Orijinalini görmek için tıklayınız : ugur dundar nasıl deşifre oldu
UĞUR DÜNDAR'I TEBRİK ETTİ!
CHP kurultayına tek aday olarak giren Kemal Kılıçdaroğlu, Baykal'ın ardından 7. genel başkan oldu. Kurultaya canlı bağlantı yapan Star Haber'e konuk olan Tunceli bağımsız milletvekili Kamer Genç ise tarafsız habercilik yaptığını söyleyen Uğur Dündar'a demediğini bırakmadı. Genç, gündemdeki "yandaş medya" tartışmalarına ışık tutacak sözler söyledi.
KILIÇDAROĞLU'NA "SÜPER STAR" DESTEĞİ
Hafızalara kazınan ve uzun süre unutulmayacak canlı yayında Kamer Genç hızını alamadı: "Kemal Bey'in kamuoyuna tanıtılmasında ve genel başkan seçilmesinde Uğur Dündar'ın çok büyük katkısı olduğundan dolayı tebrik ediyorum. Keşke bizim arkamızda da böyle bir süperstar olsaydı. Genel başkan olmuşcasına sevinmesini tavsiye ederim kendisine."
o tartışma programlarında uğur dündarı kemal kılıçdaroğlu istemediki karşısına çıkma saflığı gösteren melih gökçek,dengir bir bilmemne..istediler ...karşılıklarınıda aldılar....
pencere77
23-05-2010, 13:12
Kamer genç te siyaseti bırakamadı .....renkli kişiliği var bence...
aslında uğur dündarda biraz cesaretli olup siyasete atılsada hangi tarafda olduğu belli olsa terlevizyonda tarafsız nutukları atmak kolay
süheyl batum da düne kadar tartışma proğramlarına çıkar...
güya tarafsız bir hukukçu olduğunu söyler...öyle konuştuğunu iddia ederdi.......
ama şimdi....
gandi kemalin listesinde ismi var....mutluluktan uçuyo....
uğur dündar da böyle...göya tarafsız haberci....
asparagas haberciliği belgelenmiş...ulusalcı bir gazeteci...gizli chp'li...
keşke ülkemizde uğur dündar gibi yürekli gazeteciler biraz daha fazla olsa
yalancılardan ülkemize hayır gelmez
yakupyurt
23-05-2010, 14:25
uğur dündar bir zamanlar kuş gribi döneminde sakın ha kanatlı hayvan yemeyin demişti fakat maliye bakanı unakıtanın oğlunun tavuk çiftliğinin açılışında öyle bir gaf yaptıki resmen kanatlı hayvanları millete çiğ çiğ yedirtecek kadar övgü yapmıştı bence bu adam tarafını kendide bilemiyor ama yağcılıkta bir numara
hilalyıldız
23-05-2010, 14:39
S.A.Hanımım tek başına yurt dışına çıktığını ispatlayın gazeteciliği bırakacam dedi,birileri çok defa tek başına uzun süreli gittiği ispatlanınca istifa edeceği yerde THY kurumunu bilgi verdi diye suçladı. bu zat hala tv ve gazetede çalışıyor.Cesarete bak,ahlaka bak,tarafsızlığa bak,islam düşmanına bak, neye bakarsan bak.AEO.
realraven
23-05-2010, 15:33
Memleket kurtulacaksa eğer varsın medya taraf tutsun!
memleketi kurtarmak uğur dündara kaldıysa vay halimize
dogan grupu acayip bir şekilde kılıçdaroglunu destekliyor gelde öküz altında buzagı arama
gladyator
23-05-2010, 18:04
iyi oldu iyi chp de değişim birde mhp de değişim olsa o zaman inanın akp 3 üncü parti olur adamlar resmen dalga geçiyorlar valla chp de olan değişim geç kalmış bir değişim
Konunun akışını değiştirmeyin açılan konuya uygun yorum yapın arkadaşlar.
S.A.Hanımım tek başına yurt dışına çıktığını ispatlayın gazeteciliği bırakacam dedi,birileri çok defa tek başına uzun süreli gittiği ispatlanınca istifa edeceği yerde THY kurumunu bilgi verdi diye suçladı. bu zat hala tv ve gazetede çalışıyor.Cesarete bak,ahlaka bak,tarafsızlığa bak,islam düşmanına bak, neye bakarsan bak.AEO.
Babamın oğlu değil, haberciliğini beğenirim.tarafsız habercilik yapıyor. yani bu adam fikirsizmi elbet bir tarafta görüşü olacak. sendede amma kin varmış adam hakkında nerdeyse fetva verecen.vereceksen gündemden düşen 70-80 lik sübyancılar var.
akharman
23-05-2010, 19:15
Büyük harf'le yazı yazma kime bağırıyorsun.
uğur dündarın bilinç altında tabiki ak parti düşmanlığı var...
bunun için kıçdaroğlunu destekliyo...
onun destekleri sayesinda kılıçdaroğlu biraz şahlandı....:)
tanju_aydin
24-05-2010, 00:22
adam gibi adamuğur dündar
medyada birkaç gazeteci bozuntusu var..içi başka dışı bambaşka karpuz gibi..birilerinin üstüne sırtına basa basa,birilerini yalaya yalaya şuanki yere gelmiş utanmadan kendilerine gazeteci diyenlerden biridir ugur dündar..böyle haybeden yaşayan yanardöner insanlarıda hiç sevmem buda onlardan biri....
beydemir
24-05-2010, 02:44
aslında uğur dündarda biraz cesaretli olup siyasete atılsada hangi tarafda olduğu belli olsa terlevizyonda tarafsız nutukları atmak kolay
yapma be alperen kardeş bu adamın siyasi görüşünü bilmemek mümkünmü tabiki sol cenahdan
veyselbakan
24-05-2010, 09:44
habercliği ve yardımsever kişiliği ile birlikte halktan biri yıllarca tv larda halkın sıkıntılarını ve ihtiyaçlarını dile getirdi bununla birlikte hiçbir habercinin göze alıp cesaret edemediği konuların üzerine tek başına gitti benim gözümde adam gibi adam dır uğur dündar ve benim için halkın insanıdır gerisi de beni pek bağlamaz zaten!
hilalyıldız
24-05-2010, 11:08
S.A.Çokmu dürüst,güldürmeyin insanı.hatırlarmısınız Konya'da güya türbanlı bayan doktorlar erkek hastanın tomoğrafini çekmemişmiş,eee...büyük puntalarla şok haber!!! irtica hortlamışmış.yalancı ve sahtekar uğurun mumu öğleye varmadan sönmüş.çünkü islam düşmanının yalanı ve sahtekarlığı ortaya çıkmış ve istemeye istemeye,yalana yalana özür dilemiş,daha doğrusu istemeye istemeye yalancı ve sahtekarlını ilan etmek zorunda kalmış.bumu tarafsızlık,bumu dürüstlük.Evet sahtekarlık,yalan ve düzmece habercilikte çok cesaretli,hayrını görün.AEO.
veyselbakan
24-05-2010, 11:28
herkezin fikirleri kendini bağlar dedim ya o da sizin görüşünüz saygı duyarım!
en azından tecavüz suçu ile gözaltına alınmadı
uydurma haber yapması belgelenmiş...nadir habercilerimizdendir...uğur dündar...
gacvokem
24-05-2010, 17:17
uydurma haber yapması belgelenmiş...nadir habercilerimizdendir...uğur dündar...
uydurduğu haberlerden bir kaç örnek verebilirmisin:49::8[1]:
veyselbakan
24-05-2010, 17:30
en azından kimsenin göze alamadığı yolsuzlukların büyücülerin yobazların ceplerine rüşvetle para indiren godomanların üzerine korkmadan gitti o da yeter yeterde artar bile! allah ın adını kullanıp fetva verdikten sonra tecavüzden gözaltına alınıpda tüm türkiyeye rezil olmadı en azından!
22 Ağu 2006 tarihini unutmadık............
keşke ülkemizde uğur dündar gibi yürekli gazeteciler biraz daha fazla olsa
yazık sızın yureklı adamınız ugur undarsa vay halımıze......
verdıgı haberlerın tamamına yakını uydurma ve duzmece masa bası ısmarlama haber
adam gibi adam cesur yurektir ugur dundar yaptigi arena programlarinin takipçisiydim nelere ortaya çikarmadiki olum pahasina halkin için faydali haberler skandallara ortaya azmi çikardi
anlaşılan o ki..sen kamer genç'in uğur dündar hakkında söylediklerini duymuyosun...
"Uğur Bey'i, Kemal Bey'in kamuoyuna tanıtılmasında ve genel başkan seçilmesinde çok büyük katkısı olduğundan dolayı kendisini tebrik ediyorum. Keşke bizim arkamızda da böyle bir süperstar olsaydı da bizi bir yerlere getirebilirdi yani.” diyen Kamer Genç’e stüdyodan gülerek cevap veren Uğur Dündar; “Estağfurullah. Ben sadece dürüst tarafsız yayın yaptım, Rahşan Hanım’ın yanındaki Emrehan Halıcı’dan bile bahsediyorum bakın.” şeklinde müdahale etmek istese de Kamer Genç bunu kabul etmedi.
Genç, Dündar'a “O kadar da tevazu göstermesin canım. Ben çok şeyin farkındayım. Kendisine genel başkan olmuşçasına sevinmesini tavsiye ediyorum” şeklinde cevap verdi....
hadi bunu geçelim bak yukarıda hılal yıldız arkadaşımızın verdiği bir bilgi var...
onu da mı ciddiye almadınız...konyada türbanlı bir bayan doktorun ...erkek olan hastayı hemde bir erkek çocuğu muayene etmediğini ...canhıraş şekilde bağırarak söylüyordu...
çok geçmedi belgeleriyle bunun bir yalan haber olduğu ortaya çıktı...yalan haber yaptığını tüm bu ülkenin okuyan yazan duyarlı vatandaşları öğrendi....
bakın bu ülkede bazı sorular turnusol kağıdı gibidir...bir insanın gerçek niyetini öğrenmek için o soruları sormak lazım..yoksa binlerce kelime konuşur ve siz onun normal biri olduğunu sanırsınız...
mesela bir insanın özgürlüklerle ilgili gerçekte ne düşündüğünü öğrenmek istiyorsanız...
ona mutlaka...başörtüsü yasağı hakkında ne düşündüğünü sormalısınız...
bunu sormazsanız ve bunun dışında yüzlerce soru sorsanızda hiç bir anlamı yoktur...
cevabı..yasağa karşıyım diyosa...özgürlüklerden yana..
cevabı ama...diye başlayıp iyi de bu ülkeninde belli kuralları felan var diyosa..bilin ki...derdi özgürlükler değil yada senin özgür olman onun umrunda değil...
işte uğur dündara da bu soruları sormak...başörtüsü konusunda düşünceleri...sivil anayasa konusunda düşünceleri..yasaklar konusunda düşünceleri sorulmalıdır...
bunlar sorulmazda suya sabuna dokunmayan şeyler sorulursa..tabiki onun gerçek düşüncesini öğrenemezsiniz...ve helikopterden atlaması...gıda cambazlarının üzerine gitmesi...rüşveti belgelemesi..size şirin gelir...
ve hatta .."tarafsız gazeteci(!)" uğur dündar'ın...gandi kemale nasıl yandaş olduğunu bile göremezsiniz....:):)
pencere77
25-05-2010, 01:12
bugun uğur dündarla deniz baykalın canlı yayın bağlantısını star tv deki izlemeyen varsa internetten bulup izlemesini tavsiye ederim....
izleyince ne demek istediğimi anlayacaksınız...(özellikle son 5 dakikayı)
Ya insanlar nisyanlarıyla malumdur.Eceviti halk kahramanı diye kaç yıl yutturmadılar mı bu medya müdavimleri,,,, şimdi yine bir ballı börek buldular.... Bu börek küflenmeden halka yedirebilirlerse ne ala... Ama şunu sakın unutmayın! O (G.K.) un karşısında Ecevitin ki gibi ballı börek (7 defa gidip 8 defa gelen, Şapkamı alıp giderim diyen Sülüman) yok. Çakı gibi, çakmak gibi, hinoğlu hin İsraile One Munite diyebilme ve Obama başkanın yanında bacak bacak üstüne atabilen, nerdeysen tepeden bakabilecek kadar yürekli ve G.K. lin Ercep Bey dediği Adam Gibi Adam, erkenden doğup yol almış Başbakan ERDOĞAN var. Sen Türkiyenin Başbakanını aşağılamak için Recep Bey diyeceksin, Adam seni tebrik edecek değilmi? Yemezler Kılıçların darlandığı anda doğan indira gandi kemal... Sen kendini ne kadar küçülttün havaya kapılıp recep bey demekle biliyormusun?
Ya insanlar nisyanlarıyla malumdur.Eceviti halk kahramanı diye kaç yıl yutturmadılar mı bu medya müdavimleri,,,, şimdi yine bir ballı börek buldular.... Bu börek küflenmeden halka yedirebilirlerse ne ala... Ama şunu sakın unutmayın! O (G.K.) un karşısında Ecevitin ki gibi ballı börek (7 defa gidip 8 defa gelen, Şapkamı alıp giderim diyen Sülüman) yok. Çakı gibi, çakmak gibi, hinoğlu hin İsraile One Munite diyebilme ve Obama başkanın yanında bacak bacak üstüne atabilen, nerdeysen tepeden bakabilecek kadar yürekli ve G.K. lin Ercep Bey dediği Adam Gibi Adam, erkenden doğup yol almış Başbakan ERDOĞAN var. Sen Türkiyenin Başbakanını aşağılamak için Recep Bey diyeceksin, Adam seni tebrik edecek değilmi? Yemezler Kılıçların darlandığı anda doğan indira gandi kemal... Sen kendini ne kadar küçülttün havaya kapılıp recep bey demekle biliyormusun? talabanin yaninda diz çokusunude hatirlatsaydiniz keske avrupa birligini karsi çikisinida izleyebilseydiniz keske neler soylediklerini merak ediyorsaniz vidioyu buraya ekleyebilirim demekrosinin bizim için bir geçsç sureci oldugunuda bizler onun agzindan zamanla duyduk filistinliler için gostermis oldugu guzel gayretini keske irak içinde gosterebilseydi ieiraktakilerde musluman neden israil için kullandigi o guzel tepkiyi irak için kullanmadi:smiles22:
Ya arkadaşım o zaman gücü o kadardı... Şimdi bastığı yerlerden ses getiriyor... O dediklerinin bir çoğu doğrudur, katılırım... Bende bir zamanlar devlet memuruydum, bazı şeyleri (yamuklukları, adam kayırmaları, ikiyüzlülükleri,, daha neler neler... hepsini beni idare edenlerde gördüm. Hatta otelde kaldığını, zamparalığını ispat için otel faturasını göstermek isteyen, kadınının limonunu bile bana aldıran amirlerle çalıştım. Şimdiki aklım olsaydı saçlarım bu kadar ağarmazdı...Şükret kardeşim şimdilik; Yaratanın Türkiyeye armağanı belkide şu anki Başbakanımız...Ben 31 yıl Devlet Kapısında çalıştım. 77'den yana tüm iktidarları gördüm. Kimi dönem ekonomik varlığım bir ayda yarıya, kimi dönemde sıfırlandığı zamanlar bile oldu. Şu an Emeklilik parasıyla ilavelerle zar zor başımı sokacak bir evim olabildi... Neyse bunları tartışmak şu an bişey halletmez...Ama devam ederiz...
