PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Digiturk 16 Hazirandan İtibaren Sistem Degiştirdi

Simba
26-05-2006, 19:51
Bu konuyu açmamın en önemli nedeni forum kuralları dogrutusunda su anda yapılan yazılımların digiturk yani cw emulu olması surekli soruların sorulmasıdır.Digiturk bunlara seyircisiz kalmayarak 5 haziran gunune kadar uyelerine mesaj yollamıştır.

Ve v5 kartlarla degişime gidilmektedir.Bu degişim legal para ödeyerek izleyen kullanıcılar için iyi bir haberdir.Bil hassa crytoworks kanallarını izlemek isteyen receiver sahipleri içinde iyi haber olmaktadır.(digiturk izlenemeyecegi için)..

Firmaların digiturk artık izleneyemecegi için cryptoworks yazılımlarını yapacagı kanatindeyim.Bu konuyla ilgili lutfen bu konuda olsun forum kurallarını okuyarak hareket edelim ve paylaştıgım bilgiyi lütfen yanlış bilgi vererek ve forum kurallarını çıkarak yazmayalım..

umuter
26-05-2006, 20:17
evet renegade ustam gayet mantıklı senin söylediğin dijitürk o sistemden çıkarsa o artık türkiye de izlenebilir yani dijitürk dışında ki kanallar

luana86
26-05-2006, 20:30
Philips HDL 4.85 ?? :sunglasses2:

Salut

Ödül Avcısı
26-05-2006, 21:08
Evet beklenen bir durumdu.

Admin
26-05-2006, 22:56
Digiturk'ün degiştiremez dedigi kartları en sonunda degiştirdi.Firmalar umarım şimdi crptoworks yazılımlarını yaparlar.Digiturk engeli forumlarda biraz olsun rahatlanırda kimse illegal yonden izlemez..

SAFRAN
26-05-2006, 23:45
5 Haziradan itibaren yeni sisteme gecerler kartlar degiştigine göre...

MayVAZ
26-05-2006, 23:54
onuda yaparlar be hocam tavşan kaç tazı tut :)

Admin
26-05-2006, 23:58
Arkadaşlar burada yazacagınız mesajlara renegadenin de belirttigi gibi kurallar cercevsinde olsun.çözülür, yaparlar, ederler ,hacklerler gibi kavramlar kullanmayınız..

aloneyolcu
27-05-2006, 00:02
iyi bir haber bakalım ilerde neler olcak.SAYGILAR

SAFRAN
27-05-2006, 00:13
konu anlaşılmıştır serkan hoca

giresun28
27-05-2006, 01:38
23 derece dogudaki premierre International paketi sagolsun.

Özgür Erge
27-05-2006, 01:44
bu iyi haber için teşekkürler

Mehmet Kaynaklı
27-05-2006, 10:04
ben devamlı hayırlı işten yanayım ne diyelim hayırlı olsun

lazo
02-06-2006, 10:21
herşeyin hayırlı dostlar

fa77
02-06-2006, 10:37
ya aslında adamlar haklı ben olsam eğer mümkünse hergün değiştiririm şifreleme sistemini çuvalla para ver sonra en az elinde bulunan üyenin 5 katı illegal izlesin olacak iş değil ben digitürk e hak veriyor ve yasal bir abonesi olarak destekliyorum
sevgiler....

ahmet21
02-06-2006, 10:46
bende inandım daha öncede dediler ama boş hurafe

ha bide gitse, arkadaş çok güzel bi espiriyle cevap vermiş

tavşan kaç tazi tut

joschantalya
02-06-2006, 11:28
23 derece dogudaki premierre International paketi sagolsun.

Arkadaşım o paketi nasıl alıyorsun acaba giresundan merak ediyorum

yayınalanı bakınız: Only the registered members can see the link

bu forumda sadece almanyada yaşayanlar yokki türkiyedekiler ne yapsın?

iyi günler

louis
02-06-2006, 15:21
arkadaşlar bakıyorumda sistemin değişeceğine sevinenler de var. neden bu patronlara seviniyosunuz ki, bedava yayın izlemek onların yaptığı türlü sahtekarlıkların yanında solda sıfırdır.
1- bu forum hacklenmişti ve dt den dolayıdır.
2- kimse üzülmesin v5 kartlar okunmuştur.
3- bu ve bunun gibi kanal sahiplerine elimden gelse daha büyük zararlar verirdim.
saygılar.

