PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Guti: Galatasaray Beni İstiyor

veyselbakan
10-05-2010, 15:26
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)Real Madrid futbol takımının orta sahasında görev yapan Guti, ''Evet, Galatasaray (Only the registered members can see the link) beni istiyor'' dedi.

RİJKAARD FAKTÖRÜ

Guti, ''Marca (Only the registered members can see the link)'' gazetesinde yer alan demecinde ''Galatasaray (Only the registered members can see the link)'ın beni transfer etmek istediği doğru. Bakalım ne olacak. Türk futbolunu tanıyorum ve beni en fazla çeken bu takımda Rijkaard gibi bir teknik direktörün olması. Onun oyun felsefesi benimkiyle örtüşüyor'' dedi.

İspanyol futbolcu, Real Madrid ile 1 yıllık daha sözleşmesi bulunduğunu ve sezon bitiminde ''hızlı bir karara varıp, takımdan ayrılması konusunda anlaşmaya varmak için öncelikle Real Madrid ile konuşacağını'' vurguladı.

2Galatasaray (Only the registered members can see the link) KAPTANLIK TEKLİF ETTİ'

Marca (Only the registered members can see the link) gazetesinin haberinde ''henüz resmi hiçbirşey olmasa da Guti'nin geleceği Türkiye'de'' yorumunda bulunuldu ve Galatasaray (Only the registered members can see the link)'ın, transferi gerçekleştirmek için Guti'ye kaptanlık teklif ettiği ileri sürüldü.

Gazete, Galatasaray (Only the registered members can see the link)'ın Guti ile iki yıllık anlaşma imzalamak istediğini ve İspanyol futbolcuya kaptanlık bandını teslim etmeye hazır olduğunu kaydetti. (Anadolu Ajansı) 3 saat önce

MUTAF
10-05-2010, 17:47
Only the registered members can see the link

verdiği paslar;
Only the registered members can see the link

Pasilobus
10-05-2010, 21:58
haldun üstünel kesin dille yalanlamıştı