Orijinalini görmek için tıklayınız : Köpekler kudurdu yine:((
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
Tunceli'de karakola saldırı
Komutan dahil 4 asker şehit oldu, 7 asker yaralı
01 Mayıs 2010 Cumartesi, 06:00:46
Tunceli'nin Nazımiye ilçesi Sarıyayla Jandarma Karakolu civarında teröristlerle sağlanan sıcak temas sonucu çatışma yaşandığı öğrenildi.
Edinilen bilgilere göre, Tunceli'nin Nazımiye İlçesi Sarıyayla Jandarma Karakolu civarında, saat 24.00 sıralarında kalabalık bir terörist grubu ile sağlanan sıcak temas sonucu çatışma başladığı bilgisi geldi. Tunceli İl Jandarma Komutanlığı'ndan kalkan Kobra tipi taarruz helikopterleri çatışma bölgesine hareket etti. Skorsky helikopterleriyle havadan destek sürerken karadan da zırhlı araçlarla asker sevkıyatı başladı.
Çatışmada 4 asker şehit oldu, 7 asker yaralandı. Teröristlerin uzun namlulu silahlarla yaptığı saldırıda şehit olan 4 asker arasında karakol komutanının da bulunduğu öğrenildi. Yaralı askerlerden durumu ağır olanlar Skorsky helikopterlerle Elazığ Askeri Hastanesi'ne, diğer yaralılar ise Tunceli Devlet Hatanesi'ne taşındı.
Çatışma sırasında teröristlerin de çok sayıda zayiat verdiği bildirildi. Bölgedeki çatışmanın devam ettiği belirtiliyor.
alemci_1987
01-05-2010, 10:24
:mad2: kökü kurumadı bir türlü bunların
ALLAH hepsinin belasını versin lanet olsun bu köpeklere ya topunu.........!!!!
aliharbiye
01-05-2010, 10:53
allah ailelerine sabırlar versin yazık oldu ya bitsin artık nice ailenin yüreyi yaralı.Hakketende köpeklerin depresyonu bazı bazı geliyor bu tür insanlık dışı davranışı yapan adam varya tam bir cani yaptıklarıda tam bir ihanet ve kocaman bir yanlış.
Bu BARZANİLER hayatta insan olmazlar. bunların hepsine basacan zehirli iğneyi 1 ay içinde 7 ceddi gebersin gitsin bu soysuz köpeklerin. ama türkiyeyi bu duruma getirenlerin önce allah belasını versin. korkak köpekler. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
Türkiyenin Başı sağolsun.
(ŞEREFSİZLER) Daha ne diyim ben onlara...!!!
ATATÜRK'TEN KÜRT AÇILIMINA CEVAP!!
Atatürk'ün azınlıklar meselesine yaklaşımıyla ilgili bugün de
çalışmamız gereken bir ders niteliği taşıyor.. İşte o yazı...
Ne Mutlu Türküm Diyene
Başbakan İnönü saat 18.00 sularında Florya Köşkü'nde Atatürk'ü ziyaret etmiş:
- Hayırdır İsmet... Habersiz geldin.
- Paşam, azınlıklar meselesi... Konuyu Meclis'e getireceğiz... Ne diyorsunuz?
- İsmet bugün geç oldu... Yarın sabah erkenden gel, konuşalım.
İnönü çıkınca Atatürk "bütün görevlileri" toplamış:
- Sadece laleler kalsın... Bahçedeki diğer bütün çiçekleri sökün, atın... Derhal.
İsmet Paşa sabah gelmiş, bahçenin "halini" görmüş ve "görevlilere" sormuş:
- Ne oldu böyle?
- Gazi Paşa Hazretleri emrettiler, söktük.
Başbakan İnönü, Cumhurbaşkanı Atatürk'ün odasına girmiş:
- Paşam, bahçenin durumu nedir?
- Azınlıkları söküp attım İsmet.
İnönü "anladım" dercesine başını öne eğmiş:
Atatürk:
- İsmet, ben "Ne Mutlu Türküm Diyene"
sözünü boş yere söylemedim... Kendini Türk hisseden herkes bu vatanın öz evladı...
Ben hayatta olduğum sürece bu böyle bilinsin... Ve sakın azınlıklar ile ilgili bir kanun çıkarılmasın.
Büyük Atatürk'ün "verdiği dersi" bugün hâlâ anlayamayanların olması ne kadar acı
Yakındır, genel seçimlere çok az kaldı.
zamanında nasıl diğer partileri sandığa gömdü bu millet.
işte..! vatana millete hıyanetlik eden partileri yine
sandığa gömecektir. durun durun siz az kaldı.
hepsinin ................. bu millet.
geldikleri gibi hepsi ..... bakarak kaçacaklar.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
ATATÜRK'TEN KÜRT AÇILIMINA CEVAP!!
Atatürk'ün azınlıklar meselesine yaklaşımıyla ilgili bugün de
çalışmamız gereken bir ders niteliği taşıyor.. İşte o yazı...
Ne Mutlu Türküm Diyene
Başbakan İnönü saat 18.00 sularında Florya Köşkü'nde Atatürk'ü ziyaret etmiş:
- Hayırdır İsmet... Habersiz geldin.
- Paşam, azınlıklar meselesi... Konuyu Meclis'e getireceğiz... Ne diyorsunuz?
- İsmet bugün geç oldu... Yarın sabah erkenden gel, konuşalım.
İnönü çıkınca Atatürk "bütün görevlileri" toplamış:
- Sadece laleler kalsın... Bahçedeki diğer bütün çiçekleri sökün, atın... Derhal.
İsmet Paşa sabah gelmiş, bahçenin "halini" görmüş ve "görevlilere" sormuş:
- Ne oldu böyle?
- Gazi Paşa Hazretleri emrettiler, söktük.
Başbakan İnönü, Cumhurbaşkanı Atatürk'ün odasına girmiş:
- Paşam, bahçenin durumu nedir?
- Azınlıkları söküp attım İsmet.
İnönü "anladım" dercesine başını öne eğmiş:
Atatürk:
- İsmet, ben "Ne Mutlu Türküm Diyene"
sözünü boş yere söylemedim... Kendini Türk hisseden herkes bu vatanın öz evladı...
Ben hayatta olduğum sürece bu böyle bilinsin... Ve sakın azınlıklar ile ilgili bir kanun çıkarılmasın.
Büyük Atatürk'ün "verdiği dersi" bugün hâlâ anlayamayanların olması ne kadar acı
önce türk milletinin bası sagolsun .... atatürk burada kürt acılımına yorum yapmıyor azınlık diyor azınlıkta rum ermeni ve yahudiler olayları saptırmayın zaten bu azınlıklar atatürke ragmen lozanda haklarını almıslardır evet birileri çözüm istemiyor peki bu iş nasıl çözülecek 30 yıldır silahlada çözülmedi
ben askerligim zamanında bu bölgeye gittim baskın almaya çok musaait bölge burada karakol olması çok hatalı resmen ana kuzularını ölüme yolluyorlar
"analar ağlamasın" diyen bir lidere..........
gülmek ve onun her seferinde bu konuda önüne set koymanın...doğal sonucu bunlar....
hangi ülke gerilla savaşı yapan...vur kaç taktiğiyle savaşan teröristlerle başa çıkabilmiş ki...biz çıkalım.....
pkk'nın...kökünü kurutmak lazım..bunun çözümü de...o bölgenin halkını kazanmak lazım......
yoksa...anaların ağlamasına...ağlamamak lazım...!!!
bu iş ne öle kuru slogan atarak...mutlu türküm diyene ile çözülseydi.......30 yıldır çoktan çözülmüş olurdu....
yüreğimiz yanıyo..biz hala çözümsüz bir erkeklenme peşindeyiz...
muslum-baba
01-05-2010, 22:35
acılım acılım gittikce acıyorlar bizi
bobbalayın ırakı onların gümessi orası:yell:
ŞAVKÇI09
01-05-2010, 22:35
Allaha rahmet eylesin,allah geride kalanlara sabırlar versin.Ama çok büyük çelişkiler uyanıyor insanın kafasında kendi sınırlarımız içerisinde kendi topraklarımızda sabaha kadar süren bir çatışma yaşanıyor ve dört kardeşimizi kaybediyoruz.Çatışma olup bittikten sonra ortalık vızır vızır terörist arıyoruz.Be kardeşim sabaha kadar niye destek gitmedi çatışma anında niye gitmedi skorski.Bu bir değil iki değil hep böyle olan oluyor ondan sonra biz tüm orduyu çatışma yerine gönderiyoruz dağı taşı topa tutuyoruz.Anadolu kaplanıyla gövde gösterisi yapıyoruz.Sonra türk ordusu dünyada şöyle başarılı böyle iyi şu derece kuvvetli.Değil kardeşim bunların hiçbirisi değil.Sen bi avuç teröristle başa çıkamıyorsan hiç te öle başarılı değilsin....
Yüksekova Jöh'te astsubay arkadaşım var bizzat kendi ağzından anlatıyor çatışma sırasında destek olarak helikopter istediğimizde göndermiyorlar.Çatışma bittikten sonra gönderiyorlar diyor.Sebebi ne diye sorduğumda ise diyarbakır hakkari bölgesine 2 helikopter bakıyor.Türkiyenin elinde ise toplam 7 helikopter bulunuyor ve çatışma anında helikopterin düşürülme riskinin olduğundan dolayı göndermiyorlar.Memlekette helikopter 7 adet ama mehmetçik milyonlarca işte bundan dolayı yollamıyorlar diyor.İstemiyorlar arkadaşlar ülkemizde pkk nın bitmesini pkk nın sırtından rant elde edenler pkk nın bitmesini istemiyor.Bakın İrana ne pejak kaldı ne bişey helal olsun ahmedinejada.Bu ülke ye de bi ahmedinejad lazım baştakilerden ziyade....
acılım acılım gittikce acıyorlar bizi
bobbalayın ırakı onların gumessi orası:yell:
şu acılı halimizde güldürme adamı arkadaşım....
ortada açılım mı varki..açılım acıtıyo diyosun...
acıtanın ne olduğundan haberin bile yok....
acıtan...açılımın olmayışı belki de..çünkü onu hala denemedik...set koyanların yüzünden....
şu an orda olan....30 yıllık bir kafanın ürünü bir taktik...ve bu taktiklerle zaten dünya kadar ewladımızı şehit verdik...ve hala da veriyoruz....:(
karakollar kaldırılsın hepsi açık hedef böyle giderse daha çok karakol başkını olur daha çok ana kuzuları bu vatanın evlatları hayin bir basıkına pusuya kurban gider...:yell::yell:
Thekral_07_07
02-05-2010, 00:39
abi karakolun fotoğraflarını bir görseniz ya resmen gelin bizi vurun diyo ortada neye göre kuruluyorsa bu karakollar Hepimizin başı sağolsun..
son dakika..diyarbakır lice de 1 üstegmen sehit 2 asker yaralı..şerefsizler yaptı yapacağını yine....
açılımı açmaya çalışan ve açılımı savunanlarra ne deyeyeyim bilmiyorum
açılımı açmaya çalışan ve açılımı savunanlarra ne deyeyeyim bilmiyorum
açılım yüzünden mi oldu diyosun yani...
peki 30 yıldır açılım mı vardı da...dünya kadar şehit verdik....
açılım mı yapılabildi ki..sen açılımı savunanları mahkum ediyosun...
eğer suçlu arıyosan...kendi kafa yapındakilere bak...
çünkü henüz sağlıklı bir şekilde açılım felan yapılamadı ki...
oyun oynamıyoruz...açılım şehit haberlerini durduracak...tüm dert bu...
eğer eski kafayla bu sorun halledilmiş olsadı...zaten halledilirdi...az gözünüzü açın...
beydemir
02-05-2010, 04:19
Sözün bittiği yer bu olsa gerek. gene anaların yüreği yandı
ALLAH yüreği yanan herkese sabır ihsan eylesin.
yakupyurt
02-05-2010, 11:04
arkadaşlar yüce milletimizin başı sağolsun konu acılırken köpekler kudurdu yine başlığı çok hafif kalır köpekler sadıktır sahibinine hırlamazlar oysa biz bu küçük ırkın yıllardır sahibiyiz bunlar bize niye saldırır bunlara acılım sözü verenlere acılımı destek verenlere amerikadan aldığı emirle askerimizi yıpratanlara asker kaldımıki bu adi yaratıklarla savasacak yada mermi sıkmaya yetkisi varmıdırki yerzüzünde bunlardan daha iğrenç yaratık yoktur dağdan inenleri devlet töreni ile karsılarsan cıkacak sonuç budur kardeşim partiyi kapatıyorsun yine meclise dönmeleri için geniş bir delik birakıyorsun bence malum parti derhal kapatılmalıdır yöneticileride idam edilmelidir bu soysuzların en büyük destekkcisi ahmet türk ve onun gibilerdir niye başka yerde terörist arıyoruz onlar elimizin altında onlardan başlayalım hepimiz görecez terör kalıyormu bu arada aynı ırktan değerli arkadaşlarımızda vardır onlar üzerine alınmasınlar ülkemizin tekrar başı sağolsun askerimize kursun sıkan şerefsizlere ve onlara destek veren kim varsa allah belanızı versin ne mutlu türküm diyebilene
kaçıncı açılım bu arkadaşlar. sayan oldumu ?
Arkadaşlar morelim bugün çok bozuk Şehitlerimizden biride sivaslı çıktı Sivas ULUCAMİİ'nde öğle namazına mütakiben cenaze namazı kılınacak ALLAH Şehitlerimizin mekanını cennet etsin Ailelerinede bol sabır versin zaten 1.5 sene sonra da ben askere gidecem