Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Zonguldak'tan Acı Haber

veyselbakan
20-05-2010, 10:12
Enerji Bakanı Taner Yıldız (Only the registered members can see the link) 28 Madencinin Cesedine Ulaşıldığını Açıkladı.

Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
Zonguldak (Only the registered members can see the link)'ta Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Karadon Müessese Müdürlüğü'ne bağlı kömür ocağında pazartesi günü 13.28'de meydana gelen grizu patlamasında yerin 540 metre altında mahsur kalan 30 madenciden 28'inin cesedine ulaşıldı.

4 gündür umutlu bir bekleyiş sürüyordu. Ancak acı haber bu sabah geldi. Enerji Bakanı Taner Yıldız (Only the registered members can see the link), 28 işçinin cesedine ulaşıldığını açıkladı. Yıldız, ''Ekipler bu sabah saat 07.30 sıralarında göçüğün olduğu yere ulaştı. 28 işçinin cesedine ulaşıldı'' dedi.

Yıldız, gazetecilere yaptığı açıklamada, ocakta mahsur kalan işçileri kurtarma çalışmalarının aralıksız devam ettiğini, bir kısmının bittiğini belirterek şöyle konuştu:
"Ocak içerisindeki havuz mevkisinde 19 işçinin, 2. ayak dediğimiz bölgede de 9 işçimizin cesedine ulaştık. Çalışmalara devam ediyoruz. Karadon'daki asansörün kısmen tamir edilmesiyle arkadaşlarımız oradan indiler ve cesetlere ulaştılar. Arkadaşlarımız büyük risk alarak burada çalışma yaptılar. Ama biz 75. Yıl Cumhuriyet Kuyusu alanında bulunacağız. Basın mensupları arkadaşlarımdan ricam Karadon'a gitmemeleri. Biz bütün bilgileri buradan aktaracağız. Cesetler, Karadon bölgesinden çıkarılacak. Başımız sağ olsun. Kalan 2 arkadaşımıza ulaşmak için çalışmalar sürdürülüyor."

Çalışma ve Sosyal Güvenlik bakanı Ömer Dinçer (Only the registered members can see the link) de "Çok üzgünüz, işçilerimizin ailelerine ve Türkiye'ye 'başımız sağ olsun' diyoruz. Diğer arkadaşlarımız için elimizden geleni yapıyoruz" diye konuştu. (Doğan Haber Ajansı) 33 dakika önce.. [

ölenlere allahtan rahmet yakınlarınada başsağlığı diliyorum tüm türkiyenin başı sağ olsun gerçekten şu anda üzüntümü anlatacak bir kelime bulamıyorum evine ekmek götürme derdinde olan insanların bu şekilde hayatını kaybetmesi beni kahrediyor:(:(:(:(:(:(:(

yargıç_1
20-05-2010, 10:21
Allah yakınlarına sabır versin çok acı bi kayıp oldu

orun0774
20-05-2010, 10:27
gerçekten acı bir haber oldu,Allah, yakınlarına sabır ve selamet versin.

Volkan
20-05-2010, 10:31
dün akşam amasradaki madenci yakınımla yıne konuştuk ters basınclı patlama olmuş ocak vıncının bulunduğu çıkıştan havaya alev topu yukselmış demırleri eğmiş.

osmann
20-05-2010, 10:34
allah rahmet etsin...ailelere sabırlar versin...
umudum vardı...olmadı...ilahi takdir...

wtwt99
20-05-2010, 10:37
allah rahmet eylesin

umut55
20-05-2010, 10:55
allah rahmet eylesin

murat53
20-05-2010, 11:09
allah rahmet etsin hepsine

salim d
20-05-2010, 15:22
Allah geride kalanlara sabır versin takdiri ilahi.

mahlukabi
20-05-2010, 15:26
dün akşam amasradaki madenci yakınımla yıne konuştuk ters basınclı patlama olmuş ocak vıncının bulunduğu çıkıştan havaya alev topu yukselmış demırleri eğmiş.Evet bu patlamayı gördukten sonra basıncın aşagıdan yukarıya ne kadar olduğu anlaşılıyor Zonguldak'taki patlama anı - Habertürk Video (Only the registered members can see the link) Allah rahmet eylesin kalanlara uzun ömür sağlık versin inşallah,hemşerilerim böyle acılar yaşamaz tekrardan .

cellini
20-05-2010, 15:58
allah rahmet eylesin.yakınlarına da sabır versin. allahtan ümit kesilmez diyordum ama benim ilk günden beri yaşadıklarına dair ümidim yoktu.

asker_31
22-05-2010, 01:44
ne söylenebilir ki...

ESES-58
22-05-2010, 10:07
ALLAH rahmet eylesin.geride kalanların ve milletimin başı sağolsun.

ESES-58
22-05-2010, 10:08
ne söylenebilir ki...

başbakan zaten söyledi söyleyeceğini,kadercilik oynadı.

ESES-58
22-05-2010, 10:12
almanyada olan maden ocağı kazası en son 1988 yılında olmuş,insana verilen değer ve alınan tedbirler,başlarındakiler tedbir alıyor."ölüm işlerinin bir parçası olarak kaderlerinde var"gibilerinden söz etmiyor.

veyselbakan
22-05-2010, 10:17
almanyada olan maden ocağı kazası en son 1988 yılında olmuş,insana verilen değer ve alınan tedbirler,başlarındakiler tedbir alıyor."ölüm işlerinin bir parçası olarak kaderlerinde var"gibilerinden söz etmiyor.
üzüntümüz acımız büyüktür o yüzden senden ricam önce acımız dinsin dediğin konu ayrıca tartışılır ama gün üzüntü ve acıyı paylaşma günüdür
bu konu üzerinden sizden ricam siyasi polemik yapmayalım insanlar ölmüştür ve acı gerçekten türkiyenin acısıdır!