Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : ınternet dolandırıcılarına dıkkat edelım mutlak okuyun

suheyl-34
27-05-2010, 19:22
selam arkadaslar ınternette cesıtlı dolandırıcılık olayları fazlasmıstır mal alırken ve satarken dıkkat edın bır cok sıtede raslıyorum tc yanlıs numara veren ler sahte tel malı alıp gondermeyenler cesıtlı numaralar aklınıza gelmedık ısler ama bunlar cın olmadan seytan carpmaya calısan adam,lar bır cok kısı bu adamların pesıne dusmustur ve yakalanıcaklar temın bır sıtede ankara,da dolandırılmıs bır electronıc,cıye rasladım malın parasını havale ettırmıs parayı almıs mal yok vatandas kayıp dert yanıp duruyo evet arkadaslar durust esnaflık adına alıs verıslerımı elden yapma kararı almıs durumdayım parayı verırım malı alır veya satarım takasla,rım bılgılerınıze arz eder saygılarımı sunarım
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)

Uploaded with ImageShack.us (Only the registered members can see the link)
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)

Uploaded with ImageShack.us (Only the registered members can see the link)

halil@halil
27-05-2010, 19:52
bilgiler için saol

umut55
27-05-2010, 20:54
tamam saol bilgilendirme için ama ptt ile ödemeli daha mantıklı

Admin
27-05-2010, 21:00
Gittigidiyordan şaşmayın yüzdefa yazdık

umut55
27-05-2010, 21:25
evet serkan ustam doğru diyor en guvenilir gittigidiyor

suheyl-34
27-05-2010, 22:47
Gittigidiyordan şaşmayın yüzdefa yazdık

selam adam zaten gıttı gıdıyordan satmıs her halde uc gundur ınternetteyım dolastıgım sıtelerı bulamıyorum buluyım yapıstırıcam selamlar

(Only the registered members can see the link)

Admin
28-05-2010, 01:46
Arkadaşım gitti gidiyordan satılan mal adamın hesapına para yatmayınca aktarılmıyorki müşterinin onay vermesi lazım gitti gidiyora böyle bir olay olması mümkün değil ben surekli uyesiyim bu sitenin