Orijinalini görmek için tıklayınız : 9001B ''Bir hatadan dolayı yuklenemiyor'' Yardım Lütfen
Digiturkun verdiği cihazı değişim yaptım.
cihazıma dump attım ama yazılım atamıyorum.
kablo değiştirdim, başka pcde denedim vestlink ile ama bir hatadan dolayı yuklenemiyor uyarısını veriyor. Problem nedir, yardımınızı bekliyorum..
orjinal yazilimmi degisecen. Bence ugrasma at cope
Bu cevapmı şimdi ???
Çöpe atmayı bilmiyormuyum ben, var bi amacımızki soruyoruz....
cihaza dump olarak Mini 4000CI veya Dark 4100CI dumpları arasından hangisini attın.
birde vestellink ile hata veriyorsa yazılımı hyper termınal ile bağlantı nıktası hızını 115200 yaparak dene olması laım.
Bu cevapmı şimdi ???
Çöpe atmayı bilmiyormuyum ben, var bi amacımızki soruyoruz....
abi ne kızıyorsun ya o cihazdan bendede var ve beni deli etti o yüzden at çöpe dedim... :)
birde vestellink ile hata veriyorsa yazılımı hyper termınal ile bağlantı nıktası hızını 115200 yaparak dene olması laım.
HT ile denedim ondada bi işlem olmadı, öyle bekliyor. ama hızını 115200 yapmamıştım.
cihaza dump olarak Mini 4000CI veya Dark 4100CI dumpları arasından hangisini attın.
ilk 4000CI attım olmamıştı, sonra DARK400CI attım ondada yazılım atılmadı
cihazın altındaki etikette bu yazıyor;
DVB4010+SM/S623 DCR DT9001B A.FUMEOADRHS
SAP NR: 10046350 / 8311016320
SW VER: V.2.1.3
hyper termınallede bekliyor ise kabloda bir sorun olabilirmi abi bir kontrol et ıstersen vestelın rs 232 bağlantısı değişiktir.
kablom orjinal dişili erkekli.
hyperterminal ile atmayı başardım.
Teşekkür ederim @Volkan
ne demek abi yardımcı olabildeysem sevindim.