TARANTİNO
02-06-2006, 15:29

saygılar.Bizim için bahsediyorsanız böyle bir şey yok...Hack olayıda bazı dengesiz kişilerin yüzündendir...Dt den vb. şeylerden dolayı bir ceza yaptırım almadık almayızda yerli platformlar bizde yasaktır ve gerekli müdahale yapılır ve yapılıyorda...sevgilerimle...

Admin
02-06-2006, 15:33
arkadaşlar bakıyorumda sistemin değişeceğine sevinenler de var. neden bu patronlara seviniyosunuz ki, bedava yayın izlemek onların yaptığı türlü sahtekarlıkların yanında solda sıfırdır.
3- bu ve bunun gibi kanal sahiplerine elimden gelse daha büyük zararlar verirdim.
saygılar.
İçtiniz herhalde digiturk neden hacklesin forumu .Şerefsizlerle ben birebir görüştüm digiturk hacklyecek olsa forumu hacklemez merak etmeyin .mahkeme yoluyla kapatır .bilip bilmeden konuşmayın

Admin
02-06-2006, 15:36
ayrıca biz digiturk hakkında dosyamı verdik .dosya mı yayınladık lütfen forumu iyi inceleyin.4 mesajınız var forumda ve takip etmiyorsunuz herhalde

®adakoglu
02-06-2006, 15:44
saygılar.
Bu forum digitürk yüzünden haclenmedi.Dengesiz birisinin yüzünden serverdeki açık nedeniyle haclenmek istedi.Bunuda başaramadı.Bak digitürk yüzünden forumlar haclenmez mahkeme kararıyla kapatılır.Kapatılan forumlar var.gör.
Only the registered members can see the link
Only the registered members can see the link

guzz...
02-06-2006, 16:01
bizleri aydınlattığınız için teşekkürler bize bir iyilik yapılıyor ve bu iyilği kötü yerlere çekmeyin yanlş anlamayın iyilik dediğim dt şifreleri ile ilgili değil ki zaten o tür şifreler bu forumda yer almıyor lütfen saygı duyalım

yealmax
02-06-2006, 21:54
ya aslında adamlar haklı ben olsam eğer mümkünse hergün değiştiririm şifreleme sistemini çuvalla para ver sonra en az elinde bulunan üyenin 5 katı illegal izlesin olacak iş değil ben digitürk e hak veriyor ve yasal bir abonesi olarak destekliyorum
sevgiler....
dostum digiturk un cuvalla parası oldugunu nerden biliyorsun olsa yeni kanallar getirirdi or:animal planet
demişsinki ben olsam hergun şifreleme sistemini degistirirdim sifreleme sistemini degistirmek oyle kolay degil sistem degisirse mesela dt bugun cyrptoworks u terk edip başka bir şifreleme sistemine gecerse belini dogrultamaz zaten su an bunu yapamazlar or: alman premiere hala zor durumda
lakin sen diyorsan hergun şifresini degiştirirdim zaten hergun değişiyor canını sıkma saygılar kendine iyi bak:00000001:

Admin
16-06-2006, 23:15
Digiturk illegal kullanımın önüne bugun itibariyle geçtii.

COEMAR
17-06-2006, 01:17
Renegade'nin eline sağlık dostum inşallah herkesi bir nebze olsun rahatlatır bu konu çünkü herkes cw yazılımı diye insanlara yükleniyorlardı ve kırıyorlardı değişsinde bizde rahatlayalım saygılar...

Admin
18-06-2006, 13:18
Digiturk illegal kullanım sorununu şu an için çözdü sanırım yaklaşık edindigim bilgilere göre 3-4 gündür digiturk hiç bir cihazda ve kartta izlenmiyor .firmaların digiturk yüzünden veremedigi CW yazılımı engeli kalkmış olacak.Çok yakın zamandada cogu firmalar CW yazılımı verecektir.örnek goldmaster da oldugu gibi

osman53
18-06-2006, 17:41
evet ırdeta şifreleme sistemine geçti.ÇOK UZUN SÜRMEYECEĞİNE EMİNİM.

``efendy``
18-06-2006, 17:47
hemen herşeyi öğrenmişsiniz yaa helal olsun...

pusan
18-06-2006, 20:40
evet ırdeta şifreleme sistemine geçti.ÇOK UZUN SÜRMEYECEĞİNE EMİNİM

cok sacma v5 gectiler ondan

Admin
18-06-2006, 20:59
Digiturk kartlarını degiştirdi V5 KART SİSTEMİNE Geçmiştir.irdeto sistemine degil

memoli81
19-06-2006, 14:29
sonunda millette kurtuldu ....

