Orijinalini görmek için tıklayınız : hala g maili olmayan varmı
hala benim gmail hesabım yok diyorsanız e mail adresini yazan herkese davetiye süpersatforumdan :clap2: :clap2: :clap2:
sevgiler......
..........................
:rotate1:
[email protected]ıl gmaıl alcagız
Hakan Gül
11-01-2006, 08:45
gmail ne oluyor ben bilmiyorum açıklarsanız sevinirim
gmail ne oluyor ben bilmiyorum açıklarsanız sevinirim
gmail. goggle'nin sunduğu yüksek kapasiteli bir mail adresidir. Kapasitesi en son baktığımda (kendi hesabım ) 2,5gb gibi bişeydi yanlış hatırlamıyorsam.
siestagunay
11-01-2006, 13:49
hocam bu gmail davetiyesi gönderdikçe artıyormu yoksa bana mı öyle geliyor bi açıklık getirirmisiniz ustalar
siestagunay
11-01-2006, 13:51
:rotate1:
[email protected]ıl gmaıl alcagız
hocam sana davetiye gelecek sende o davetiyeyi kabul ederek kendi bilgilerini yazacak ve yeni bir gmail hesabı açmış olacaksın..
hocam bu gmail davetiyesi gönderdikçe artıyormu yoksa bana mı öyle geliyor bi açıklık getirirmisiniz ustalar
Davetiyeyle alakası yok süreye bağlı olarak artıyor her saniye 1-2 byte kadar artıyor. yani sürekli bir artış söz konusu ne kadar erken aldıysan şuan o kadar büyük kapasite sahibi oluyorsun.
siestagunay
11-01-2006, 14:07
yok hocam ben davetiyeyi kastettim yani davetiye artıyormu anlamında..
yok hocam ben davetiyeyi kastettim yani davetiye artıyormu anlamında..
pardon ben buranın kapasitesi olarak algıladım. Ben kontrol edeyim hiç bakmadım davetiye sayısının artıp artmadığına burada sorunu cevaplarım :yes: