Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : CABBARİ sonunda kuluçkadan parayı vurdu!!!

CABBARİ
08-06-2010, 12:50
bakın burada (Only the registered members can see the link) yaptıgı makineyi göstermişti şimdi ise aşagıda görülüyor kuluçkadan çıkan hayvanları apar topar motora yükletip hızla memleketi terk ediyor....
tavuk kaz ördek toplayıp dogru çine orada vergi yok algı yok adamlar kertenkele börtü böcek yemekten bu tatların farkında değil cabbari bunları tüğleriyle birlikte canlı canlı yedirip yeni bir lezzetin kapılarını açıp hem ülke reklamı hemde kendi reklamını yapıp parayı vuracak..
beni takip edin.....

veyselbakan
08-06-2010, 12:59
usta sen iyice işi büyüttün uçtun artık motorla bu şekilde çine gidecek kadar bizi o güzel tavuklardan ördeklerden mahrum edip elin çinlisinemi yedireceksin bırak onlar börtü böcek yemeye devam etsin sende malını iç piyasaya verde beyaz et sektörü nü sekteye uğratma:D:D:D:D:D:D:D:D

Hikmet™
08-06-2010, 13:19
Güzel bir espiri olmuş ama bu konuyu sen değilde başka biri açsaydı espirisi dahada güzel olurdu :D

CABBARİ
08-06-2010, 14:02
arkadan basrimutaf ve volkanıda çagırdım onlarda hindi kaz ve keklikleri kapıp getirecekler keklikleri eurovisiona sokup ses yarışmasında oradanda parayı vurmayı planlıyoruz

veyselbakan
08-06-2010, 14:14
arkadan basrimutaf ve volkanıda çagırdım onlarda hindi kaz ve keklikleri kapıp getirecekler keklikleri eurovisiona sokup ses yarışmasında oradanda parayı vurmayı planlıyoruz
ustam işler iyi gitmiyor galiba baksana keklikleri eurovisiona götürecekseniz durum epey vahim gibi görünüyor hindilerde vokal yapar tam olur!

Hikmet™
08-06-2010, 14:32

Eurovision işine girmemiştin onuda yaptın ya helal olsun abi. Nese ailecek 10 tane hat var hat başı 20 sms atılıyormuş 10x20=200 oy benden sana :D

CABBARİ
08-06-2010, 16:46
atmayanın klavyesi kırılsın:)

veyselbakan
08-06-2010, 17:01
forewer cabbari ustam tüm kontörlerim sana feda olsun (yanlız birinci olursanız kontörlerimi isterim:D)

MUTAF
08-06-2010, 17:48

hindiler hazır CABBARİ :loco:

Only the registered members can see the link

veyselbakan
08-06-2010, 17:56
Only the registered members can see the link fakirim o yüzden bir tane kekliğim vardı oda cabbariye feda olsun çorbada azda olsa bizimde tuzumuz olsun:D:D

CABBARİ
08-06-2010, 19:36
basri olm bu hindilerin erkekmi dişimi oldugunu nasıl anlayacagız sen bir bakıversen:):)
veysel bu keklikler kınalı keklik kınalarını sıyır düğün salonu önünde akşamları satıp ondanda bir ekmek parası çıkaralım!!!