Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Canlı Yayında Homo Suçlaması

veyselbakan
15-05-2010, 17:05
video:HABER: Canlı Yayında Homo Suçlaması haberi (Only the registered members can see the link)

Kanaltürk'te Yayınlanan Ters Cephe Programında Mehmet Sevigen (Only the registered members can see the link)'in Sinirlerine Hakim Olamayarak Taraf Gazetesi yazarı Rasim Ozan'a; "Sana homo diyorlar buna ne diyeceksin" demesi stüdyoda tansiyonun fırlamasına sebep oldu.

Kütahyalı, Baykal'ın istifasıyla yaşanan CHP depreminin perde arkasına dair çarpıcı iddialar dile getirdi. Baykal'a düzenlenen komplonun CHP içinde de destek aldığını öne süren Rasim Ozan CHP'nin önde gelen bazı isimleri için şoke edecek iddialarda bulundu. Gürsel Tekin (Only the registered members can see the link), Mehmet Sevigen (Only the registered members can see the link) ve Yılmaz Ateş (Only the registered members can see the link)'in Baykal'a dönük operasyonun bir parçası oldu mu?

Rasim Ozan Kütahyalı: Bağdat Caddesi'nde bir pastanede eski bir CHP'li belediye başkanı Gürsel Tekin (Only the registered members can see the link)'e 'senin önün açıldı, Baykal'ın ipi çekildi' dedi mi demedi mi? Kaldı ki Tekin, Baykal için 'artık bize ağabeylik yapsın' dedi zaten. Ayrıca, Atatürk Yeşilköy havaalanında Mehmet Sevigen (Only the registered members can see the link) ve Yılmaz Ateş (Only the registered members can see the link) gazetecileri arayıp kaset haberini ilk sayfadan görüp gündeme getirdikleri için teşekkür ettiler mi?

Rasim Ozan'ın iddiaları ve soruları üzerine Gürsel Tekin (Only the registered members can see the link) ve Mehmet Sevigen (Only the registered members can see the link) de yayına bağlanarak söylentileri yalanladılar. Tekin ve Sevigen Kütahyalı'ya sert tepki gösterdi. Canlı yayında adeta çılgına dönen Sevigen, Rasim Ozan Kütahyalı'ya 'Senin için de homo****üel diyorlar' dedi.

Gürsel Tekin (Only the registered members can see the link): Ya ayıp değil mi bu? Gazetecilik böyle dedikoduyla mı yapılır? Milyonlarca insanın önünde öyle iftira atmak etik olarak doğru mu? Ben sizin bildiğiniz siyasetçilerden de değilim. Eğer söylemişsem de çıkar 'söyledim' derim.

Mehmet Sevigen (Only the registered members can see the link): Eğer bu arkadaşın söyledikleri doğruysa ben milletvekilliğinden istifa ederim. Kimi aramışım? Bu arkadaşlardan da bunun hesabını soracağım? Bunu ispatlamazlarsa şerefsizdirler, namussuzdurlar.

Kütahyalı'nın araya girmesi üzerine çılgına dönen Sevigen açtı ağzını yumdu gözünü.

Mehmet Sevigen (Only the registered members can see the link): Sus terbiyesiz herif. Sinirlendirme beni. Saat 11 de diyor. Benim uçağım saat 10'da kalktı. Yarın savcılığa gidip hesaplaşalım. Bir tane gazeteci adı versin beynime kurşun sıkarım. Senin için de homo****üel diyorlar, ne diyorsun? Yarın savcılıktan telefon tutanaklarımı alıp gözüne sokacağım senin 1 saat önce..

muslum-baba
15-05-2010, 20:32
:8[1]:)))

aliharbiye
15-05-2010, 21:32
olabilirde omayabilirde ona neki bence bu soruyu sormakla çok ayıp etmiş