veyselbakan
25-05-2010, 10:04
mesele uğur dündardan yine akp ye chp ye yetmezmiş gibi rahmetli eceviti taşlamaya karalamaya kadar geldi konu ile ilgili yorum yapacaksanız yapın yok ben burada partimin reklamını showunu yapacağım sloganlarını atacağım parti liderlerinin icratlarını anlatacağım diyecekseniz daha siyasi platformlarda tartışın aksi takdirde konu kapatılacaktır lütfen artık açılan başlıkla ilgili yorum yapmayı öğrenelim 2 kelime yazılıp çizildikden sonra olayları parti lerin reklamına dönüştürüp birbirinizi aşağılayıp kalbinizi kırıyorsunuz buna müsade edilmeyecektir bilgilerinize!
asker_31
25-05-2010, 17:02
halen gözgöre göre tarafsızım diyor ya helal olsun...
gacvokem
25-05-2010, 17:17
kendisi halkın gazetecisidir, bazılarının işine gelmediği onlara alkış tutup pohpohlamadığı için sevilmemekde
bence ugur dundar bu gune kadar adam gibi bir habercılık yapmadı habercılık merdiven altı dıye tabii edilen yerlere baskın yapmak degıldır bugun bir çok büyük firma var bunlara girebılmişmi bu adam yolsuzluk diye 3.5 kişiyi ekrana cıkardı peki bu ülkenin kanını emen vampirleri hiç ekrana tasıyabıldımı bugun durust olan kaç tane holding var ama bu araştırmacı gazetecimiz bir tanesini haber yapmadı
tarafsızlık demek muhalefet partisinden çok muhafelet yapmakm değil doğan medyanın ve bazı kesimin yaptığı yolsuzlıkları es geçmek değil tarafsızlık demek herkeze eşit mesafede yaklaşmak demektir benim şahsi görüşüme göre uğur dündarın tarafsızlığı tartışılır kendi dahi çıkıp hangi tarafda olduğunu söyleyemeyecek kadar korkak bir adamdır
ugur dündar tarafsız:8[1]::8[1]::8[1]::8[1]::8[1]::8[1]::8[1]::8[1]::8[1]::8[1]::8[1]::8[1]::8[1]::8[1]::8[1]::8[1]::8[1]::8[1]::8[1]::8[1]::8[1]::8[1]::8[1]::8[1]::8[1]::8[1]::8[1]::8[1]::8[1]::8[1]::8[1]::8[1]::8[1]::8[1]::8[1]::8[1]::8[1]: rüyamda görsem inanmam
süheyl batum da düne kadar tartışma proğramlarına çıkar...
güya tarafsız bir hukukçu olduğunu söyler...öyle konuştuğunu iddia ederdi.......
ama şimdi....
gandi kemalin listesinde ismi var....mutluluktan uçuyo....
uğur dündar da böyle...göya tarafsız haberci....
asparagas haberciliği belgelenmiş...ulusalcı bir gazeteci...gizli chp'li...
aynen katılıyorum üstad
kendisi halkın gazetecisidir, bazılarının işine gelmediği onlara alkış tutup pohpohlamadığı için sevilmemekde
"bazıları" dediğin kimler acaba...:49::8[1]:
gacvokem
25-05-2010, 23:32
"bazıları" dediğin kimler acaba...:49::8[1]:
sen anlamışsındır kimlerden bahsetiğimi ,iktidar demek istedim :D
asiyoruk
25-05-2010, 23:52
ben yurt dışında yaşıyorum ve diyorumki arkadaşlar kısaca forever AKP,Ugur dundar çok biliyorsa aday olsun...siyaset yapsın,medya gücünü arkadasına alarak taraflı yayın yapmasın unutmayın manşetle glen manşetle gider
hilalyıldız
26-05-2010, 00:22
S.A.Al size birkaç örnek!!!!!!!
Dündar`ın yalanı nasıl ortaya çıktı?Yetkililerin yalanlamalarına rağmen, `Aktütün`de öğretmen olmadığı için eğitim verilmediği` iddialarını ısrarla gündeme getiren Uğur Dündar`ın, hükümete vurma adına PKK`nın ekmeğine yağ sürdüğü belirtiliyor...
Doğan Medya Grubu`na bağlı ve yalan haberleriyle bilinen Star TV Haber Grup Başkanı Uğur Dündar`ın, asılsız `Aktütün`de öğretmen olmadığı için eğitim verilmediği` iddialarını gündeme getirmesi, `terör örgütüne yarar` tepkilerine sebep oldu.BAKAN DA YALANLAMIŞTIKarakol baskınıyla gündemde olan Hakkari Aktütün`de öğretmen olmadığı için eğitim verilemediği iddiaları Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik`in ardından Vali ve bölge eğitimcileri tarafından da sert bir dille yalanlandı. Bakan Çelik, okul çevresinde medya terörü estirildiğini belirterek, şunları söylemişti: `Okulda öğretmen olmadığıyla ilgili haberler yalan. Aktütün`deki çocukları konu mankeni gibi kullanan, küçücük çocuklara makyaj yaparak onları televizyonlara çıkaran insanlar, yayıncılık yaptıklarını mı sanıyorlar? Çocukları okulun penceresinden sokarak, bin bir türlü şekle sokarak, onları konu mankeni yaparak kullanmak hangi sorumlu yayıncılık anlayışına sığar?`VALİ: HABER YALANHakkari Valisi Ayhan Nasuhbeyoğlu, Vakit`e yaptığı açıklamada, bazı basın organlarında çıkan `Aktütün`de eğitim ve öğretim olmadığı` yönündeki haberlerin gerçeği yansıtmadığını söyledi. Öğrenci ve vatandaşların psikolojilerinin daha fazla bozulmaması için bu tür haberlerin yapılmaması gerektiğini vurgulayan Nasuhbeyoğlu, sözkonusu köyde 8 Eylül`den itibaren normal eğitim öğretimin devam ettiğini belirterek, `Aktütün`ün bağlı olduğu Şemdinli bölgesine son 3 yılda 20 milyon YTL yatırım yapıldı. Bunun 10 milyon YTL`si eğitim içindi. Bu iddiaların gündeme getirilmesinde öğrenciler ve vatandaşların basın mensuplarının yönlendirmesiyle hareket ettiği anlaşılıyor. Devlet, bütün imkânlarını bölgeye seferber ediyor. Vatandaşların sıkıntılarını ve zararlarını anında karşılıyoruz` dedi. Aktütün İlköğretim Okulu`nda geçici görev yapan öğretmenlerin eğitim aldıklarını ve 7 Ekim`den itibaren okuldaki görevlerine başladıklarını kaydeden Nasuhbeyoğlu, öğretmenlerin gelmesiyle öğrencilerin eğitimlerine devam ettiğini dile getirdi.TERÖRÜN EKMEĞİNE YAĞ SÜRMEMemur-Sen Konfederasyonu ve Eğitim-Bir-Sen Genel BaşkanıAhmet Gündoğdu da, `Uğur Dündar ekibi, Konya ile ilgili olarak ortaya attıkları `testis skandalı`, `tesettür faciası` iddialarının bir benzerini gündeme getirdi. Durumu ajite ederek, kendine haber çıkarmaya çalışıyor. Okulu kapalı göstererek, öğrencilere roller vererek gerçeği saptırmak kimseye fayda getirmez. Terörün ekmeğine yağ sürer. Bölgedeki öğretmen açığı vekil öğretmenlerle giderilmeye çalışılıyor. Eğitim sorununu çözebilmek için öncelikle bölgeye demokrasi, özgürlük, birlik ve beraberlik ruhu götürülmeli. Bölge halkına hukuk devleti hissi verilmeli` dedi.Eğitim-Bir-Sen Hakkari Şube Başkanı Ramazan Özdemir ise, `Uğur Dündar geçmişteki alışkanlıklarını devam ettiriyor. Halkı galeyana getirip kargaşa çıkarmak konusunda Uğur Dündar`ın üzerine yoktur. Çocukları konu mankeni yaparak yalan haber yapma konusunda Uğur Dündar`ın üzerine yoktur. Hakkari`de eğitim sorunu vardır ama yapılan haberler kasıtlıdır. Vekil öğretmenler ücra köşelere gidip var güçleriyle çaba gösteriyorlar. Uğur Dündar kadro açığını kapatmak için haber yapsın, kaos çıkarmak için değil. Dündar`ın amacı üzüm yemek değil, bağcıyı dövmektir. Amacı üzüm yemek ise gelsin Hakkari`nin eğitim sorunu hakkında gerçekçi bir program yapsın. İşadamlarını okul yaptırma konusunda teşvik etsin` diye konuştu.İşte Dündar`ın vukuatlarıDündar, daha önce de birçok yalan habere imza atmış, çocukları ve masum insanları konu mankeni olarak kullanmıştı. İşte onlardan birkaçı...1996: UĞUR DÜNDAR`IN YÜZÜNDEN İNTİHAR ETTİStar Haber Grup Başkanı ve anchorman`i Uğur Dündar`ın yalan ve iftiralarla dolu haberlerini Türkiye`de bilmeyen yok. Uğur Dündar`ın yalan habercilik geçmişi yıllar öncesine dayanıyor. Dündar, 1996`da bir `yargısız infaz` gerçekleştirdi. Dündar`ın Arena adlı programında `Büyücü Hoca` olarak lanse ettiği Şerafettin Yardımedici, şakağına sıktığı tek kurşunla intihar etmişti.2003: KENDİLERİNİ YAKTILAR2003`te de İstanbul Haliç Köprüsü`nün korkuluklarına çıkan ve Uğur Dündar`ın; Arena adlı programında yayınlanan haber yüzünden yetiştirme yurdundan atıldıklarını söyleyen 8 genç, üzerlerinden çıkardıkları giysilere tiner dökerek yakmışlardı... Gençler, sözkonusu programa bu şekilde tepki göstermişlerdi...2006: `TESETTÜR FACİASI`NIN ALTINDA DA DÜNDAR`IN İMZASI VAR`Tesettür faciası` olarak gündeme getirilen ve `Konya Numune Hastanesi`nde görevli iki bayan doktorun 15 yaşındaki bir çocuğun testis röntgenini çekmediği` iftirasını içeren haberlerin altında da Uğur Dündar`ın imzası vardı. Doğan Grubutelevizyonlarında çarşaf çarşaf yer verilen bu iftira, Hürriyet`te de yine Uğur Dündar imzasıyla `tesettür faciası` başlığıyla yer almış, iddiaların kocaman bir iftira olduğunun ortaya çıkmasıyla Hürriyet Genel Yayın Yönetmeni Ertuğrul Özkök bile `özür` dilemek zorunda kalmıştı.ÖVÜNDÜĞÜ HABER DE AŞIRMAUğur Dündar`ın `Çocuklarıma bırakacağım en değerli miras` diye nitelediği ünlü `Rüşvetin belgesi` haberinin de, aslında Arena`nın istihbarat şefi Ulvi Yanardağ`a ait olduğu, Uğur Dündar`ın sadece bir İsviçre bankasının önünde fotoğraf çektirerek haberin üstüne konduğu ileri sürülmüştü.
Not:geeglo uğur dündarın yalanları yaz gazete ve tvcilik hayatında sayamayacağın kadar yalanla karşılaşabilirsin.bahane bulmazsan tabii..AEO.:45::8[1]::46:
redyellow
28-05-2010, 16:11
Ugur Dündarın deşifre olmasına gerek yok ki., o zaten biliniyor.
Doğan grubu tüm güçleriyle chp ve o zihniyetin yanındadır. Yayınlarıyla, gayri ahlaki dizileriyle vs. bunu her zaman gösteriyorlar zaten.
ali karaca
28-05-2010, 16:45
tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş
doğan grubu ile ne güzel yakışıyorlar
Kendi belgesi Uğur Dündar`ı yalanlıyor
Vergi kaçırdığı haberini yapan star`a hakaretler yağdıran Uğur Dündar, yalanlama için vergi uzlaşma tutanağını kanıt gösterdi. Oysa tutanaktaki bilgiler Dündar`ın konuyla ilgili açıklamasının doğru olmadığını ispatlıyor.
Vergi kaçırdığı haberini yapan star`a hakaretler yağdıran Uğur Dündar, yalanlama için vergi uzlaşma tutanağını kanıt gösterdi. Oysa tutanaktaki bilgiler Dündar`ın konuyla ilgili açıklamasının doğru olmadığını ispatlıyor.
Star tv Haber Grup Başkanı Uğur Dündar`ın 62 bin liralık vergi kaçırma olayıyla ilgili açıklamalarının neden gerçek olamayacağını madde, madde tüm teknik ve kanuni ayrıntılarıyla dün yazdık. Merak edenler yazının tamamını `Böyle bir cevap Sülün Osman`ın bile aklına gelmez` başlığıyla internette de bulabilir. Yazının sonunda sorduğumuz bazı sorular vardı. Örneğin Uğur Dündar`ın `vergi ödemeyi ne kadar süre unuttuğu, ödeme talebinin Maliye`den mi yoksa Uğur Dündar`ın kendisinden mi geldiğini` açıklaması gerektiğini söylemiştik. Tesadüf odur ki Milliyet`e bizim haberimizi yalanlamak için Uğur Dündar tarafından gönderilen ve gazetenin sayfalarında yer bulan bir belge cevapları almamıza neden oldu. Sayın Dündar`a şeffaflığı için teşekkür ederiz...
13 AYLIK UNUTKANLIK
Gazeteye kupür şeklinde konulan vergi uzlaşma tutanağı birçok konuda aydınlatıcı bilgiler taşıyor. Dündar`ın `Banka bildirmeyi unutmuş, biz de gidip vergi dairesine gerçeği anlatmış ve vergimizi son kuruşuna kadar ödemek istediğimizi bir dilekçeyle belirtmişiz` sözleri konusunda kör noktalar gün ışığına çıkıyor.
Çünkü Dündar`ın bu sözlerini okuyunca `Banka Uğur Dündar`a ne kadar vergi ödemesi gerektiğini söylemeyi ihmal etmiş (ki bankanın böyle bir yükümlülüğü yok). Dündar da bunu görür görmez vergi dairesine koşup vergiyi ödemiş gibi bir anlam çıkarıyorduk. Ancak Milliyet`in haberinde savunma belgesi olarak kullanılan tutanaktaki bilgiler olayın biraz ağır çekimde yaşandığını gösteriyor. Kendi belgelerine göre Dündar`ın ikamet ettiği yerden vergi dairesine gitmesi biraz uzun sürmüş... Yaklaşık 13 ay kadar. İstanbul ili sınırları için oldukça uzun bir süre.
