PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : şerefsiz katil israil

umut55
31-05-2010, 07:17
HİTLER BUNLARA AZ BİLE YAPMIŞ

İsrail yardım konvoyuna girdi!
2 kişi öldü, 30 kişi yaralandı

İsrail askerleri yardım gemilerine operasyon düzenleyerek yardım gönüllülerine havadan ateş açtı. Helikopterle gemiye komandolar indi. Yapılan ateşte gerçek mermi kullanıldığı belirtiliyor.

İHH Başkanvekili Yavuz Dede'den alınan bilgiye göre operasyon sırasında 2 kişi öldü, yaklaşık 30 kişi yaralandı. Sadece Mavi Marmara gemisinin durumu hakkında bilgi alınabilirken diğer gemilerin durumu hakkında henüz herhangi bir bilgi bulunmamakta.

Gemilerle olan iletişimde sürekli kesinti yaşanmakta.

pencere77
31-05-2010, 07:44
yazık çok yazık.....................

umut55
31-05-2010, 07:58
ölü sayısının 10 oldugu söyleniyor ....

umut55
31-05-2010, 08:11
tşkler pencere77 birtek sen duyarlı cıktın 32 görüntüleme var 1 yorum yazık..

ölü sayısı su an itibariyle 16 kişi

wtwt99
31-05-2010, 08:17
eli kanlı teror devleti israil kendi sonunu kendi hazırladı kahrolsun israil allahın laneti israilin üzerine olsun

umut55
31-05-2010, 08:21
ölü sayısı 16 oldu

veyselbakan
31-05-2010, 08:57
allah cezalarını versin şerefsiz kanı bozuklar!:smiles22::smiles22::smiles22:

ts6171
31-05-2010, 09:02
bedeli ağır olur

veyselbakan
31-05-2010, 09:02
İsrail Televizyonlarına Göre Ölü Sayısı 16 İsrail Donanmasının Dün Gece Gazze'ye Yardım Götüren Başta Mavi Marmara Olmak Üzere 6 Gemilik Filoya Yaptığı Operasyonun Ardından, İsrail'de Bir Televizyon Kanalı 16 Kişinin Öldüğünü Bildirdiİsrail donanmasının dün gece Gazze'ye yardım götüren başta Mavi Marmara olmak üzere 6 gemilik filoya yaptığı operasyonun ardından, İsrail'de bir televizyon kanalı 16 kişinin öldüğünü bildirdi.
İsrail televizyon ve radyo yayınlarında ölü ve yaralı sayısına ilişkin, İsrail kaynaklarına dayalı bir bilgi verilmezken, hep yabancı kaynaklara atıfta bulunulması dikkati çekti, ayrıca gemiye İsrail helikopterlerinden komandoların indiğine ilişkin, Türk televizyonlarından aktarılan görüntüler ekranlara getirildi.
İsrail televizyon kanalları, yaralananların Aşkelon'daki hastaneye sevkedildiklerini belirtirken, operasyonda yaralı askerler de bulunduğunu, bunlardan ağır yaralı birinin de Hayfa'ya nakledildiğini bildirdiler.
Bu arada Kanal 10 televizyonu, gözaltına alınanların bir kısmının cezaevlerine konulması için hazırlıklar yapıldığını duyurdu.
Televizyon ayrıca, Gazze Şeridi'nden botların denize açılmasını önlemek için, Gazze kıyılarının da tümüyle abluka altına alındığını kaydetti.
Kanal 2 televizyonu, gemidekilerin daha önce söyledikleri gibi pasif bir direniş içinde olmadıklarını, askerlere bıçak ve çubuklarla saldırdıklarını da ifade etti. İsrail televizyonları ve radyoları, Ankara ve İstanbul (Only the registered members can see the link)'da protesto için toplanan kalabalıkları ve Ankara'daki İsrail büyükelçisinin Dışişleri Bakanlığı'na çağrıldığını da haberlerinde duyurdular.
Bu arada, İsrail'den şu ana kadar resmi bir açıklama yapılmadığı dikkati çekti. Görüşlerine başvurulan bir askeri kaynak, şu aşamada herhangi bir açıklama yapılmasının söz konusu olmadığını belirtirken, gemilere rotalarını geri çevirmeleri veya Aşdod'a yönlendirmeleri konusunda uyarı yapıldığını hatırlatmakla yetindi. (Anadolu Ajansı) 2 dakika önce..

umut55
31-05-2010, 09:15
Yahudiler, "Allah'ın eli çok sıkıdır" dediler. Söyledikleri söz sebebiyle onların elleri bağlansın ve lanete uğrasınlar! Aksine Allah'ın elleri açıktır, dilediği gibi verir. Andolsun, Rabbinden sana indirilen, onların çoğunun azgınlığını ve küfrünü azdırıyor. Biz, onların aralarına tâ kıyamete kadar düşmanlık ve kin atmışızdır. Ne zaman savaş için bir ateş yakmışlarsa, Allah onu söndürmüştür. Onlar yeryüzünde bozğunculuğa koşarlar. Şüphesiz Allah bozguncuları sevmez.

kurandan alıntı

wtwt99
31-05-2010, 09:19
yahudiler kendi sonlarını kendileri hazırlıyor

veyselbakan
31-05-2010, 09:24
hitler den canavar diye nefret ederdim insanları katletti diye ama hakikaten adam bunların ne mal olduğunu ne kanı bozuk olduğunu biliyormuşda yapmış bu şerefsizlerin müslümanlara yaptıklarını bebekleri katlettiklerini gördükçe dahada bir kinleniyorum inşallah allahım onlara öyle bir ceza versinki altından kalkamasınlar adi şerefsizler!

CABBARİ
31-05-2010, 09:27
ölü sayısı (şehit) 10 olarak söyleniyor artık son demlei israil diye bir devleti sanırsam bundan sonra hi.bir dünya devleti tanımayack

osmann
31-05-2010, 09:34
allahın cezaları... merhametsiz katil sürüsüleri...
Dün gece iskenderundaki limanımıza pkk saldırmış 6 askerimiz şehit düşmüş...Bu saldırının israilin konvoya saldırması ile alakası olabilir... bu itler pkk yıda yönetiyor-yönlendiriyor...
Geberesiceler...

wtwt99
31-05-2010, 09:56
allahın cezaları... merhametsiz katil sürüsüleri...
Dün gece iskenderundaki limanımıza pkk saldırmış 6 askerimiz şehit düşmüş...Bu saldırının israilin konvoya saldırması ile alakası olabilir... bu itler pkk yıda yönetiyor-yönlendiriyor...
Geberesiceler...

bencede israil ile pkk baglantısı acıkca bılınıyor kuzey ırakta bulunan barzani ailesinin kokeni yahudidir

MOKUR33
31-05-2010, 09:58
nankör köpekler.3 kuruş silahlarıyla kafa tutuyorlar...

terminator
31-05-2010, 10:06
Yer yüzünde yahudi kadar pis bir millet daha yoktur.Allah onların cezasını öyle bir versinki tüm dünyaya ders olsun.Hitler zamanında kökünü kurutamamış olduğundan bunlar yaşanıyor.

muslum-baba
31-05-2010, 12:23
türk gemisine de saldırdılar

MUTAF
31-05-2010, 12:43
Turkiye kim avrupa kim.
Dunya devi israil var....
Resmen tınlamıyor dunyayııı.... Anca tvlerde izleyelim ah çekelim vah çekelim.

alperen
31-05-2010, 13:25
bunları görüpde gelde hitlere hak verme

alper3
31-05-2010, 13:48
şerefsizler keşke sizi zamanında bıraksaydık da kökünüz kazınsaydı besle kargayı oysun gözünü..:mad2::mad2::mad2:

tamer41
31-05-2010, 14:21
aşağılık şerefsizler Allahın laneti üzerinizde zaten bide hatırlısı ile Türkiyenin elinden gazabını da tadarsınız inşaAllah bütün insanlığın üzerine düşeni yapması kaçınılmaz olmuştur israil her türlü alanda protesto ve boykot edilmelidir malları tüketilmemelidir (nerdeee) kimin neye gücü yetiyosa onu yapmalıdır mesela forumumuz yetkililerinden siteye ilk giriş sayfada büyük puntolarla "lanetli kavmin telin edilmesi kınanması içeriğinde mesaj yazmasını beklerim erkek gibi kınayamayacaksak daha insanız diye ortalıkta dolaşmayalım. esfeli safilin olan melun olan kavmi KINIYORUM. ALLLAHIN Gazabının üzerlerine olmasını YÜCE YARATICIDAN istiyorum selam ve dua ile

yakupyurt
31-05-2010, 16:54
arkadaşlar burda hepimizin insan olarak üzüntümüz büyük olup ancak şimdi oturduğunuz yerde israil menşelli coca cola nset cafeleri yudumlursunuzdur ancak ben diyorumki abd israil menşelli tüm ürünleri kullanmayıp hatta elinizde stokta bile varsa bulunduğunuz şehrin meydanına götürün tamamen yakın kullanmmamaya dikkat edin ben kendi sahsıma 12 yıldır bu ürünlere uzağım evime kesinlikle cola neskafe türü şeyler almadığım gibi ayrıca büyük alış veriş merkezlerinden alış verişde yapmayın bakın ozaman herkes tepkiyi gösterirse nasıl etkili oluyor ölenlere allahtan rahmet diliyorum başbakanımızıda ülkemizde kalıp bu işleri dış ısleri bakanına bırakmasını öneriyor sürünün basında olamyınca böyle çakallarda sürüden bir kacımız telef edmektedir selametle ne mutlu türküm diyebilene

konveks
31-05-2010, 18:22
''Öldürmediğim herbir yahudi için bana küfredeceksiniz''
Adolf HİTLER

xp_n3r00
31-05-2010, 19:03
ABD açıklama yapmış üzüntü duyuyoruz diye. Ulan zaten İsrail küçük ABD neyi üzüntü duyuyonuz sahtekarlar. Siyonist şerefsizler. Allah'ın vaadi muhakkak yerine bir gün gelecektir

adnan58
31-05-2010, 20:04
yahudi köpekleri

kellebekir
31-05-2010, 20:14
ALLAH bu şerefsizleri bildiği gibi yapsın katil köpekler birilerinin bunları durdurması lazım bunlar dünyanın başına bela bir millet.Öncelikle işe israille olan tüm ilişkilerimizi kopartarak başlamalıyız diye düşünüyorum çünkü bunlardan dost olmaz.

erdal05
31-05-2010, 20:17
aşağılık şerefsizler Allahın laneti üzerinizde zaten bide hatırlısı ile Türkiyenin elinden gazabını da tadarsınız inşaAllah bütün insanlığın üzerine düşeni yapması kaçınılmaz olmuştur israil her türlü alanda protesto ve boykot edilmelidir malları tüketilmemelidir (nerdeee) kimin neye gücü yetiyosa onu yapmalıdır mesela forumumuz yetkililerinden siteye ilk giriş sayfada büyük puntolarla "lanetli kavmin telin edilmesi kınanması içeriğinde mesaj yazmasını beklerim erkek gibi kınayamayacaksak daha insanız diye ortalıkta dolaşmayalım. esfeli safilin olan melun olan kavmi KINIYORUM. ALLLAHIN Gazabının üzerlerine olmasını YÜCE YARATICIDAN istiyorum selam ve dua ile

söz tükenmiştir........
eylem vakti artık....!!!

Catapult®
31-05-2010, 21:02
amerika ile israil arasında savaş çıkabilir bukadar teknolojiyi israile verirse israil dünyayı aldığı gibi amerikayıda karşısına alır amerikanın başında büyük bi bela var haberi yok

şaşkın_75
31-05-2010, 21:11
yaudi köpekler hepsini yakacaksın türkiyede ne kadar yaudi varsa hepsini yakacaksın

aslangucu_2002
03-06-2010, 21:02
bencede israil ile pkk baglantısı acıkca bılınıyor kuzey ırakta bulunan barzani ailesinin kokeni yahudidir

:45::45::45: Barzani ve Ailesinin Yahudi Kökenli Olduğunu Tarihçi-Yazar Kadir Mısıroğlu TV 5 de 2 Doğu 2 Batı Programında Söylemişti.Ayrıca Pkk ve İsrail Bağlantısınıda Söylemişti.