Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Atlanta HDBOX CCcam Ayarı

Volkan
18-04-2010, 20:24
Atlanta Hd Box Cccam Ayarları Girme

Menü + Ağ + Mavi Tuşa Basın Şifre Ekranına 0000 Girin Kumandanın Ses Artırma Tuşu ile Sunucuyu seçin.

Protokol Yazan Bölümü Ses Artırma Tuşu İle Cccam Getirin Ve Bilgilerinizi Girin.

Sunucu Url: Server Adresini Yazın

Bağlantı Noktasına : Port Numarını Yazın

Kullanıcı Kimligi: User Bilginizi Yazın

Parola: Pasword Bilginizi Girin

Sayfadan Exit İle Çıkın Ve Aynı Yere Bilgilerinizi Yazdıgınız Sayfaya Tekrar Girin [Restart Atmanız Daha Saglıklı Olur] En Altta Statü Yazan Yerin Karşısında Login Ok Yazıyorsa Başarı İle Baglandınız Demektir No Connected Yazıyorsa Bağlantı Başarısız Demektir Karşıdan Kart Geldigine Eminseniz Üstteki Adımları Tekrar Gözden Geçirin.

Not: Alıntıdır.

benhur57
13-06-2010, 22:24
Merhabalar Arkadaşım, Atlanta HDBox yeni aldım HOTBIRD'E bakan Çanağımı taktım bu bahsettiğiniz Ağ ayarlarını girdim en altta LOGIN OK değilde benimkinde DECODE OK yazıyor herhalde aynı anlama geliyor. Sormak istediğim sırası ile şöyle bu ayarlardan sonra, Modemde hehangi bir ayar falan yapacakmıyız? Zira benim Modem dahada yeni sayılır alalı iki ay oldu Zyxel P-600 serisinden. Enternet kablosunuda taktım sistemi açtığımda HD Kanallarından çoğu çıkmadı örneğin, 50'ye yakın HD Kanaldan 8-10 tane filan çıktı şifreli kanallar tabii sormak istediğim diğer çıkmayan kanallar esas istediğim kanallardı bu sebep Server ilemi alakalıdır doğrudan yada başta dediğim gibi Modem ile ilgili bazı ayarlar söz konusumu? Sabit IP felan gibi yada benim bilmediğim varsa? Şimdiden yardımınızı bekler saygılar sunarım.

Volkan
13-06-2010, 23:11
serverde hangi kanal varsa onu izlersınız konu ile ilgili servercinizi ile irtibata geçiniz. modemle alakalı bır konu değil.

benhur57
14-06-2010, 00:25
Teşekkür ederim.

zübeyir
28-06-2010, 02:01
teşekkürler arkadaşım emeğine sağlık

zübeyir
28-06-2010, 02:02
Teşekkür ederim.emeğine sağlık

kul164
20-07-2010, 20:57
slm aleykum volkan kardes bızde karabukde oturuyoruz hd cıhaz alacagız hangısını tavsıye edersınız. bılgılendırırsenız sevınırız.

CABBARİ
29-04-2011, 17:55
volkan kullanıcı kimliği ve parola modem parolasımı?

Volkan
29-04-2011, 18:28
volkan kullanıcı kimliği ve parola modem parolasımı?

hayır cabbari.

Sende server varmı varsa orda yazar pot bumarasından sonra ilk yazan kullanıcı adı ondan sonrakıde şifre dir.

mseker32
04-02-2012, 00:55
Teşekkürler

pencere77
27-02-2012, 14:37
Atlanta Hd Box Cccam Ayarları Girme

Menü + Ağ + Mavi Tuşa Basın Şifre Ekranına 0000 Girin Kumandanın Ses Artırma Tuşu ile Sunucuyu seçin.

Protokol Yazan Bölümü Ses Artırma Tuşu İle Cccam Getirin Ve Bilgilerinizi Girin.

Sayfadan Exit İle Çıkın Ve Aynı Yere Bilgilerinizi Yazdıgınız Sayfaya Tekrar Girin [Restart Atmanız Daha Saglıklı Olur] En Altta Statü Yazan Yerin Karşısında Login Ok Yazıyorsa Başarı İle Baglandınız Demektir No Connected Yazıyorsa Bağlantı Başarısız Demektir Karşıdan Kart Geldigine Eminseniz Üstteki Adımları Tekrar Gözden Geçirin.

Not: Alıntıdır.

kırmızı olan yeri örnek olarak gösteribilşir misin?
mesela c: 185655fd(adres) 565(port numarası) 4535 gibi.... tam olarak nasıl oluyo

Baldemir
27-02-2012, 16:42
kırmızı olan yeri örnek olarak gösteribilşir misin?
mesela c: 185655fd(adres) 565(port numarası) 4535 gibi.... tam olarak nasıl oluyo

üstad resimde internetten giriş şekli bu şekilde ben test fre server i örnek verdim.

Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)

free.star7-dz.com

12000

2012newyear1

star7arab.com