Söz konusu uzlaşma tutanağında Uğur Dündar`ın ceza aldığı vergi beyannamesi tarihinin 20 Mart 2006`ya ait olduğu gözüküyor. Tutanağa göre Dündar bu cezayı ödemek için Beykoz Vergi Dairesi`ne 6 Nisan 2007`de gitmiş!
BİRKAÇ SORU DAHA
Aradaki bu zaman farkı ister istemez bazı soru işaretleri doğuruyor. Örneğin olayın gerçekleşme tarzı şu şekilde olmuş olabilir mi?.. Hazine bonolarının vergilendirilmesinde stopaj uygulamasına geçilmesinin ardından, Maliye 2006 yılında mükelleflerin 2005 ve önceki yıllara ait Hazine bonosu kazançlarını gösteren bilgileri bankalardan toplu halde isteyip inceleme başlattı (Sektörel olarak gerçekleştirilen bu inceleme o yıl gazetelerde de sıkça haber oldu). Bu incelemeler sonucunda Uğur Dündar`ın bono gelirlerini beyan etmeyip vergi kaçırdığı tespit edildi ve bunun üzerine bir vergi kaçırma raporu yazıldı... Ya da Maliye`nin toplu incelemesi olmasa Dündar `kendi ifadesinde söylediği gibi` vergiyi ödemediğini hatırlar mıydı? Uğur Dündar bu konularda cevap verebilir mi?
TUTANAK NEDİR?
DİĞER taraftan Uğur Dündar`ın vergi ödeme talebinin Maliye`den değil kendisinden geldiğini göstermek için Milliyet gazetesine koydurduğu vergi uzlaşma tutanağı neyi gösteriyor. Biz söyleyelim; kamuoyuna doğruyu anlatmadığını. Dündar savunmasını `Bakın o tutanakta `Mükellefimiz vergisini ödemek istediğini belirtmiş` sözlerine dayandırıyor. Yani `ben ödemek istedim` diye ısrar ediyor. Bilmeyenler için o sözler geçerli bir bahane olarak kabul edilebilir. Ancak Maliye`nin tüm uzlaşma tutanaklarında benzer sözler yazar. Uzlaşma vergi kaçırma suçu işleyen ve bu yüzden ceza kesilen mükellefin `mazeret beyanı`dır.
Maliye bu mazeretler nedeniyle uzlaşma talebini kabul ettiği her mükellefin tutanağına `Mükellef vergisini ödemek istemiştir` sözlerini ekler. Örneğin Petrol Ofisi`ne 2006`da kesilen ve sonra uzlaşmaya gidilen cezaya ilişkin uzlaşma tutanağında da benzer sözler yer alır. Ayrıca Dündar`ın, Maliye talep etmeden kendi kendine gidip vergiyi ödediği yönündeki sözlerinin doğru olması kanuni olarak da imkansız. Çünkü Dündar`ın Milliyet`e gönderdiği vergi uzlaşma tutanağı, vergi kaçırma olayının gerçekleştiği, Maliye`nin bunun tespit ettiği, cezayı kestiği ve mükkellefin cezayı hafifletmek için ödeme talebinde bulunduğunu gösteriyor. Uzlaşma tutanağı, olayların bir önceki cümledeki gibi gerçekleşmesi durumunda tutulan kanuni bir belge.
UZLAŞMA VARSA KAÇAK VAR
VERGİ Kanunu`na göre uzlaşma tutanağı varsa kaçak da vardır. Eğer olay Dündar`ın söylediği gibi olsaydı, yani Dündar kendi başvurusuyla ödeme talep etseydi zaten böyle bir uzlaşma tutanağı hiç olmayacaktı. Vergi Usul Kanunu`nun 371`inci maddesine göre kendi talebiyle ödeme yapmak istemesi durumunda Dündar `pişmanlık` hükümlerinden yararlanacak, böylece ne bir inceleme olacak, ne ceza kesilecek ne de vergi uzlaşma tutanağı olacaktı. Özetle, Dündar Milliyet gazetesine yolladığı belgeyle kendisini yalanlıyor.
aslangucu_2002
30-05-2010, 19:41
Ugur Dündarın deşifre olmasına gerek yok ki., o zaten biliniyor.
Doğan grubu tüm güçleriyle chp ve o zihniyetin yanındadır. Yayınlarıyla, gayri ahlaki dizileriyle vs. bunu her zaman gösteriyorlar zaten.
:45::45::45::present::present:
dogan grupu acayip bir şekilde kılıçdaroglunu destekliyor gelde öküz altında buzagı arama
tarafsız medya yoktur dolaylı olarak tüm medya birilerini destekler
bu ülkenin eğitim seviyesi arttıkça Arena gizli gerçekler deşifre gibi programların kon uları değişti. Çünkü artık halk yemıyor herkez bilinçlendi.
Uğur dündarın zamanında ekmek fırınları vesayre merdiven altı imalathaneleri meydana cıkardı ne oldu sanki şimdi yokmu dahada kötüsü var bu habercilik değil Fuhuş sektöründe deşifre programı çok ele aldı ne oldu fuhuşmu bitti. En lüks otellerde yapılan fuhuş sektörü aldı başını gidio. bunlarıda ortaya cıkarsalar ya.
Bu ülkede artık en cok para kazanılan sektör siyaset ve siyasetın yandaşı olmak. Ağzın iyi laf yapıyorsa destekle bir partiyi bas yaygarayı sana tüm olanakları sunsunlar.
Şimdiki gazatecelik bu.
Bu ülkenin dini islamdır. Bu ül***i bölememelerinin tek ana unsuru bizim türk insanımızın inancına olan bağlılığıdır. Bu ülkede islam dinini ne zaman yok ederlerse bu ülke o zaman bölünmeye gider. Bunuda bilen dış güçler artık bu işi yapabilmek için İNCİL dağıtmak yerıne TV lerde çıkan turk aile kurumuna yakışmayan diziler FACEBOOK ve NETLOG gibi arkadaşlık sitelerinde genç kızlarımızın verdiği pozları guzel bir şeymış gibi göstermek yaymak gibi bir sürü konularla bizim değerlerimizi inançlarımızı zayıflatmaya çalışıolar.
Kimse beni akp li sanmasın benım için AKP eğitim-sağlık-yol konusunda çok başarılı işlere imza atmıştır ama KÜRT acılımı ile benım için bitmiştir. Bu ülkede kürt soruınu die bişi yok.
bu ülkede TÜRBAN-CEMAAT çarşaf davasını çıkaran bence Amerika ve İsrail hatta Rusyanın bizzat uşakları olan isimlerin hepsi nedense CHP ve diğer partilerin içinde. aydın doğan bizzat Amerika-İsrail adamıdır. Bu adamla iş yapanlarda ona yardakcılık edenlerde bellidir. Ayrıca kendısı ve medyası bizzatta hem rus hemde ermenılere yakındır bunları anlamak çok basittir yaptıkları yayınlara ve işlerini kontrol etmek yeterlidir.
Bu ülkede islam dinini kötü gösteren patilerin başında CHP gelmektedir. Aslında burda parti isminden çok içindeki insanlar ama sonuç olarak partiyi yönetenler. Bu ülkede atatürkçülük laiklik adı altındayayagara yapan bu yaygarayıda şu an ekranlara taşıyan yegane isimde uğur DÜNDARDIR.
Recep tayyip erdoğana gelince kendisi iyi bir siyasetçi şu an türkiyede onun dengi yok ama PKK yanlılarına verdiği tavizler partisinde bulunan bazı kişiler (Kendilerine çok dıeceğim var ama bu dıeceklerım forumun kapanmasına bile neden olabilir) sayesınde kendıne verılen büyük nimeti bitirdiydi ama çakma gandi gelince bundan sonrakı seçimde bakın görün yuzde 50 den falza oranla yıne baskan olacak.
Bu gidişle PKK lılar ve onları destekleyen medya sayesınde dağdaki guclerın den çok siyaset ve şehir içinde daha güçlü olacak.
Bu ülkenin kilit anahtarı İslam dinine dayanmaktadır. Ulu ÖNDER Atatürk bu ülkede Din le ilgili sorun kalmayacak şekilde planlarını yaptı ama onun ismini kullananlar bu gücü başkalarının emrine verdiler sağolsunlar onlarda boş durmuolar.
Daha öncede demiştim Baykal ın aydın doğanla iş bankası üzerinden yaptıkları belli artık bunlarada çakma gandi ile devam eder ve tabikide medya gücüde destek verecektir.
uğur dündar Ak parti karşıtı star tv de haber sunuculuğu yaparken güya tarafsız haber yapıyormuş... bu nasıl tarafsız habercilik. resmen star tv Chp nin kanalı gibi çalışıyor. uğur bey de tarafsızım diyerek miletin gözünin içine beka baka chp propagandası yapıyor. bence tarafsız gazeteci her hangi bir partiyi destekleyen kanallarda sadece kendi imajını zedeler. aynen uğur dündar ın yaptığı gibi...
hilalyıldız
06-06-2010, 21:09
uğur dündar Ak parti karşıtı star tv de haber sunuculuğu yaparken güya tarafsız haber yapıyormuş... bu nasıl tarafsız habercilik. resmen star tv Chp nin kanalı gibi çalışıyor. uğur bey de tarafsızım diyerek miletin gözünin içine beka baka chp propagandası yapıyor. bence tarafsız gazeteci her hangi bir partiyi destekleyen kanallarda sadece kendi imajını zedeler. aynen uğur dündar ın yaptığı gibi...
S.A.Sana katılıyorum ve destekliyorum.çokgüzel yakalamışsın.Ayrıcaakparti düşmanlığı yapan chp kanalındaki her açıdan proğramını sunan bayanıda unutma.AEO.:49::45::present::present::present:
adam gibi adamuğur dündar
öyle tv seyrederek kişilerin adamlıklarına şahadet etmek doğru değil...
uğur dündar kesinlikle tarafsız değil...akpyi tutmadığı belli...belli etmemeye çalıştığı chpyi tuttuğudur...
ama ne kadar çalışsada ne çare...bazen kabak gibi gibi çıkıyor hakikat...
yanlız işinin ehli...
selametle...
uğur dündar tarafsız diyenler star haberi hiç seyretmiyorlar demek ki.