Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bu Vergide Neyin nesi ? KOYUNMUYUZ BİZ BİRİ CEVAPLASIN !!!

MUTAF
14-04-2010, 16:29
Bu gun takım elbiseli garip tipli bir beyefendi ev ev daire daire dolaştı. Geldi bu resimdeki uydurma verigiyi getirdi.
sultan gazi belediyesi ASFALT KAPLAMA adı altında bariz açık dolandırıcılık uydurmuşlar.
Bizler doğduğumun günden beri bu ülkeye vergi ödemiyormuyuz? çocukluğumuzdan beri yollar asfaltlar bizim ödediğimiz vergilerden yapılıyor diye tembihlenmiyormu.? bizim verdiğimiz vergiler bu ülkede nereye gidiyor arkadaş..??? kimleri zengin ediyoruz bari bunu bilelim..

daire başı yaklaşık 200-300 tl gibi bir para isteniyor. bir belediye her daireden bu kadar para alırsa o belediye ömrü billah sırtı yere gelmez..
Hakmıdır bu şimdi. ??

ben karnımı doyuramazken adamın biri bi tarafından AFALT KAPLAMA adı altında bi saçma bişey üretiyo.
utanmadan bidi kimse ses etmesin diye 4 taksit gibi bi kıyak gectiklerini sanıyorlar. yani 4 taksit olunca kimse ses etmeyecek sanki...

ne yapmak lazım bunu ödememek için. safmıyız koyunmuyuz. ? yada bizi artık iyice koyun yerinemi koydu bunlar...

Only the registered members can see the link

veyselbakan
14-04-2010, 16:39
basri bu konu hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunmanızı tavsiye ederim neticede belediye deforme olan asfaltı kaplamak durumunda yada mahalle ve sokakların bakımından sorumlu asfalt kaplanırken size böyle bir hizmet karşılığı şu kadar para alınacaktır diye söyleyen oldumu bu resmen insanları keriz yerine koymaktır meblağ önemli değil en çok peşin ödemede şu kadar iskonto yapılacaktır ibaresi sinirlerimi bozdu arkadaş yılmam diyorsan diğer vatandaşlarıda toplayacaksın ve birde avukat belediyeye manevi tazminat davası açacaksın çöp vergisi temizlik vergisi ağaç kesim bedeli trt katkı payı emlak vergisi yakında bir şey bulamayacaklar nefes alıyoruz diye oksijen tüketim vergisi çıkaracaklar ayıptır günahtır yazıklar olsun!:smiles22::smiles22::smiles22::smiles22:

MUTAF
14-04-2010, 16:39
Peşin peşin yazayım. Belediye başkanımız AKP'li.
Kendi ellerimize sectiğimiz belediye başkanımız.
Ben oy vermedim ama ne yazıkki çoğunluk ne dediyse o oldu bu semtte.

MUTAF
14-04-2010, 16:42
.............

veyselbakan
14-04-2010, 16:59
...........

Dijitalci
14-04-2010, 17:25
Bunlar iyi günlerimiz.!!! Habire oraya buraya saldırıp GÜNDEM ler boşunamı değiştirilmeye çalışılıyor.!! Geçmiş olsun BASRİ kardeş O seçilen belediye Başkanı Eskiden yani seçilmeden önce GAZİOSMANPAŞA nın İLÇE Başkanı idi. Ve bildiğim kadarı ile Sizin orası
MADDİ yönden çok daha güçlü.Yakında GAZİOSMANPAŞA Belediyesi MAAŞ veremez durama gelecek şu an bile çalışanlar MAAŞ larını çok zor alıyorlar.Esasında Burayı FİNANSE eden SULTANGAZİ idi oda ayrılınca burası cas cavlak ortada kaldı. Ama Anlaşılan Gözleri bir türlü Doymak bilmiyor habire SUNİ GÜNDEMLERLE (YARGI+TSK) olayları perdelemeye çalışıp BUZDAĞININ altını aynen kendileri için AYARLIYORLAR. Ne diyelim Şimdi en azından O Partiye Oy verenlerede EVLAT ACISI gibi gelmiştir.... Durmak yok YOLMAYA DEVAM...

aliharbiye
14-04-2010, 17:33
Arkadaşım sahiden bu para senden alındımı alınacakmı ne yapacan böyle bir şey olamaz ya resmsn dolandırıcılık kim helal eder bu parayı bea

veyselbakan
14-04-2010, 17:41
benim tanıdığım basri hakkını sonuna kadar arar sakın o parayı verme basri kanuni haklarını kesinlikle kullan ben şahsım adına vereceğin mücadelede elimden ne geliyorsa yapmaya hazırım zaten yıllarca susa susa bu hallere geldik yeter artık bu ne böyle sorma ver parası

dayı83
14-04-2010, 18:15
eskidae asfalt parası birkereye mahsus cüzi miktarda alınırdı ama asfalt kaplama parası neymiş?

toycan
14-04-2010, 18:23
Peşin peşin yazayım. Belediye başkanımız AKP'li.
Kendi ellerimize sectiğimiz belediye başkanımız.
Ben oy vermedim ama ne yazıkki çoğunluk ne dediyse o oldu bu semtte.

o zaman işin zor basri kardeş adamlar 47 aldılar herşeyi yapma yetkileri olduğuna göre vergiyide ödeyeceksin demokrasi bu yönde görüş bildiriyor allahtan bizim ki chp li oyüzden şimdilik rahatız ama oda 60 almıştı inşaallah bizim ki uyanmaz

yalcinticaret
14-04-2010, 19:17
basri kardeşim sizin olay bizde olsa biz site sakini olarak iflas ederdik herhalde ÇÜNKÜ oturduğum yerde izmir gaziemirde mevcut yol asfaltlanma sayısını abartısız 10 a yaklaştı her yerde inşaat yapılınca damperli kamyonlar eksik olmadığından yol denen birşey kalmıyor zeminde bir sorun var ara ara yerler göçüyor sadece şimdi işin çözümü olarak

o göçen yerleri yaklasık 1 metre derinliğinde kazdılar ve dolgu yapıyorlar sonra asfalt bu durumda bize kaç para yansır

belediyemiz CHP yalnız :) gerçi izmirde her yer CHP şimdiye kadar para talep olmadı

kucer06
14-04-2010, 19:56
Sata sata ülkede bir şey kalmadı ne yapsınlar

caglar684
14-04-2010, 19:57
Basri kardeş valla şaşkınlıkla içindeyim.Ne desen haklısın belgeyi koymasan yemin ederim dalga zannederdim... şaka gibi bişey bu.

gacvokem
14-04-2010, 23:04
arkadaşlar sakın ödemeyin bir defa öderseniz kabul etmiş olursunuz. ödemeseniz bişe olmaz ankaradada melihin kabadayıları bu yonteme baş vurmuşlardı belediyede çalışan bir yakınım sakın ödemeyin ,öderseniz kabul ederseniz sürekli olarak hersene gelir ödemeseniz ,bişe olmaz demişti bende ödememiştim dahada gelmemişti, benden söylemesi

gacvokem
14-04-2010, 23:07
yatırmadığınız sürece sorun yok bunu belediye adı altında işi götüren özel şirket takip eder siz sakın ama sakın ödemeyin diğerlerinede sitede tembih edin ödemesinler

erdal05
14-04-2010, 23:21
kendi tebasını koyun sürüsü sayan bir zihniyetin ürünü....
belediye kendi yapmakla memur olduğu işlerden kurnazca milletten para topluyo...
olmayan paramızın nesini vereceksek...:)

alper3
15-04-2010, 01:01
Sata sata ülkede bir şey kalmadı ne yapsınlar

katılıyorum sana usta

MUTAF
15-04-2010, 01:07
Utanıyorum bugunleri yaşadğımız için...

MUTAF
15-04-2010, 13:39
basri kardeşim sizin olay bizde olsa biz site sakini olarak iflas ederdik herhalde ÇÜNKÜ oturduğum yerde izmir gaziemirde mevcut yol asfaltlanma sayısını abartısız 10 a yaklaştı her yerde inşaat yapılınca damperli kamyonlar eksik olmadığından yol denen birşey kalmıyor zeminde bir sorun var ara ara yerler göçüyor sadece şimdi işin çözümü olarak

o göçen yerleri yaklasık 1 metre derinliğinde kazdılar ve dolgu yapıyorlar sonra asfalt bu durumda bize kaç para yansır

belediyemiz CHP yalnız :) gerçi izmirde her yer CHP şimdiye kadar para talep olmadı

sırf bu yuzden izmirde oturulur.
ayrı bir ülke, hatta Turkiyenin avrupası izmir.

sevketekiz
15-04-2010, 14:30
biz nerde yaşıyoz bunlar sorma ver adı altında yakında nefes aldığımızdan bile alcaklar nerdeyse

veyselbakan
15-04-2010, 14:39

sen izmire gelmeye karar ver biz seni burada karşılarız merak etme ama dediğim gibi basri bu parayı sakın sakın verme bu iş artık inata bindi o günden beri şu makbuzu gördükçe tüylerim diken diken oluyor şu makbuzu avrupada bir haneye gönderseler adam ağzını bırakıp başka yeri ile güler yada şaka proğramına katıldığını düşünür

MUTAF
15-04-2010, 15:27
sen izmire gelmeye karar ver biz seni burada karşılarız merak etme ama dediğim gibi basri bu parayı sakın sakın verme bu iş artık inata bindi o günden beri şu makbuzu gördükçe tüylerim diken diken oluyor şu makbuzu avrupada bir haneye gönderseler adam ağzını bırakıp başka yeri ile güler yada şaka proğramına katıldığını düşünür

bi gun gelicem hocam. şua akp hukumetinin elinin değmediği, değemediği tek yer izmir. Bazen kafayı yiyorum istanbulda. Ne kadar kör cahil varsa hepsi buraya toplandı artık. Nefes alınmaz hale geldi.
belediye secimlerinde tanıdığım herkese dedim, pişman olacağınız bişey yapmayın sakın. kapı kapı dolaştılar seçimden önce.
Yuzlerindeki maske çok zamann gecmeden düştü. ama iş işten gecti. işte bu kör cahillerin yuzunden şuan bizde bu eziyeti çekiyoruz. Buarada mevzu yanlış yere çekilmesin. Belediyecilikte partiden çok, iş yapacak adamın olması önemli. BUYUK ŞEHİR belediyede kadir topbaşa verik oyumuzu. çünü adam çalışıyor.Başka birinin olması iyi olmazdı. ama Bizim sultangazi yeni ilçe oldu. Gazi osman paşadan ayrıldı. burada tamamen siyasi oyunlar döndü., kavgalar oldu, tvlere çıktı kaç kez. kısacası benim oturduğum ilçede şuan akp sömürgesi var. Belediyecilikle alakası yok.

2 ay önce halk eğitim merkezinde karşılaştım belediye başkanıyla. kadının biri tanıdı hemen önünü kesti, çekinmeden dedi;
hakederekmi gectin sen belediye başkanlığına, Başkan tabikide hakederek gectim dedi, Kadın hiç sözünü esirgemeden cevap verdi;
Peki biz bunu hakedecek ne yaptık ta sen belediye başkanı oldun.sonumuz ne olacak bizim. ?
cevap veremedi başkan. kekelemeye başladı.

toycan
15-04-2010, 15:30

gelmek isteyene başımızın üstünde yeri var buyrun gelin birde bizim belediye başkanı 60 la geldi ama şükür bazıları gibi değil hepimizi kuçakladı allah razı olsun

veyselbakan
15-04-2010, 15:33
gel kardeşim adımız çıktı gavur izmire ama sen gel başımızın üstünde yerin var istanbul çok ama çok pahalı memleket ve kalabalık gel diyecem ama seni bırakmazlarki kardeşim karizma var yakışıklılık var hayatta göndermezler seni bu tarafa :)

ESES-58
15-04-2010, 15:40
herkes niye şaşırmış gibi yada tepkili? hayret bir şey adamlar ayağınıza kadar asfalt KAPLAMA hizmeti getiriyor.200-300 milyonCUK istemişler hemide 4 taksit hemide peşinde %25 indirimli.verince batacakmısınız.istiyorlarsa vardır bir sebebi.millet %47 oyla boşamı getirdi.hemi inançlı hemide düzgün insanlar.hizmete devam...... e e e e! e e e e! ninnide ninni. e e!

toycan
15-04-2010, 15:44
herkes niye şaşırmış gibi yada tepkili? hayret bir şey adamlar ayağınıza kadar asfalt KAPLAMA hizmeti getiriyor.200-300 milyonCUK istemişler hemide 4 taksit hemide peşinde %25 indirimli.verince batacakmısınız.istiyorlarsa vardır bir sebebi.millet %47 oyla boşamı getirdi.hemi inançlı hemide düzgün insanlar.hizmete devam...... e e e e! e e e e! ninnide ninni. e e!

:8[1]::8[1]::8[1]::present::present::present::present::present::present:

veyselbakan
15-04-2010, 16:00

:present::present::present::45::45::8[1]::8[1]::present:

ESES-58
15-04-2010, 16:12
bendende sağduyulu ve ülkesi için duyarlı tüm dostlara bir kucak dolusu
:present::present::present::present::present:

MUTAF
15-04-2010, 19:01

Haklısın. şaşılacak bişey yok. :)
Çoğunluk bunu istedi, bizlerde ceremesini çekiyoruz işte..

toycan
15-04-2010, 20:44
Haklısın. şaşılacak bişey yok. :)
Çoğunluk bunu istedi, bizlerde ceremesini çekiyoruz işte..

bakalım sonumuz nasıl olaçak gel göründü misali ozaman ne olaçak tepkiler nasıl olaçak yabancılarla nasıl baş edeceğiz neyle daha doğrusu

yalcinticaret
15-04-2010, 20:54
basri arkadaşım sen yanlış biliyorsun

izmir gavur izmir başbakan öyle uygun görüyor :8[1]:

muslum-baba
15-04-2010, 21:37
nefes alıp vermeyede para ödecegiz bedava yaşamak yok

1970divrigi
15-04-2010, 22:05
arkadaşlar ödemeyin diyorsunuz da belediyede hep borcunuz gözüküyor ve faiz işletiyorlar bu konuda da bilginiz olsun bize kaldırım parası geldi önceleri ödemedik ama sonra faizi ile aldılar şimdi otomasyon sistemi de var ki devlet alacağına pek yaman sicilinize işliyorlar bir çevirmede gbt'nize bakıldığında daha çok problemle karşılaşabiliyorsunuz bunuda göz ardı etmeyin derim

MUTAF
16-04-2010, 04:08
basri arkadaşım sen yanlış biliyorsun

izmir gavur izmir başbakan öyle uygun görüyor :8[1]:

:)

Ben kadar milliyetçi değildir şuanki hükümet.
( mhpliim sağcıyım chpliyim solcuyum demiyorum.)