigara bile içmez. Alkol bile almaz. Her Türk vatandaşının yapabileceği birşey yaptı. Ben de onunla gurur duyuyorum. Adam gibi adam. Yaptığıyla gurur duyuyorum" dedi.
Mahalle sakinlerinden 29 yaşındaki Ufuk Dur ise, "Türkiye'yi kimse bölemez. Niye başka zaman Samsun'a gelmiyorlarda şimdi geldiler" diye konuştu.
- Yumruğun faturası emniyete
- Samsun Emniyet Müdür Yardımcısı ve şube müdürü görevden alındı.
-bir vatandaş Sırrı sakık polislere köpekler hepiniz köpeksiniz dide bağırıp duruyordu dedi
her türlü şiddete karşıyım. ama bu haberi duyunca yağlarım eridi, ne yalan söleyim. :)
Yani şiddet olarak göremedim bu olayı.
PATRONU: GURUR DUYDUM
Samsun'da Adliye çıkışında Ahmet Türk'e saldıran ve bir kahvede garson olarak çalışan 27 yaşındaki İsmail Ç.'nin eylemine işyeri sahibi Kazım Topaloğlu'dan destek geldi. Topaloğlu İsmail Ç.'nin yaptığıyla gurur duyduğunu söyledi.
Duruşma çıkışında yaptığı basın açıklamasının ardından Ahmet Türk'ü yumruklayan İsmail Ç.'nin polisteki sorgusu sürüyor. Gözaltına alınmasının ardından İsmail Ç.'nin 3 yıldır çalıştığı kahvenin sahibi Kazım Topaloğlu kendisine sahip çıkarak, "3 yıldır benimle çalışıyor. Sırrı Sakık ve Ahmet Türk'ün geldiğini duydu. Kendisi Mardin'de askerlik yaptı. Orada halkın askere davranış biçimi psikolojisini bozdu. Askerlikte birşeyler yaşamış ki kafasına yer etmiş. Sigara bile içmez. Alkol bile almaz. Her Türk vatandaşının yapabileceği birşey yaptı. Ben de onunla gurur duyuyorum. Adam gibi adam. Yaptığıyla gurur duyuyorum" dedi.
Mahalle sakinlerinden 29 yaşındaki Ufuk Dur ise, "Türkiye'yi kimse bölemez. Niye başka zaman Samsun'a gelmiyorlarda şimdi geldiler" diye konuştu.
- Yumruğun faturası emniyete
- Samsun Emniyet Müdür Yardımcısı ve şube müdürü görevden alındı.
-bir vatandaş Sırrı sakık polislere köpekler hepiniz köpeksiniz dide bağırıp duruyordu dedi
İşte buu ....
saldırı nereden gelirse gelsin hiç hoş değil ,bu memleketin sağduyulu insanlar birlik beraberlik olsun ayrı gayrı olmasın istiyor .türklük, kürtlük ve çeşitli milliyetcilik adı altında herkesi birbirine düşman etmek isteyenlerin değirmenine su taşıyoruz .soruyorum size bu saldırıyı yapanların eline ne geçti ,kuru kuruya bir ahferinmi aldı .ahferin almanın başka çeşitili yollarıda var kimseye zarar vermeden kırıp dökmeden .bu porotestolar artık türkiyeye çok gelmeye başladı .milliyetci porotestolar oluyor polis seyrediyor, muhalefet liderlerine saldırılıyor polis yine seyrediyor .lise öğrencileri sınav sistemini porotesto ediyor polis gaz ve joplarla saldırıyor dayağın haddi hesabı belli değil, işciler 4c 'yi porıtesto ediyor durm yine aynı .arkadaşlar her milletten iyi insan ve kötü insan olabilir ,benim kötüm iyi senin kötün kötö olmaz kötü her zaman kötüdür.artık dünyada 2 çeşit insan vardır 1- çalışan insan (emeğiyle alınteriyla geçinen insan 2- çalan insan (çalışanın emeğini devleti soyan insan ) biz bunlardan hangisiyiz önce buna bakalım ve yerimizi ona göre tespit edelim. hepinze saygılar .
yakupyurt
13-04-2010, 14:22
ya arkadaşım sen hangi sağduyudan bahsediyon onlar ellerine silah verdikleri mahlukatları dağa yolluyor bizim askerimizi vuruyor bir burun kırmakla bunu intikamı alınırmı savası başlatan onlar cezasını çekecekde onlar olmalı ellerine sağlık karadenizli kardeşim ellerin dert görmesin devamını bekliyoruz ne mutlu türküm diyebilene
Seferihisarlı
13-04-2010, 14:24
Helal olsun Samsunlulara ellerine sağlık...
erdal kardeş her yorumumuza bir kılıf uyduruyorsun onca şehit haberlerini işlemiştik gıkın bile çıkmıyordu ben bu burun olayına sevinirken senin yorumlarınlada strese giriyom
ben çoktandır yoktum...önceki yorumlarıma bakarsan beni tanırsın...:)
şehit haberleri en çok beni yaralar...senden bile fazla...çünkü ben kan akıtılmasın isterim...mehmetçiğimize değer veririm...bir türk askerinin kani benim için dünyalara değer...
sadece oturup ...ağlayıp....kahrolsun edebiyatı yapmam.....
derdim sorun çözmek...sadece ağlamak değil.!!!
ben çoktandır yoktum...önceki yorumlarıma bakarsan beni tanırsın...:)
şehit haberleri en çok beni yaralar...senden bile fazla...çünkü ben kan akıtılmasın isterim...mehmetçiğimize değer veririm...bir türk askerinin kani benim için dünyalara değer...
sadece oturup ...ağlayıp....kahrolsun edebiyatı yapmam.....
derdim sorun çözmek...sadece ağlamak değil.!!!
sorunu nasıl çözmeyi düşünüyorsun? belki sana katılırım....
sürekli şehit vermekten öfke küpüne dönen millete "kana susamışlar" diyerekmi?
dediğim gibi,önce bir teraziye koy... sözümüz ve hıncımız sadece pkk ve sempatizanlarınadır...onlara arka çıkan türklerede...
masuma değil...
selametle...
konu değişecek ama...söyliyeyim gene de...
sorun tabi ki "demokratik açılımlarla" ve "sivil bir anayasa"yla halledilecek.....
yoksa...sorun yıllardır yaptığımız ve başarılı olmak bir yana bir sürü vatan evladımızı toprağa verdiğimiz bir şekilde...yani sadece silah yoluyla halledilmeyecek...
pkk ile tabi mücadele edeceğiz onların utantılarıyla da...(onların pisliğini ölüm bile temizleyemez....)
ve onları madden destekleyen asıl odak eregenekon ile de......
ama masum kürt halkının elinden tutacağız...onları adamdan sayacağız....
pkk ile masum kürtleri birbirinden ayıracağız....gördüğümüz her kürt vatandaşa pkk'lı muamelesi yapmayacağız......
masum ve temiz türklerle,masum ve temiz kürtlerin... kardeşliğin altını çizeceğiz...
aramıza nifak tohumlarını sokmıyacağız...kan akıtan kim varsa karşısında topyekün duracağız......:)
Only the registered members can see the link
:present:
:present::45:
muslum-baba
13-04-2010, 16:35
bir ülkenin tek bayrayı olur
yurdunu memleketini sevmeyen
derhal turkiyeyi terket!...
bir ülkenin tek bayrayı olur
yurdunu memleketini sevmeyen
derhal turkiyeyi terket!...
Baydemir ağzını bozdu
Ahmet Türk'e yapılan saldırıya Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Baydemir'den şok tepki
Kapatılan DTP'nin eski genel başkanı Ahmet Türk'ün dün Samsun'da yumruklu saldırıya uğramasına bir tepki de Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Baydemir'den geldi. Baydemir, 'Hiçbir alçak ve ş...siz benim halkımın sağduyusu ile oynayamaz' dedi.
Baydemir, 'Bu saldırı 7'den 70 e Kürt halkına yönelik bir saldırıdır. Kürt halkının onuru, gururu ve haysiyeti hedeflendi.. Affınıza sığınarak, hiçbir alçak ve ş...siz benim halkımın sağduyusu ile oynayamaz. Alçak ve ş...sizlere bakmıyorum arkasındaki köklerine bakıyorum.
sadece Samsun'da deli yoktur. Diyarbakır(Baydemir,) ve Van'da hakkaride vardır dedi:D
ben daha önce bu konuya benzer bir konuda bu adamların karadeniz bölgesine geldiğinde bu olacaklarıyazmıştım o şerefsizde canının kurtardığına şükretrsin zaten bir dahada karadeniz bölgesıne uğrayamazlar.