Admin
19-06-2006, 14:39
Arkadaşlar bazı sitelerde para ile uyelik diye kavram çıkarmışlar.Neymiş dat mıdır nedir onları ucretle vereceklermiş ben size uyarıyım skın böyle seylere gelmeyin gidin uye olun en iyisi hiç degilse basınız agrımaz.Yasal yaptırımı çok agırdır benden söylemesi

Simba
21-06-2006, 17:44
Kimse o serefsizlere kanmasın ozaman lütfen biraz daha dikkat.Bilgi için teşekkurler

hicabi3
24-06-2006, 05:40
lütfen terbiyeli hitamlarda bulununuz varsa bir gıcıklığınız sebebinide yazın şerefli kim şeref... kim bizde bilelim

Admin
24-06-2006, 08:24
Konuyu tartışmaya döndürmeyin .Burada yazılan mesajlarda kimseye gıcıklık niyetinde yazılmış mesajlar degildir.Dedigim gibi ne olursa olsun bir sekilde gelecegi olmayan bir olaydan para kazanmanın ve bile bile suç işlemenin mantıklı açıklaması yoktur bana göre..

Kolay gelsin

kınık
25-06-2006, 18:08
evet arkadaşımız böyle dizileri izlediği sürece kendini onlar gibi zannedecektir maalesef bizim milletin düştüğü durum bu böyle diziler yayınlandığı sürece biz hep böyle kırıcı olacağız

emmi
25-06-2006, 20:22
Ya arkadaşlar ne kadar beleşçi bir millet olmuşuzda haberimiz yokmuş. Elimizde topu topu bir tane platformumuz var. Onunda canına okumaya çalışıyoruz. Hadi birkaç tane platform olsa ve de parasız kanal az kalsa diyeceğim kırın şifrelerini. Ama bir tane. Bırakın yaşasın. Onuda izlemeyin nolacak sanki. Ama onun arkasınna sığınıpta yabancı kanalları vermemekte olmaz tabi. Bunu aşmanın bir yolu olmalı. Gerçi yukarıda anlatılanlara göre bu sorunda aşılmış görünüyor.
Saygılar.

alex_ksk
25-06-2006, 21:46
arkadaşlar hiç tartışmaya v5 karttan filan bahsetmeye gerek yok.o çok övdüğünüz yerli platform OPOS ları piyasaya sürdü bence.çok güzel bir fiyata ve de en Kar getiren iş olarak vergisiz olarak bu card ları piyasaya sürdü ve sistem de değişiklik yaparak afedersiniz ama kakaladı millete bu card'ları.Yani bu platformun kırılmasından normal üyelikten daha fazla para kazandılar insanlardan.Bakalım daha neler olcak...

barisnet
22-07-2006, 11:29
arkadaşlar hiç tartışmaya v5 karttan filan bahsetmeye gerek yok.o çok övdüğünüz yerli platform OPOS ları piyasaya sürdü bence.çok güzel bir fiyata ve de en Kar getiren iş olarak vergisiz olarak bu card ları piyasaya sürdü ve sistem de değişiklik yaparak afedersiniz ama kakaladı millete bu card'ları.Yani bu platformun kırılmasından normal üyelikten daha fazla para kazandılar insanlardan.Bakalım daha neler olcak...
Merak etme 3 ay sonra piyasaya bir kart çıkaracak ve illegal adı altında satacak...
Hem legal abonelik hemde illegal kart satacak. Bizde oh ne güzel bedava izliyoruz diye sevineceğiz...

Mehmet Kaynaklı
22-07-2006, 13:23
arkadaşlar sıkmayınız canı bırakın iş olacağına varsın atalarımız ne demiş hayırlısı neyse o olsun:45:

hba4
24-07-2006, 17:00
evet sabraden derviş muradına ermiş misali zaman herşeyin ilacı.....

antalyalı7
24-07-2006, 20:22
Digiturk sistem değiştirmeseydi cryptoworks yazılımlarıyla bedava izleyebilecek miydik ?

Admin
24-07-2006, 22:15
Digiturk yayınlarının sistem degiştirmesiyle birlikte cryptoworks emuları geldi.Biz sizlere asla yalan dolan haber vermeyiz.Biz bunun degişecegini zaten bildigimiz için bir kaç mesajmdada vardır bu nezaman digiturk sistem degiştirir .ozaman emular gelir demiştim ve öylede oldu

Herkes kolay gelsin

antalyalı7
25-07-2006, 16:28
yakında irdeto2'nin de emuları çıkar piyasaya bu süre 1 yıl mı olur 2 yıl mı olur onu bilemem.insanoğlu istediği kadar bir işi iyi yapsın o işte mutlaka bir açık olur.bu kaçış olamaz bence..

soyluakif
25-07-2006, 17:21
bende üyeyim ama kart degişmedi ve siistemde degişmedi sadece kullandıkları povider var degişim önceden ornek c0 c4 kullanıyordu şimdi örnek c8 c6 kullanıyor ve povider degişti bu emü olmayacagını göstermez ben emü olmasına karsıyım cünkü cine5 kaybettik bari dt dursun beyenen veya beyenmeyen var elalemin multisi için aylaraca yazı yazılıyor yerli malı türkün malı dt yasasın istiyorum

yasin1987
15-08-2006, 06:08
eeee yönetimim ne diyim sana, adminim sizi baya bi korkutmuşlar anlaşılan bu işi yapmak çok mu zor ya da çok mu riskli. Neden insanları digiturke yönlendiriyosunuz, sorun büyük olunca çözüme kestirmeden gitmek kolay sizce. Arkadaşım ben en kısa zamanda bu sistemin de çözüleceğine inanıyorum ve her türlü bu işin peşindeyim ben o şerefsizlere (dt) üye olup da izlemem. Bi de adminciğim sizin de diğer forumlar gibi cesaretli olmanızı isterim, herşeyin bi yolu yordamı wardır, yani forumun kapanmasın diye bizi de umutsuzluğa sürüklüyosun. Arkadaşım biraz cesur olun ve herşeyi usulüne göre yapın o zaman kimsenin başı yanmaz kısacası. :devilprv:

tr26
15-08-2006, 09:16
acıklamalar ıcın tesekur ederım

Admin
15-08-2006, 11:39
eeee yönetimim ne diyim sana, adminim sizi baya bi korkutmuşlar anlaşılan bu işi yapmak çok mu zor ya da çok mu riskli. Neden insanları digiturke yönlendiriyosunuz, sorun büyük olunca çözüme kestirmeden gitmek kolay sizce. Arkadaşım ben en kısa zamanda bu sistemin de çözüleceğine inanıyorum ve her türlü bu işin peşindeyim ben o şerefsizlere (dt) üye olup da izlemem. Bi de adminciğim sizin de diğer forumlar gibi cesaretli olmanızı isterim, herşeyin bi yolu yordamı wardır, yani forumun kapanmasın diye bizi de umutsuzluğa sürüklüyosun. Arkadaşım biraz cesur olun ve herşeyi usulüne göre yapın o zaman kimsenin başı yanmaz kısacası. :devilprv:

Gösterin bakalım bana şöyle saglam lisansından sadece 2 tane forum?Biz yasalara karşı herzaman varız.

Sizin dediniz gibi sallama php siteleriyle .null vbulletin free sürümleriyle bu iş olmaz.

Ben yayınlarım diyen yerleride gördüm sonuç ne oldu.

Bana 2 forum adı yazın ki bakalım onlar nasıl gercekten yasal bir forummu?

Birdahada kurdugunuz cümlelere dikkat edin.Bir kaç kişi izleyecek diye koca

siteyi binlerce kişinin yararlandıgı bir yeri kapattırmak hoşunuza gidecek galiba

Şimdi Kurallarda oldugu gibi sizi uyarmak zorunda kalacam.Özellikle üst bandda

geçen yazıyı tekrar tekrar okuyun

Forumumuzda DİGİTÜRK,LİG TV,DİSCOVERY,NBA TV,TV8 paketlerine yönelik illegal Çözüme Ait Konular Açılması Ve Mesajların Yazılması Yasaktır.Buna Riayet Etmeyen Kişiler Forumumuzdan Uyarı Almaksızın Uzaklastırlacaktır.Anlayışınız İçin Şimdiden Teşekkür Ederiz...

Admin
15-08-2006, 11:45
Bu konu fazla sapmadan kapatılmıştır..