PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Organ Mafyası Hakkında Lütfen Okuyalım Çok Önemli Konu...

ruzgarm
27-05-2006, 10:18
Bu günlerde hiç medyada yer almamasina ragmen
Organ mafyasi özellikle Ege bölgesinde kol gezmekte... Güzel medyam
nedense Ahu Tubalar Banu Alkanla Aliyelerle ugrasa dursun su ana dek belkide
100 e yakin çocuk organlari için canindan oldu...
ilk olaylar Balikesirde basladi. Bu olaydan hemen sonra Aydin Söke den 1 i özürlü 25 yaslarinda 2 si çocuk toplam 3 kisi , Mugla Merkez Manisa da 1 er çocuk daha kaçirildi; ve cesetleri bulundu . Medyada gene yer almadi; ve Organ mayfasi saha kalkti. Izmir Carrefour da Annesi alisveris yapan
bir çocugu eterli mendil koklatarak hiç belli etmeden hizla aldilar ve
kapidan güvenlikten geçerken "Acil hasta var yolu açin" diyerek
rahatlikla çiktilar 1 hafta sonra cesetin organlarini alip yeniden
derisini dikerek !!! carrefoura çöp konteynerlarina geri
biraktilar.(aldiklari yere) gene ses seda yok ve baktilar ki bir böbregin 59000 dolar oldugu çocuklari kaçirmak çok kolay ve sessiz eylemlerine devam ettiler. Sonuç mu? Cumartesi günü 2 si cumhuriyet mah. karsiyaka 1'i yamaç mah. Karsiyaka 2 Yamanlar Karsiyaka kaçirdilar Gene ses seda çikmayinca Geçtigimiz sali okul teneffüsünde 4 çocuk daha ayni mahallelerden kacirildi ve Gümüspala semtinden kaçirilan çocuk buna eklendi Bunlar benim duydugum benim kayitlarda bulduklarim Dahasi olduguna eminim. Artik çocuklari okula nasil gönderecegiz diye düsünmek gerekir. Ayni günlerde ayni mayfa elemanlari çok girisimde bulundular. Ama bir takim duyarli vatandaslar sebebiyle basarili
olamadilar. Arkadaslar çocugum yok demeyin. Eminim hepinizin tanidiklarinin
cocuklari olsun vardir. Canlar kiyilmasin. Medyanin dikakatini bu konuya
çekelim. Halkin dikkatini bu konuya çekelim. Bu imansizlara dinsizlere
direnmek ve yakalanmalirini dua etmekten baska çaremiz yok. Bu tip suçlarin
cezasi bile olmadigi ülkemizde herkesi uyarmaktan baska suan yapabilecegimiz yok. Son bir not daha insan olan insanligindan utanan herkes bilsinki bu din inançla alakali bir mail zaten degildir. Ateiste bile insan deger
verirken bunlarin hicbirseyden korkusu yok. kurtulan cocuklarin beyaninda
bu isi yapan otomobil genelde siyah bir otomobil. yuksek bir ihtimal jeep
yada panelvan lütfen bu maili dikkate alin çocuklar yok yere öldürülmesinler tesekkürler

NOT: Bu araştırmayı yapan arkadaşa sonsuz teşekkür lütfen herkes dikkatli olsun çok önemli bi konu şerefsizlerin çoçuklarımıza zarar vermesini engelleyelim önlem alınmasını sağlayalım....

istismar
27-05-2006, 10:55
sıvas merkezdede cok yakın zamanda aynı olaylar vuku bulmustur ve malesef basında yıne tık yok NEDENDIR acaba

tike®
27-05-2006, 11:17
mail olarak üyelere yolladım umarım herkes cok daha dikkatli olur

aydın50
27-05-2006, 11:18
arkadaşlar bu olay nevşehir dede kulaktan kulağa 2-3 çocuk kaçırlmış diye dolaşıyor ama ne emniyetten nede basında bu konuyla ilgili hiçbir açıklama yok sanırım bu olaylar çoğalıyor çocuklarımıza sahip olalım.

hallederiz
27-05-2006, 11:20
maalesef bu olaylar her yerde oluyor ve önüne geçilemiyor

multimax1972
27-05-2006, 11:21
kardeş basının işine gelmez magazin proğramları olduktan sonra
biraz zor.

xxdiablo
27-05-2006, 11:32
email geldi tşk ederim ee yani insanların gözlerini boyadı medya yok kaynana yarışmasıymış yok diğer yarışmalar falan artık haberlerde bile saçma sapan şeylerin gösterilmesi bir yana dursun yani heryerde bir hile illaki önlem almak için üst derece birisinin canınınmı yanması lazım anlamadım gitti lüks hayata insanları alıştırdılar şimdide insanlar para için ne yapacağını bilemiyorlar herşeyin bir hesabı vardır ateş düştüğü yeri yakar tabiki allah kimsenin başına böyle bir dert vermesin tşk ederim ayrıca bu konuda emeği geçen herkese

pcx
27-05-2006, 13:35
mail alamayanlarada sayfayı guncel tutmak acısından bırseyler yazma ıhtıyacı hıssettım son mesajlar bolumunde goruntulemesını sagladıgımız surece daha cok kısı gorebılır okuyabılır daha cok kıtleye ulasılabılr

saygılar

Ödül Avcısı
27-05-2006, 14:24
Sahipsiz çocukları özellikle koruma altına almak gerekir. Daha çok hedef onlar. Bu iş yasal olarakta pek düzenlenmemiş durumda.

altaymns
27-05-2006, 15:41
her ortamda açmaya çalıştığım organ mafyası konusuna ne yazıkki çevremdekiler duyarsız kalıyorlar.böyle bir konuyu foruma taşıdığın için teşekkür ederim.yani bu şerefsizlere koyacak bir isim bulamıyorum şerefsiz kelimesi bile çok hafif kalıyor.böyle forumlarda bu konulara daha çok yer vermeye çalışalım.ben sizin yazınızı bildiğim bütün forumlarda yayınlıyacağım.medyacıkları yapmadığı yada birkaçtanesini laf olsun diye ilgilendiğini bu çok önemli olayı elimden geldiğince maillerle forumlarla daha geniş kitlelere ulaştırmaya çalışacağım.tekrar sağol...
selamlar

Ödül Avcısı
27-05-2006, 15:43
Bu konuda herkes hassasiyet göstermelidir.

kimene58
27-05-2006, 16:07
Adaletsiz kazancın bol olması ve ALLAH korkususunu kalplerinde taşımayan insanların içimizde olduğu sürece ALLAH bu tür musubetlerden hepimizi ve evlatlarımızı korusun...

hindi
27-05-2006, 16:21
arkdaş senin yazdıkların daha kaçırılanların %25 i daha söylediklerinin üç katı daha fazla çocuk kaçırıldı ben altınolukta oturuyorum sadece edremit akçay altınoluk bölgesinde 15 20 çocuk kaçırıldı ama buradakiler yakalndı bir tanesi altınolukta oldu burda olan olay yaşlı bir kadın çocuk başına 100 ytl alıyor pazarda oldu bu 12 13 yaşlarında bir çocuğa oğlum ban yardım ette şu çantaları taşıyıver demiş çocukta ne yapsın tamam teyze demiş çocuk tam eğilip poşetleri alırken çocuğa bir sprey sıkmış çocuk bayılmış kadın o anda haykırmyaa başalmış acil taksi çağırın diye oradaki insanlara da dediği yalan da şöyle:torunum bnm ilaçlarını almadı bayıldı.ve hemen taksi çağırıyolar taksici durumdan bir şüpheleneyo ve teyzecim ben benzin alcan diyo ve oradaki pompacıya plakasını verip acilen jandarmanın gelip taksiyi takip etmesini istiyolar ve altınoluk çıkışında kadını tutukluyolar. ( aynı kadın kardeşimede poşetleri taşımısın demiş kardeşimi allah korumuş bnm işim var demiş kadına çok dikkatli olunması gerekiyo artık yardım edelicek yaşlı insanların bile niyeti belli olmuyo

TARANTİNO
27-05-2006, 16:33
arkdaş senin yazdıkların daha kaçırılanların %25 i daha söylediklerinin üç katı daha fazla çocuk kaçırıldı ben altınolukta oturuyorum sadece edremit akçay altınoluk bölgesinde 15 20 çocuk kaçırıldı ama buradakiler yakalndı bir tanesi altınolukta oldu burda olan olay yaşlı bir kadın çocuk başına 100 ytl alıyor pazarda oldu bu 12 13 yaşlarında bir çocuğa oğlum ban yardım ette şu çantaları taşıyıver demiş çocukta ne yapsın tamam teyze demiş çocuk tam eğilip poşetleri alırken çocuğa bir sprey sıkmış çocuk bayılmış kadın o anda haykırmyaa başalmış acil taksi çağırın diye oradaki insanlara da dediği yalan da şöyle:torunum bnm ilaçlarını almadı bayıldı.ve hemen taksi çağırıyolar taksici durumdan bir şüpheleneyo ve teyzecim ben benzin alcan diyo ve oradaki pompacıya plakasını verip acilen jandarmanın gelip taksiyi takip etmesini istiyolar ve altınoluk çıkışında kadını tutukluyolar. ( aynı kadın kardeşimede poşetleri taşımısın demiş kardeşimi allah korumuş bnm işim var demiş kadına çok dikkatli olunması gerekiyo artık yardım edelicek yaşlı insanların bile niyeti belli olmuyoAnlattığınız olay çok ürpertici ve tuhaf...Allah küçükleri belalardan korusun...Bu tür insanlıktan çıkmış insan kılığındaki kişiler malesef çok ama biz insanlar bunlara elimizden geldiğince hep birlikte karşı koymalıyız...gözümüzü dört açıp çoluk çoçuğumuza dikkat etmeliyiz...Ve insan satıcılarınada :10_1_117 SAĞLAM OLSUN :10_1_117 :10_1_117

gringo11
27-05-2006, 17:43
Bu kişiler insan olmaz para kazanmak için can almak diye birşey olamaz bu insanların allah belasını versin asıl hastaneler araştırması gerekiyor nerden geldi bu organ diye sormaları lazım

TOPRAK67
27-05-2006, 18:49
suç işleyenler ceza almıyorki kardeşim bu şerefsilerde işi azıtıyor

birolak
27-05-2006, 18:50
allah belalarını versin izmir karşıyakada oturan ve 1 çoçuk babası olarak çok korkuyorum ve bu konu hakkında ses getirebilecek projeleri olan arkadaşlarla konuşup birşeyler yapalım

asker54
27-05-2006, 21:28
ne yazıkkı bizim medya dedigimiz kişi ve kurumlar insanları dusunmuyor hep reklam hep reklam bizde keriz gibi izliyoz dedikodu programlarını herseferinde bizim gozumuzu başka yone cekiyorlar yazıklar olsun ne diyeyim boyle bir ulkede yasadıgım için kendimden nefret ediyorum hersey masum insanlara koyun gibi yonetilioruz koyundan farkımız yok bu memlekette doguda şehitler oluyor ses seda yok yazıklar olosun ama bu ulke icin canımı vermeye hazırım bunuda boyle bilin sozum sadece bu ulkeyi yonetiyorum diye gecinen serefsizlere biz atalarımızdan boyle ogrenmedik be dostlar nereye gidiyor bu ulke boyle

Ödül Avcısı
27-05-2006, 21:55
ne yazıkkı bizim medya dedigimiz kişi ve kurumlar insanları dusunmuyor hep reklam hep reklam bizde keriz gibi izliyoz dedikodu programlarını herseferinde bizim gozumuzu başka yone cekiyorlar yazıklar olsun ne diyeyim boyle bir ulkede yasadıgım için kendimden nefret ediyorum hersey masum insanlara koyun gibi yonetilioruz koyundan farkımız yok bu memlekette doguda şehitler oluyor ses seda yok yazıklar olosun ama bu ulke icin canımı vermeye hazırım bunuda boyle bilin sozum sadece bu ulkeyi yonetiyorum diye gecinen serefsizlere biz atalarımızdan boyle ogrenmedik be dostlar nereye gidiyor bu ulke boyle
Çok karamsar olmamak lazım. Hepbirlikte soğukkanlı olarak mücadele gerek.
Kendinden asla nefret etme.

Admin
27-05-2006, 22:19
Email banada geldi bilgi için teşekkurler.Artık bu insanları anlamıyorum sanırımbunlar insan degiller bana göre içimden öyle geliyor nasıl oluyor bu iş bunun diger tarafıda var ama bu ceza bu yapanlara hemen verilmeli:devilprv: :devilprv: :devilprv:

Ödül Avcısı
27-05-2006, 22:21
Bu konuda yeterli yasal düzenleme olmadıkça. Önlenmesi çok zor.

mecit
27-05-2006, 22:30

teşekkür ederim bu gibi haberleri ve devletimizin ilgisizliğini bir baba olarak kaygı ile izliyorum.Allah yardımcımız olsun

serhan78
27-05-2006, 22:34
son derece duyarsız bir toplum olduk maalesef edya tarafından uyutulan ve bu uyutulmayada sesimizi çıkartmayan insanlar lütfen medyanın gereksiz hiçbir amaca hizmet etmeyen bu proğramlarına rağbet etmeyelim gerçekleride ortaya çıkartanları alkışlayalım yıkarıda insnlıktan nasibini almamış canilerinde içimizde barınmasına müsaade etmeyelim

Admin
27-05-2006, 23:18
mail alamayanlarada sayfayı guncel tutmak acısından bırseyler yazma ıhtıyacı hıssettım son mesajlar bolumunde goruntulemesını sagladıgımız surece daha cok kısı gorebılır okuyabılır daha cok kıtleye ulasılabılr

saygılar
Konuyu guncel tutmak için ana sayfaya duyurulara konuyu ekledim umarım bu çocuklar cani kimselerin eline düşmez..

Ödül Avcısı
27-05-2006, 23:20
İşte bu çok iyi oldu. Dikkat için.

ertex74
27-05-2006, 23:27
malesef duyduklarımız ve duyumlarımız iç açıcı degil son duyumlarımızda organ mafyası batı karadenizde aktif oldugudur insan kaçırmalar artmaya başlamıştır
herkes kendi bölgesinde duyarlı olsun lütfen birşey bilen gören resmi makamlara koşsun gelişmeleri buraya yazalım..

Ödül Avcısı
27-05-2006, 23:38
malesef duyduklarımız ve duyumlarımız iç açıcı degil son duyumlarımızda organ mafyası batı karadenizde aktif oldugudur insan kaçırmalar artmaya başlamıştır
herkes kendi bölgesinde duyarlı olsun lütfen birşey bilen gören resmi makamlara koşsun gelişmeleri buraya yazalım..
batı karadenizde aktif ama doğu karadenizde pek tutunamaz.

Özgür Erge
28-05-2006, 00:02
mail geldi sagolun bu gibi insanlara diyecek bişey bulamıyorum artık bu kadar şerfsiz olur mu insan ufacık cocukları kaçırıp organlarını satıyolar acaba kendi çocuğunun organınıda satıyomudur bu şerefsizler

Ödül Avcısı
28-05-2006, 00:28
Konuyu guncel tutmak için ana sayfaya duyurulara konuyu ekledim umarım bu çocuklar cani kimselerin eline düşmez..
İşte bu mafyanın hoşuna gitmeyecek.

Admin
28-05-2006, 00:34
İşte bu mafyanın hoşuna gitmeyecek.
Bizler sonuna kadar adaletin yanındayız.ALLAHIN TOKATI YOKTUR NE ZAMAN KİME VURACAGI BELLİ OLMAZ..

Ödül Avcısı
28-05-2006, 00:45
Haklısın. Ama herkes uyanık olmalı. Topyekün mücadele gerekir. Fırsat vermemek lazım bunlara.

Nakkus
28-05-2006, 00:47
konu önemli yapılmıştır

Ödül Avcısı
28-05-2006, 00:56
Aslında ana sayfada çok önemli yerde link verilmiş durumda.

fa77
01-06-2006, 13:01
bu şerefsizler kahsız allahsız kitapsız .... daha bir sürü sayabilirim ama banlarsınız :) ayyahından bulsunlar tabi allaha kitaba inanmıyorlar ya neyse büyük mizan kurulduğu o günde iki elimde yakalarında olacak ben bu ülkenin bir vatandaşı olarak bu adi şerefsizlere hakkımı helal etmiyorum

siesta77
01-06-2006, 13:25
Haklısın. Ama herkes uyanık olmalı. Topyekün mücadele gerekir. Fırsat vermemek lazım bunlara.
Konudan yeni haberim oldu ve ilk mesajdan itibaren dehşetle ve dikkatlice okudum. Olayın çirkinliğinin yanı sıra başka bir güzelliğe rastladım, şu anda benim yazdığım mesajla 35 nci mesaj oluyor bu konudaki ve ne yazıkki sadece senin mesaj adedin 9 bu konuda. Yani şu konuyu canlı ve gündemde tutabilmek için hayli çaba sarfetmşsin. Konudaki toplam mesajların 1/4 ü sana ait. Keşke senin gibi duyarlı olabilse bu toplum, sorunlarımız inan çok daha kolay hallolurdu sevgili kardeşim. Seni bu çabandan ötürü yürekten kutluyorum. Ve ayakta :clap: :clap: :clap: :clap: bu şekilde :ill: larıda :10_1_117 böyle veya başka bir yolla uyandırmak gerekir diyorum. :conversation: bu şekilde dedikodu yapmaktansa senin gibi güzelliklere yelken açmak çok daha iyi olmaz mı? Seni ve bu konuyu gündeme getiren arkadaşımı tekrar :clap2: :clap2: :clap2: hoşçakalın:sunglasses2:

simeda
01-06-2006, 14:18
türkiyemiz zaten bu tür işleri yapan şerefsizler tarafından geri kalıyor

lececafe
03-06-2006, 13:33
allah oinsanlara biraz vicdan nasip eğlesin öylelerini yakalandığında direk parçalamak lazım

asker54
03-06-2006, 17:35
bu şerefsizler kahsız allahsız kitapsız .... daha bir sürü sayabilirim ama banlarsınız :) ayyahından bulsunlar tabi allaha kitaba inanmıyorlar ya neyse büyük mizan kurulduğu o günde iki elimde yakalarında olacak ben bu ülkenin bir vatandaşı olarak bu adi şerefsizlere hakkımı helal etmiyorum
ya arkadaşlar her şeyi anladım da bu alıntı yaptıgım msj altındaki eklenti ne oluyor onu anlamış degilim bu msj ilgisi ne o eklentiyi kim eklediki:nono:

rahim1960
03-06-2006, 18:34
Bu günlerde hiç medyada yer almamasina ragmen
Organ mafyasi özellikle Ege bölgesinde kol gezmekte... Güzel medyam
nedense Ahu Tubalar Banu Alkanla Aliyelerle ugrasa dursun su ana dek belkide
100 e yakin çocuk organlari için canindan oldu...
ilk olaylar Balikesirde basladi. Bu olaydan hemen sonra Aydin Söke den 1 i özürlü 25 yaslarinda 2 si çocuk toplam 3 kisi , Mugla Merkez Manisa da 1 er çocuk daha kaçirildi; ve cesetleri bulundu . Medyada gene yer almadi; ve Organ mayfasi saha kalkti. Izmir Carrefour da Annesi alisveris yapan
bir çocugu eterli mendil koklatarak hiç belli etmeden hizla aldilar ve
kapidan güvenlikten geçerken "Acil hasta var yolu açin" diyerek
rahatlikla çiktilar 1 hafta sonra cesetin organlarini alip yeniden
derisini dikerek !!! carrefoura çöp konteynerlarina geri
biraktilar.(aldiklari yere) gene ses seda yok ve baktilar ki bir böbregin 59000 dolar oldugu çocuklari kaçirmak çok kolay ve sessiz eylemlerine devam ettiler. Sonuç mu? Cumartesi günü 2 si cumhuriyet mah. karsiyaka 1'i yamaç mah. Karsiyaka 2 Yamanlar Karsiyaka kaçirdilar Gene ses seda çikmayinca Geçtigimiz sali okul teneffüsünde 4 çocuk daha ayni mahallelerden kacirildi ve Gümüspala semtinden kaçirilan çocuk buna eklendi Bunlar benim duydugum benim kayitlarda bulduklarim Dahasi olduguna eminim. Artik çocuklari okula nasil gönderecegiz diye düsünmek gerekir. Ayni günlerde ayni mayfa elemanlari çok girisimde bulundular. Ama bir takim duyarli vatandaslar sebebiyle basarili
olamadilar. Arkadaslar çocugum yok demeyin. Eminim hepinizin tanidiklarinin
cocuklari olsun vardir. Canlar kiyilmasin. Medyanin dikakatini bu konuya
çekelim. Halkin dikkatini bu konuya çekelim. Bu imansizlara dinsizlere
direnmek ve yakalanmalirini dua etmekten baska çaremiz yok. Bu tip suçlarin
cezasi bile olmadigi ülkemizde herkesi uyarmaktan baska suan yapabilecegimiz yok. Son bir not daha insan olan insanligindan utanan herkes bilsinki bu din inançla alakali bir mail zaten degildir. Ateiste bile insan deger
verirken bunlarin hicbirseyden korkusu yok. kurtulan cocuklarin beyaninda
bu isi yapan otomobil genelde siyah bir otomobil. yuksek bir ihtimal jeep
yada panelvan lütfen bu maili dikkate alin çocuklar yok yere öldürülmesinler tesekkürler

NOT: Bu araştırmayı yapan arkadaşa sonsuz teşekkür lütfen herkes dikkatli olsun çok önemli bi konu şerefsizlerin çoçuklarımıza zarar vermesini engelleyelim önlem alınmasını sağlayalım....

yahu arkadaşım teneffüste 4 çocuk kaybolacak kimsenin kılı kıpırdamıycak,hayır arkadaşım hayır bunların hepsi aslı astarı olmayan söylentiler,interneti böyle söylentiler için lütfen kullanmayalım

Salih
04-06-2006, 12:33
Çankırı'da da 5 ve 6 yaşında 2 çocuk organları alınmış halde ölü olarak bulundu. 12 ya da 13 yaşlarında bir çocuk kayboldu henüz bulunamadı Bu gibi insanlara yakıştıracak sıfat bile bulmak mümkün değil.

Adonis
06-06-2006, 05:13

ben manisadayım ilçemiz gördes ve demircide tam donanımlı araçla gezerek insanları parçalayan organlarını çalan tır benzeri bir araç görüldü polis, jandarma araştırma yapıyormuş.
Ancak ailelerinde duyarlı olması gerekli cocuğu başı boş sokağa salan ilgilenmeyen anne babalar unutmayın insanın başına 1 kere gelir sonra yırtınmak fayda etmez

hkanburi
07-06-2006, 01:45
Bu devirde yolda yürürken bile gözünü açacaksın Yoksa adamın ciğerini alırlar.Ruhu duymaz...:28:

bocuhk
22-06-2006, 18:18
bu tarz mailler şehir efsanesi mi yoksa gerçek mi hala emin değilim ama gerçek olması muhtemel...

dt.
Only the registered members can see the link
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
dünya kupasını buradan izleyin..

Ödül Avcısı
22-06-2006, 19:45
birazda gereksiz abartılıyor. o kadarda kolay değil bu . ama yinede dikkatli olmakta yarar var.

samimis
22-06-2006, 19:50
geçenlerde bana bir mail geldi. diyor ki:
bir apartmana yeni bir kiracı taşınır ve bir hafta sonra alt kattaki komşuya oturmaya gelip oğlunun doğum günü olduğunu fazla tanıdıkları olmadığı için doğum günü partisine çocuklarının katılmasını ister kadın yollar çocuğu fakat bir daha geri gelmez
kapı kırıldığında içerde bangır bangır bir müzik seti ve banyoda çocuğun cenazesi...
elbette dikkatli olmak lazım olay gerçek de olabilir hayal ürünü de?

MusaKa92
17-07-2006, 22:38
:28: Abi bunlar her yerde oluyor. İzmir Ödemiş de 1 çocuk okulun önğnden kaçırıldı ya.:28:

Admin
17-07-2006, 23:17
Dikkatli olmak gerekiyor malesef