Orijinalini görmek için tıklayınız : ABD 'Üzüntü Duymuş!'
veyselbakan
31-05-2010, 18:18
İsrail'in Yardım Gemilerine Saldırmasının Ardından ABD'den İlk Açıklama Geldi.
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
İsrail'in Gazze'ye yardım gemilerine yaptığı baskının ardından ABD'den gelen ilk tepkide ölenler için derin üzüntü duyulduğu belirtildi.
Beyaz Saray Sözcüsü William Burton, "ABD, olayda hayatını kaybedenler ve yaralananlar için derin üzüntü duymakta ve bu trajediye neden olan koşulları anlamak için çalışmalar yürütmektedir" dedi.
Amerikalı yetkililer, sabahın erken saatlerinden beri olayın takip edildiğini ancak bugün tatil olması nedeniyle açıklamanın ancak yapılabildiğini söyledi. Beyaz Saray açıklamasının ardından özellikle Dışişleri Bakanlığı tarafından gün içinde yeni değerlendirmelerin gelebileceği belirtiliyor.
kim bilir ne kadar üzülmüştür sevgili amerikamız
veyselbakan
31-05-2010, 18:37
al bendende o kadar cabbari ustam merak ettiğim bunların arkasında hangi devletler varda bu şerefsizler bu şekilde dünyaya kafa tutma cesaretini gösteriyorlar diyeceğim ama gerek yok zaten anlayan anladı! öyle bir üzülmüşlerki tatil olduğu için ancak öğleden sonra açıklama yapabilmişler zahmet olmuş
pencere77
31-05-2010, 19:06
aynen katılıyorum söylediklerine
kesin ölen sayısı az diye üzülmüştür
Gün gelecek israil parça parça edilecek.Kana kan,dişe diş.....
xp_n3r00
31-05-2010, 20:26
ABD söylemiyor ama ben söyliyeyim. İsrail ABD nin ortadoğudaki uzantısıdır. Bugün ABD İsrail kökenli yahudi kimselerin elinde yönetilmektedir. Dünyayı siyonist yahudiler yönetmeye çalışmaktadır. Dünyanın her bir ülkesinde konuşlanmış olduğunu söylememe gerek var mı ( Türkiye de dahil)
açılımıda gördük one minute yide bizim bir şey yapacagımız yok ..her zaman öyle denir VATAN SAG OLSUN ..hiçmi suçu yok bu ÜL***İ yönetenlerin ALLAH aşkına biri çıkıpta ben bu işi beceremiyorum evvallah deyip gitmiyor ..GÜZEL ÖLÜM ..VATAN SAG OLSUN ..BİZ BUNUN ALTINDANDA KALKARIZ demegojileri sürekli devam edip gidiyor YETER ARTIK YA lanet olsun bunlara ..
xp_n3r00
31-05-2010, 20:39
@headend öfke ile kalkan zararla oturur. Uygun zamanda uygun adımı atmak gerek. Avcının avını yakalamak için gösterdiği sabırı göstermeli ve zamanında hamle yapmalı... Plansız iş sonuç getirmez zarar getirir
dünya seyrediyor....israil vuruyor.....
terör devleti israil...amerikanın ...."üzülmeleri" çok doğal..........
kellebekir
31-05-2010, 21:19
bence hiçde samimi olmayan bir üzüntü sadece lafta olan ve ayıp olmasın diye yapılmış bir üzüntü şekli bu zaren israilin arkasında ki kim onları destekleyen kim
xfles7837
31-05-2010, 22:52
külahıma anlat sen onu şerefsiz abd.
muslum-baba
31-05-2010, 22:56
usaladin bin ladin işallah bir iyilik yapar sana yine
beydemir
01-06-2010, 02:57
ALLAH belasını versin hem israilin hem amerika birleşik devletlerinin zaten amerika olmasa israil hiç bişi yapamaz onlardan desdek alarak köpekleşiyor.
draculu45
01-06-2010, 18:30
allahcc bunların topunun belasını versin amerikagibi
bu gece israili uçaklarla vursak ne olur acaba?
(yağlarımın eriyeceği kesin...)
israili amerika yönetiyo amerikanında parmagı var olayda ondan sonra üzüntü duyuyormuş hepsinin allah belasını versin domuzdan post cavurdan dost olmaz
asker_31
02-06-2010, 02:45
bende üzüldüm... ama obamaya...sanki obama yönetmıyor yönetiliyor