Hele o baydemir denen kanı bozuk ne olduğu belli olmayan yaratık karadenize adım atarsa attığı adımla beraber direk mezara diecem ama onun gibileri bu vatanın toprağı kabul etmez.
Baydemir ve onun yandaşlarına bu ülke toprakları haram.
bu şekilde tartışarak bence adamların ekmegine yag sürülüyor bu olaydan aslında kendileri büyük haz almıştır
bir densiz bir yumruk atıyor...asıl densizler mazlum oluyor....
biz de sanal bir mutluluk yaşıyoruz....ne kadar basit şeylerden mutlu oluyoruz....
draculu45
13-04-2010, 19:43
bir densiz bir yumruk atıyor...asıl densizler mazlum oluyor....
biz de sanal bir mutluluk yaşıyoruz....ne kadar basit şeylerden mutlu oluyoruz....
:present::present::present::present::present:
digital_52
13-04-2010, 20:12
Helal olsun Samsunlulara ellerine sağlık...
eee nede olsa karadenizliyiz ustaaaaaaa:45::45::45:
aliharbiye
13-04-2010, 20:12
Hiç bir kürt kendini pkkli kabul etmez Ama ne varki yakalanan bütün pkkliler kürt.
Ve işin kötü tarafı kendileri asla aşamamışlar a.s bir toplum insan dediyin insanını sevecek insan öldürmeyecek bayrağını sevecek kendini geliştirecek günümüzde bile halen hurolarla ilgili bir sürü örnek film dizileri çekilmektedir ben katil olan bir toplama asla saygı duymam selametle arkadaşlar.....
yakupyurt
13-04-2010, 20:24
birinin canının yanmasının ne kadar acı olduğunu hissetmiştir umarım bizler şehitlerimizin haberlerini alırkende böyle üzülüyorduk birde sağduyudan bahsediyor baydemir pisliğide aslında ekranlarda konuşulması yasak olan şerefsiz kelimesini nasılda araya bip sesi olmadan herkesesin önünde bir türke şerefsiz diyorsa asıl şerefsiz kendisidir aslında bunları bitirmek kolay işe baydemirden başlıyacan adamı orada nasıl oturtuyorlar şaşırmaktayım bunu gibi teröre destek veren kimler varsa allah belasını versin ne mutlu türküm diyebilene
kirmastılı
13-04-2010, 20:32
çok güzel hareketler bunlar. esas öteki hakediyo bunu ama neyse bununla yetinelim bari
bir otuz yıl savaşıldı bu ülkede bir otuz yıl daha savaşılsın bunumu istiyorsunuz...kadınlar kocasız çocuklar babasız kalsın..analar hep ağlasın,ülkenin milyarlarca doları ne üdüğü belli olmayan bu savaşa gitti varsın milyarlarca doları daha gitsin kimin umrunda yeterki egolarımız tatmin olsun...son kürt ve son türk kalana kadar devam etmesini istiyorsanız küfüre aşşalamaya insanların onuru ve gururuyla oynamaya devam arkadaşlar..gazanız mübarek olsun...
bu arada bende samsun'luyum....ama o yumruğu atanla zerre kadar aynı düşünmüyorum...o bir barışa yumruk atan pravakatör...
bu arada...hadi bdp''yi...ak parti'yi geçtik...mhp'nin bile çok sert bir dille kınadığı bir olayı hala hangi akla hizmet için savunuyosunuz anlamıyorum...
bir insana kızgınlığınız yada sevmemeniz böyle bir saçma eyleme dönüşmemeli...
yoksa bu ülkede her kızdığımız kişi....yumruk ve ondan öte kurşun yer...
akıllı olalım ve bu alçakça saldırıyı kınayalım...çünkü bu eylem bize zerre kadar bir kar kazandırmaz...zararı ise dünyalar kadar...!!!
Özgür Erge
15-04-2010, 00:29
erdal napılcak pekii söle hadi yakında iç savaş çıktıgında
ne yazacaksın ne yorumu yapacaksın ülke bölünüyo sen gelmişssin adamı kınıyorum diyosun yakında birbirimiz vurcaz bakalım ozaman ne yorum yazcaksın merak ediyorum..
cuk oturmuş :8[1]: