Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Hiçbir gemi Gazze'ye varmayacak

beydemir
04-06-2010, 02:42
Hiçbir gemi Gazze'ye varmayacak

İsrail Dışişleri Bakanı Avigdor Lieberman, Gazze'ye doğru yol almakta olan Rachel Corrie gemisi için, "Hiçbir gemi Gazze'ye varmayacak" dedi.

05 Haziran 2010 00:14
KUDÜS (A.A) -Gazze'de 2003 yılında İsrail buldozerlerinin altında kalarak ölen Amerikalı aktivist Rachel Corrie'nin adının verildiği ve aktivistleri taşıyan geminin Cumartesi günü Gazze kıyılarına varması bekleniyor.
Lieberman, İsrail radyosuna yaptığı açıklamada, İsrail'in, Gazze'ye ablukanın kırılmasına müsamaha göstermeyeceğini belirterek, "Hiçbir gemi Gazze'ye varmayacak. Rachel Corrie de Gazze'ye varmayacak" ifadesini kullandı

ŞAVKÇI09
04-06-2010, 02:47
Kim ne zaman haddini bildirecek bu yahudalara....

COOSKUN
06-06-2010, 17:04
bizim atalarımız istanbul için gemileri karadan yürüttü. aynı kanı taşıyoruz. bizi farklı isimler altınada ayrıştırmaya çalışmaları boşuna. hepimiz aynı tıprakların çocuklarıyız. hepimiz müslümanız. müslümanın müslümandan başka dostu yoktur.

gerekirse yardım gemilerini karadan yürütürüz...

hilalyıldız
06-06-2010, 21:27
S.A.Yardım gemisine kurşun sıkan kalemşörler;emin çölaşan,yılmaz özdil,fatih altaylı,oktay ekşi,fatih çekirge,bekir coşkun,oray eğin ve can ataklı v.s. başta olmak üzere insani yardım gönüllülerini ve hükümeti eleştiren israil ve yahudi yandaşları oldukça bu iş zor gibime geliyor dostlar.AEO.

alper3
06-06-2010, 22:48
allah hepsinin belasını versin elbet birgün gireriz

osmann
07-06-2010, 10:46
bence işler dahada iyiye gidiyor...israil mavi marmaradan sonra .oka battı afedersiniz....
kafayı çıkaramıyor...bu gün haberlerde okudum, bakanlarından biri netenyahu ya ablukayı kaldırma zamanlarının geldiğini söylemiş...netenyahu şok olmuş vs...bu kadar tepki geleceğini beklemiyorlardı anlaşılan...ayrıca hükümetide burada kutlamak gerek...tüm organlarıyla bu işin peşine düştüler...hatta hala kovalıyorlar...israille ilişkimiz kopma noktasında...(işte buna yağlarım eriyor) öte yandan israilin (düne kadar bizim kartel medya dediğimiz) kalemşörleri türklük edebiyatı altında tabiki efendilerini (israili) savunacaklar...bundan doğal ne olabilir? öyle aylık 70,000-80,000 dolar maaş alırken iyi...adamlar zorgünler için onlara o kadar maaş veriyorlar...şimdide verdikleri paranın hakkını bekliyorlar haliyle...ee kartel kalemşörlerde ellerinden geleni yapmak durumundalar... şaşmamak lazım vesselam...

amaaaaaa şuna şaştım harbiden...fethullah gülenin mavi marmara hakkındaki görüşüne...
halen acaba diyorum ama türkçe olimpiyatlarında bülent arınçın söylediklerini duyunca tamam dedim adam söylemiş...yazık etmiş...harbiden çok yazık etmiş...ona inananlarda şaşırdımı acaba?

(CHP`yi karıştıran kaset skandalı sonrası Gülen`in, Baykal`ı aradığını hatırlatan Mısıroğlu, Gülen`in Mavi Marmara`da yaşamını yitiren bir kişinin bile ailesini aramadığını söyleyerek onun kalbi gavurdan yana diye konuştu. bunu söyleyen öyle kuru gürültü için laf ebeliği yapan ahmet mehmet değil...kadır mısıroğlu...)
selametle...

erdal05
07-06-2010, 14:25
belki vurulanlar insanlığın vicdanı oldu....ama kazanalar gene vicdanlar oldu...
bundan sonra çok gemi gidecektir gazzeye...israil hangisini durduracak bakalım....
tabi mısır'ın refah kapısını kapatma alçaklığını da unutmamak lazım...
israil ve mısır dört bir yandan ablukaya almış ....gazze halkını...

hadi dışardakileri geçelim...ama içerde öyle yazarlar var ki...israilden daha israilci....
ve bunlarıda geçelim...ama fethullah hoca'nın açıklamalarını nereye koyacağız...
birlik olmamız gereken şu zaman diliminde...israilin ağzına sakız veren hocayı...merak ediyorum....10 yaşından beri ağlaqyan fethullah hoca acaba...yardım gemisindeki şehitlerimizi için gözyaşı dökmüş müdür...
fethullah hoca en hafif tabiriyle halt etmiştir...otoriteden izin almak gerekir demiştir...sen israili bilmez misin hoca...
tamam sen belki hayatın boyunca otoriteye...egemenlere....statükoya biat etmiş olabilirsin...
ama ümmetin şerefli insanları ve her dinden her milletten dünyanın vicdanı temiz insanları israil otoritesinin vahşliliğini bildiği için bu yola çıkmıştır...
ne yani israil devleti ...filistine yardım yaptı...insanca davrandı da...bu gemi işgüzarlık mı ediyo...
ve sahi israilin bağlı kalması gereken bir otorite yok mu...bm...nato...evrensel insan hakları beyannamesi vs yok mu...bu konuda niçin laf etmezsin sevgili hoca...
kendini ümmet nezninde nasıl aklayacaksın bilemiyorum hoca efendi...
ama şu sıralar israil ve içerdeki yandaşları seni inan ki çok seviyordur...bilesin...:)

hilalyıldız
07-06-2010, 16:58
belki vurulanlar insanlığın vicdanı oldu....ama kazanalar gene vicdanlar oldu...
bundan sonra çok gemi gidecektir gazzeye...israil hangisini durduracak bakalım....
tabi mısır'ın refah kapısını kapatma alçaklığını da unutmamak lazım...
israil ve mısır dört bir yandan ablukaya almış ....gazze halkını...

hadi dışardakileri geçelim...ama içerde öyle yazarlar var ki...israilden daha israilci....
ve bunlarıda geçelim...ama fethullah hoca'nın açıklamalarını nereye koyacağız...
birlik olmamız gereken şu zaman diliminde...israilin ağzına sakız veren hocayı...merak ediyorum....10 yaşından beri ağlaqyan fethullah hoca acaba...yardım gemisindeki şehitlerimizi için gözyaşı dökmüş müdür...
fethullah hoca en hafif tabiriyle halt etmiştir...otoriteden izin almak gerekir demiştir...sen israili bilmez misin hoca...
tamam sen belki hayatın boyunca otoriteye...egemenlere....statükoya biat etmiş olabilirsin...
ama ümmetin şerefli insanları ve her dinden her milletten dünyanın vicdanı temiz insanları israil otoritesinin vahşliliğini bildiği için bu yola çıkmıştır...
ne yani israil devleti ...filistine yardım yaptı...insanca davrandı da...bu gemi işgüzarlık mı ediyo...
ve sahi israilin bağlı kalması gereken bir otorite yok mu...bm...nato...evrensel insan hakları beyannamesi vs yok mu...bu konuda niçin laf etmezsin sevgili hoca...
kendini ümmet nezninde nasıl aklayacaksın bilemiyorum hoca efendi...
ama şu sıralar israil ve içerdeki yandaşları seni inan ki çok seviyordur...bilesin...:)

S.A.Selam ve muhabbetle sevgilerimi sunar teşekkür ederim.ALLAH yar ve yardımcın olsun güzel kardeşlerim.AEO:praying: