Orijinalini görmek için tıklayınız : arkadaşlar ben habre uyarı alıyorum ne iş anlayamadım
muslum-baba
28-04-2010, 11:11
arkadaşlar 2 deva uyarı alıyorum şimdi düşunuyorum hatamı arıyorum bulamıyorum bir kutu hakkında yorum yaptım diye uyarı aldım bazı arkadaşlarımız var isim vermegecegim adam resmen neler actıgını cıyazı yazıyor onu ben bile yazmadım maksat nedir anlayamadım gitti :frown:
hayret edilecek birşey
ve ben ingilizce bilmiyorum bunu bana turkceleştirirmisiniz
Bu konuyla ilgili bir uyarı aldınız SupersatForum
--------------------------------------------------------------------------------
Dear muslum-baba,
You have received a warning at SupersatForum.
Reason:
-------
Inappropriate Language
Mesaj tekrarı yapmayın
-------
Warnings serve as a reminder to you of the forum's rules, which you are expected to understand and follow.
All the best,
SupersatForum
veyselbakan
28-04-2010, 11:24
formdan uyarı aldığını form kurallarına uymadığın için takibe alındığını hatırlatmak adına gönderilmiş bilgilerine!
muslum-baba
28-04-2010, 11:33
benim istedigim ayrımlık olmasın herkeze eşit şartta davranılmasını istiyorum
HERKEZE KOLAY GELSİN
veyselbakan
28-04-2010, 11:40
benim istedigim ayrımlık olmasın herkeze eşit şartta davranılmasını istiyorum
HERKEZE KOLAY GELSİN
bu formda ayrım olmaz için rahat olsun bu arada uyarı sadece mesaj tekrarı yaptığın için gelmiş yani büyütülecek bir mesele yok hayırlı paylaşımlar !:)
muslum-baba
28-04-2010, 11:42
bu formda ayrım olmaz için rahat olsun bu arada uyarı sadece mesaj tekrarı yaptığın için gelmiş yani büyütülecek bir mesele yok hayırlı paylaşımlar !:)
tşk...:)
tşk...:)
Dün akşam farkındamısınız bilmiyorum yazdıgınız konulara mesajınız şu pay.için.tşk bu şekil katılımmı olur.Bizim katılımdan kastımız bu değil aslında yorum ve paylaşımdır.Forum sitelerinde genel amacı budur.Her konuya aynı mesajı yazarsanız forum sistemi bunu spam mesaj olarak algılamaktadır.Bundan sonra daha dikkat:45:
gacvokem
28-04-2010, 14:55
BEN YARDIMCI OLAYIM SANA
Bu konuyla ılgılı bır uyarı aldınız supersatforum dan
--------------------------------------------------------------------------------
Sevgili muslum-baba ,
Supersatforumda uyarıyı aldınız .
Sebep
------- Münasebetsiz dil
Mesaj tekrarı yapmayın ------- [YANİ MÜNASEBETSİZ KONUŞMA DEMEK İSTEMİŞ]
AÇIKLAYICI OLDU HERHALDE :)
Serkan Yılmaz'dan alıntı msg
Kullanıcı: muslum-baba (Only the registered members can see the link)
Ceza: Inappropriate Language
Yönetici Notu:
Spam Mesaj
Kullanıcıya Gönderilen Mesaj:
Mesaj tekrarı yapmayın
Umarım bu açıklayıcı olmuştır...
muslum-baba
28-04-2010, 23:57
Dün akşam farkındamısınız bilmiyorum yazdıgınız konulara mesajınız şu pay.için.tşk bu şekil katılımmı olur.Bizim katılımdan kastımız bu değil aslında yorum ve paylaşımdır.Forum sitelerinde genel amacı budur.Her konuya aynı mesajı yazarsanız forum sistemi bunu spam mesaj olarak algılamaktadır.Bundan sonra daha dikkat:45:
evet haklısınız ben cok mesaj yazmak istemiştim yani mesajlarım artsın diye kusura balmayın ama başka turlu fazlalaşmıyor birdaha dikkat ederim:)
Özgür Erge
29-04-2010, 00:12
mesaj sayısı artsın istiyosanız siz msj yazmadanda yapabiliriz ben istersen 1000000 yapayım sizinkini istersiniz demi..:)
Sizi uyarıyorum mesaj sayım artsın diye msj yazmayınn takibimdesiniz..:46:
Bir daha uyarmam..:nono::
evet haklısınız ben cok mesaj yazmak istemiştim yani mesajlarım artsın diye kusura balmayın ama başka turlu fazlalaşmıyor birdaha dikkat ederim:)
mesaj sayısının fazlalaşması için habire yararlı konu açın o şekilde artar mesaj sayınız
veyselbakan
29-04-2010, 12:37
mesajın fazla yada az olması önemli değil yazılan mesajın değerinin ve paylaşımının olması önemli o yüzden endişelenme güzel paylaşımlarda bulun ve mesaj sayını takip etme gün gelecek mesajlarında yükselecek formda paylaştığın bilgilerde!
muslum-baba
29-04-2010, 13:01
arkadaşlar bundan sonra dikkat ederim lutfen rıca etsem konuyu uzatmayalım gittikce uzamaya başlayacak ben espiri olsun diye yazdım mesajlarım artsın diye kelimesini:)
veyselbakan
29-04-2010, 13:10
arkadaşlar bundan sonra dikkat ederim lutfen rıca etsem konuyu uzatmayalım gittikce uzamaya başlayacak ben espiri olsun diye yazdım mesajlarım artsın diye kelimesini:)
:45: ok
muslum-baba
29-04-2010, 13:28
rıca etsem konuyu kapatırmısınız
gerci benim ustume düşmez ama
Mesaj tekrarı gereksiz teşekkür mesajları hiç hoş değil biz bu foruma başka forumlar gibi teşekkür butonu bile koymadık çünkü burası basit bir forum değil TÜRKİYE ve Dünyada sayılı forumlar arasındayız buda bizim esnetmediğimiz taviz vermediğimiz kurallarımız ve özevrimiz sayesınde. Burda bizi takmayanları biz zaten takmıyoruz yollarını forumdan uzaklaştırarak gösteriyoruz. Herkez forum kuralları ve Özellikle biz ADMİNLERİN uyarılarını dikkate aldıkları sürece problem olmaz hak ve eşitlikte bozulmaz.
konu kapanmıştır.