PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Supersatforumda kimler ne iş yapar ?

ŞAVKÇI09
02-05-2010, 00:25
Mrb arkadaşlar başımız sıkıştığında yardıma ihtiyacımız olduğunda bize yardımcı olabilecek bir dosta her zaman ihtiyacımız olmaktadır...Böyle bir durumda genelde foruma konu açarak sorunlarımızı hallediyoruz.Bu konu sayesinde belki birilerine yardımcı olabilecek bağ kurmuş olabilir,birbirimizle iletişimimizi geliştirmiş olabiliriz.Kısacası kim ne iş yapıyor,birbirimize hangi konularda yardımcı olabiliriz ?

İlk ben söyliyeyim:Ben nicktende anlaşıldığı üzere elektrikçiyim kumanda otomasyon hariç elektrik ile ilgili sorunlarınızda (evinizdeki arızalar vb) yardımcı olabilirim.Ayrıyetten Aof işletme 4. sınıf öğrencisiyim.Bunların dışında kalorifer ateşçisiyim.Ticari olmuyacak şekilde pc ve uydu sistemleri ile uğraşırım...

Şimdiden teşekkürler arkadaşlar umarım faydalı bi konu olur ...

Thekral_07_07
02-05-2010, 00:37
Doğru ve gerçek paylaşım adresimiz ii paylaşımlar..

Admin
02-05-2010, 01:26
Benim asıl işim supersatforum yonetmek sanırım:) Çogu vaktimi burada geçirince ilk iş insanın aklına bu geliyor. 30 Yaşındayım evliyim nasip olursa 15 gun sonra kızım dunyaya gelecek

kanberoğlu
02-05-2010, 01:28
Değerli arkadaşım madem böyle bir konu açtın o zaman bizede bu konu hakkında bilgi vermek düşer. bende nacizane uydu üzerine montaj,yazılım, tamirat ve kanal listesi üzerine çalışmalarım var. açılan konulara ve alınacak bilgiye paylaşılacak her konuyu elimden geldiğince yardımcı olurum. herkese güzel paylaşımlar diliyorum.

ŞAVKÇI09
02-05-2010, 01:28
Benim asıl işim supersatforum yonetmek sanırım:) Çogu vaktimi burada geçirince ilk iş insanın aklına bu geliyor. 30 Yaşındayım evliyim nasip olursa 15 gun sonra kızım dunyaya gelecek

Allah hayırlı ömürler versin hocam

Değerli arkadaşım madem böyle bir konu açtın o zaman bizede bu konu hakkında bilgi vermek düşer. bende nacizane uydu üzerine montaj,yazılım, tamirat ve kanal listesi üzerine çalışmalarım var. açılan konulara ve alınacak bilgiye paylaşılacak her konuyu elimden geldiğince yardımcı olurum. herkese güzel paylaşımlar diliyorum.

Teşekkürler hocam yardımlarınız için...

Admin
02-05-2010, 01:29
Allah hayırlı ömürler versin hocam
Teşekkur ederim allah (c.c) razı olsun

kanberoğlu
02-05-2010, 01:29

Yuvanda mutluluklar diliyorum üsdat. Yeni doğacak kızınla ömür boyu mutlu olursun inşallah. Allah analı babalı büyütmek nasip etsin. saygılar.

Editor
02-05-2010, 13:50
Ben ankarada calısıyorum,Belediye yemekhaneside benimde yakın zamanda cocugum olacak:) 30 yasındayım

Volkan
02-05-2010, 13:55
Bende End elektronik teknikeriyim. Şu an otomasyon operatörü olarak çalışıyorum. Profesyonel olarak uydu kurulum montaj yazılım vesayre. Elektronık dunyası

Aslında her işi az cok bilirim inşaat mobilya otomobıl elektirik ne ararsan var yanı.

Ama burda Adminim ilk önce.

ŞAVKÇI09
02-05-2010, 14:14
Ben ankarada calısıyorum,Belediye yemekhaneside benimde yakın zamanda cocugum olacak:) 30 yasındayım

allah analı babalı büyütsün hocam...

Seferihisarlı
02-05-2010, 14:26
izmirde elektronik işinde çalısıyorm 24yasındayım :)

Hikmet™
02-05-2010, 14:39

ALLAH Analı Babalı büyütsün SERKAN abi darısıda bize ama 3-5 yıl sonra :)

_____________________________________________________________________________________________________________________________

Esas konuya gelirsek bende bilgisayar iişyle uğraşırım tamir bakım format atmak bunların haricindede uydu kurarım yazılım vsvs

mehmet07
02-05-2010, 15:03
serkan hoca Cenabı Allah (c.c) analı babalı büyütsün ben de 3 tane var yokluklarını hissettirmesinler askerim ne iş olsa yaparım

muslum-baba
02-05-2010, 21:05
ben edirne t.ü.tıp fakutesi hastanesinde calışıyorum

digital_52
02-05-2010, 21:08
benim asıl işim supersatforum yonetmek sanırım:) çogu vaktimi burada geçirince ilk iş insanın aklına bu geliyor. 30 yaşındayım evliyim nasip olursa 15 gun sonra kızım dunyaya gelecek
ALLAH bagişlasin ustam bende evliyim 1 kizim var 7 yaşinda... bir belediyede calişiyorum yaş 34 kolay gelsin cumartesi pazar tatil vakit buldukca forumda paylaşım yapıyorum

linkci
02-05-2010, 21:14
ben webtasarımcıyım yeni başalmış sayılmam ama okulumu bitirmeden işe atılmak istemiyorum ilk projemi burdan duyabilirsiniz çok güzel bir açılış yapacam istanbul index grupta çalışacam inşallah bu sene

ruzgarm
02-05-2010, 22:22
Ben İstanbulda yabancı şirkette muhasebe bölümünde çalışıyorum... Saygılar,

yakupyurt
02-05-2010, 23:15
bende uydu anten işi yapıyorum motorlu antenler konusunda uzmanımdır her konuda yardımcı olurum selametle burdan herkese saygılar sevgiler

veyselbakan
02-05-2010, 23:19
allah uzun ömürler versin sağlıkla hayırla büyüsün inşallah

hazar69
02-05-2010, 23:24
benim sizlere yardımım olmaz arkadaşlar ben dedeyim.

veyselbakan
02-05-2010, 23:27
üniversite mezunuyum
özel bir şirkette bakanlıkla ilgili düzenleme ve yazışmaları hazırlıyorum
allah kısmet ederse bende serkan gibi 1.5 ay sonra baba oluyorum
serkanın hayırlısı ile kızı oluyormuş benimde kısmetse oğlum dünyaya gelecek:)
36 yaşındayım vakitimi 3 e böldüm bir kısmını aileme bir kısmını işime bir kısmınıda ailem gibi görüp değer verdiğim formuma ayırdım hayırlı akşamlar!

ŞAVKÇI09
02-05-2010, 23:29

Herkesin mutlaka bi konuda yardımı dokunur sizde bizlere tecrübenizle yardımcı olursunuz olmaz mı

yildo
03-05-2010, 00:03
dogacak çocuklariniza allah uzun omurler versin
ben yurt disinda terzilik yapiyorum uydu isinden hoslanirim hobimdir

ŞAVKÇI09
03-05-2010, 00:16
allah kısmet ederse bende serkan gibi 1.5 ay sonra baba oluyorum

Forumun bereketli zamanındayız arkadaşlar maşallah çoğu arkadaşımızın evladı oluyor.Allah hepsine hayırlı ömürler versin vatanına milletine faideli birer birey olur inşallah hepside...

ievsan
03-05-2010, 01:35
arkadaşlar bende demir çelik işçisiyim mesai haricinde bilgisayar ve elimden geldiği kadar da uydu kurulumu ile ilgileniyorum yeni çocuğu olacak arkadaşlarada allah hayırlı ve uzun ömürlü evlat vermesini temenni ediyorum.

beydemir
03-05-2010, 04:20
Sağlıklı kazasız belasız olur İNŞAALLAH.
ALLAH anasıyla babasıyla uzun ömür ihsan eylesin.

beydemir
03-05-2010, 04:24
yanlız değilsiniz. hem dedeyiz hem emekliyiz darısı gençlerin başına.:45:

veyselbakan
03-05-2010, 10:00
dogacak çocuklariniza allah uzun omurler versin
ben yurt disinda terzilik yapiyorum uydu isinden hoslanirim hobimdir
amin teşekkür ederim

veyselbakan
03-05-2010, 10:01
Forumun bereketli zamanındayız arkadaşlar maşallah çoğu arkadaşımızın evladı oluyor.Allah hepsine hayırlı ömürler versin vatanına milletine faideli birer birey olur inşallah hepside...
amin kardeşim sağol hayırlısı ile inşallah!

CABBARİ
03-05-2010, 11:20
meslek: kuyumcu,değerli taş,imalat
medeni durum: evli bir çocuk sahibi
hobi: supersatforum:) balık, tekne ve kıyı balıkçılığı
yasadıgı sehir: Alanya
Aklınıza gelen her türlü konuda yardımcı olabilirim elimden geldiği kadar
not:!! lütfen bana uydu vs. hakkında pm atmayınız forumda gereken cevaplar var zaten çok fazla anlamıyorum arkadaşlar sordugunuz soruaya her türlü şekilde cevap verecektir

Hikmet™
03-05-2010, 11:28
Bende serkan gibi 1.5 ay sonra baba oluyorum

Hayırlı olsun Veysel Abi ALLAH Analı Babalı büyütsün inşallah ALLAH herkeze hayırlı evlat nasip etsin inşallah

veyselbakan
03-05-2010, 11:32
Hayırlı olsun Veysel Abi ALLAH Analı Babalı büyütsün inşallah ALLAH herkeze hayırlı evlat nasip etsin inşallah
amin abicim sağol inşallah allah ileride sanada nasip kısmet etsin :)

Hikmet™
03-05-2010, 11:46
amin abicim sağol inşallah allah ileride sanada nasip kısmet etsin :)

Abi hele erken bi askere gideyim sonra bi 4 yılda hayatımı yaşarım sonra evlenirim :)

2 Yıl önce başka bi yere çalışmaya gittiydim orada birtane abi bu nasihati verdi askere gidin 4 yılda hayatınızı yaşayın öyle evlenin demişti bende öyle yapacam :)

süleyman09
03-05-2010, 12:31
:45:aslen aydınlıyım ama ıspartada turizim otel işleriyle ugraşıyorum forumişleriylede ugraşırım kendimin de bir forumum sitesi var volkanın dedigibi bende forumla ilgileniyorum elektironik uydu yazılımı merakım da var

veyselbakan
03-05-2010, 12:37
Abi hele erken bi askere gideyim sonra bi 4 yılda hayatımı yaşarım sonra evlenirim :)

2 Yıl önce başka bi yere çalışmaya gittiydim orada birtane abi bu nasihati verdi askere gidin 4 yılda hayatınızı yaşayın öyle evlenin demişti bende öyle yapacam :)
aynen öyle kardeşim hayırlısı ile askerliğini yap gel hayatını bir düzene koy ondan sonra inşallah!

ekrem956
03-05-2010, 13:38
Selam arkadaşlar b,bekleyenlere şimdiden analı babalı sağlıklı uzun yıllar dilerim.
-------------------------------------------------------------------
Meslek elektronik her yönü ile uğraşıyorum
artı olarak altarnatif tıp ürünleri ile ilgiliyim,/Forever lıvıng ve Unıcıty şrkt,çalışıyorum,
Herkeze sağlık ve mutluluklar dilerim.

swerrt
03-05-2010, 14:05
Slm lar herkese

İstanbulda muhasebe işiyle uğraşmaktayım
Evliyim henüz çocuk yok
Hertürlü elektronik alete yoğun bi ilgim var :)
Forumda elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışmaktayım.

Herkese İyi Paylaşımlar...

erdal05
03-05-2010, 14:09
amasya'dayım.....
yaşım ise....yolun yarısını geçeli...7 yıl oldu...
ewli ve iki yakışıklı erkek evlat babasıyım....
pazarcıyım...pazarlarda elektronik malzeme satıyorum...
herkese selamlar....:)

veyselbakan
03-05-2010, 14:31
Selam arkadaşlar b,bekleyenlere şimdiden analı babalı sağlıklı uzun yıllar dilerim.
-------------------------------------------------------------------
Meslek elektronik her yönü ile uğraşıyorum
artı olarak altarnatif tıp ürünleri ile ilgiliyim,/Forever lıvıng ve Unıcıty şrkt,çalışıyorum,
Herkeze sağlık ve mutluluklar dilerim.
sğl abi allah razı olsun bende formdaki tüm arkadaşlarımıza aileleri ile birlikte bir ömür sağlık huzur ve mutluluklar diliyorum

Simba
03-05-2010, 15:22
Uydu işleri ile ugraşıyorum

hilalyıldız
03-05-2010, 16:09
S.A.Yaş:52,1 erkek,2 kız babasıyım.3'üde üniversitede okuyorlar.E.M.Lisesi elektrik mezunuyum.32 senelik memurum, TRT verici istasyonunda baştenisyen olarak çalışıyorum.Meslek icabı amatör olarak uydu ile ilgim var.Spor.gezi ve belgesel hobilerim.25 sene amatör olarak futbol oynadım.Bebek bekleyenlere ve evlatları olanlara ALLAH (c.c.) hayırlı,sağlıklı ve imanlı evlatlar nasip etsin inşaallah.AEO.

murat53
03-05-2010, 16:16
uydu cihazları satıyorum elektronik

kesmin
03-05-2010, 20:05
bende dede sayılırım emekliyim , teknik konulardan pek anlamam hobilerm arasında biraz uydu merakım vardır.formdaki tüm arkadaşlara meslek hayatlarında başarılar dilerm. yeni çocuğu olacaklara şimdiden gözünüz aydın ,allah analı babalı büyütsün ve birlikte uzun ömürler dilerim.ayrıca yeni evleneceklere ve elilere bir ömürboyu mutluluklar dilerim.hepinize saygılar sevgiler gönderiyorum.

CABBARİ
03-05-2010, 22:05
maşallah forum yaş ortalamamız bir hayli fazla buda bizim seviyeli forum anlayışımızdan kaynaklanıyor teşekkürler

ŞAVKÇI09
03-05-2010, 22:17
maşallah forum yaş ortalamamız bir hayli fazla buda bizim seviyeli forum anlayışımızdan kaynaklanıyor teşekkürler

Gerçekten abi yaş ortalaması 35-40 civarı sanırım bende bu kadar yüksek olduğunu bilmiyordum bende şaşırdım bu na yönelik belki ilerde serkan abi bi anket yapar net olarak çıkartırız ortalamayı...

gacvokem
03-05-2010, 22:27
bende burda yazan tüm herkese gençlere selam yaşca büyük olanlara hürmetlerimi sunarım

şaşkın_75
03-05-2010, 23:03
ben bursada araç muayene istasyonunda çalışıyorum yaş 38

gungor1976
04-05-2010, 00:23
Öncelikle Allah (c.c) çocuklarımıza ve doğacak yavrulara hayırlı ömürler nasip etsin. Elektronik teknikeriyim 19 senedir elektroniğin her alanıyla uğraştım ve büyük bir zevkle de halen uğraşıyorum. Ama insan bilmediği şeyin cahilidir. Supersatforumda çok şey öğrendim elimden geldiğincede yardımcı olursam sevinirim. teşekkürler...

Hakan48
04-05-2010, 00:51
herkese merhaba. bende yaşı kemale erenlerdenim. nüfus cüzdanı 51 diyor ama ben o kadar hissetmiyorum. askerlik çağında 1 oğlum var. bodrumda yaşıyorum. E.M.Lisesi torna tesviye mezunuyum ama turizm ile uğraşıyorum. bağkur emeklisiyim. her konuyla ilgilenirim. elektrik, elektronik, marangozluk, mekanik, ahçılık vs. uydu konusu piyasaya girdiğinden beri ilgimi çektiği için çok araştırdım. en çok yardımı paylaşımı bu forumda bulduğum için müptelası oldum. pek sık mesaj yazmasamda çok sıkı takipçisi oldum.

matrix1977
04-05-2010, 01:04
ben ankarada beyaz eşya teknisyeniyim 33 yaşındayım 1 i kız 10 yaşında 1 i erkek 2 aylık ikiside fenerbahçeli :Dçocugum var

akyol33
04-05-2010, 09:29
bende kamu kuruluşunda devlet memuruyum uydulara olan merakım bir hayli fazla forumumuzdaki seviyeli paylaşımlar sayesinde alışkanlık yaptı nice paylaşımlara
büyüklere saygılar küçüklere sevgiler

omer66
04-05-2010, 10:21
bende Burdur'da bir kamu kuruluşunda vhki olarak 23 yıldır çalışıyorum

trilobid
04-05-2010, 10:31
izmirde elektronik servisim var.30 yaşındayım bir kızım var.

veyselbakan
04-05-2010, 10:34
izmirde elektronik servisim var.30 yaşındayım bir kızım var.
allah bağışlasın!

CABBARİ
04-05-2010, 11:24
genelde uydu işini hobi olarak yapanlar var sanırsam esas meslek genelde ya devlet memurluğu yada özel sektör

akyol33
04-05-2010, 11:44
genelde uydu işini hobi olarak yapanlar var sanırsam esas meslek genelde ya devlet memurluğu yada özel sektör

usta buda forumumuzun ne kadar seviyeli olduğunu gösteriyor bence:45:

Hikmet™
04-05-2010, 11:48

Aslında CABBARİ usta forumda yaş ortalamasıyla ilgili bi anket açılsa forumun yaş ortalamasını bi görsek iyi olur

TEKNİSYEN101
04-05-2010, 12:08
Öncelikle yeni çocuğu olan arkadaşlar Hayırlı uğurlu olsun Allahım Analı babalı büyütsün :praying:

Allah izin verirse 4,5 ay sonra bende baba olacağım

Mesleğim Tekstil teknikeri Özel sektörde Ürün geliştirme departmanında çalışmaktayım
Uydu işlerine öncelikle hobi olarak başladım, daha sonra ek iş olarak yapmaya başladım, çanak Kurulum ,montaj ve cihaz yazılım işleri ile uğraşmaktayım. :present:

Herkese kolay gelsin. :45:

Saygılar :tongue:

Hikmet™
04-05-2010, 12:10
Allah izin verirse 4,5 ay sonra bende baba olacağım

TEKNİSYEN101 Reis ALLAH ANA'LI BABA'LI büyütsün ALLAH hayırlı evlat nasip etsin

TEKNİSYEN101
04-05-2010, 12:12
TEKNİSYEN101 Reis ALLAH ANA'LI BABA'LI büyütsün ALLAH hayırlı evlat nasip etsin

Eyvallah xxman kardeş Allahım herkese hayırlı evlatlar nasip eylesin :45:

osmann
05-07-2010, 15:03

bundan ala tecrübemi olur be beyamca... kimse de derman yoksa bile sende bulunur... 54 yıllık ömür... tevazuda bir yere kadar dimi... :)
selametle kal...

mekan73
05-07-2010, 16:27

Allah analı, babalı büyütsün.

numbai
05-07-2010, 16:49
halkla ilişkiler mezunuyum.
antalyda turistik bir otelde müşteri hizmetlerinde çalışıyorum
boş zamanlarımızda bilgisayar,uydu kurulum vs.. gibi konularla ilgileniyorrum saygılar...