Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Dreambox da yasal digi...?

husam07
10-06-2010, 22:56
Arkadaşlar merhaba, şu an elimde Goldmaster 9400VCI cihazım var XDream modül ile d....k ün yasal kartını kullanıyorum, Dreambox 500 S in üzerindeki modül bu kartı okur mu? Yani yasal kartı buna taktığımda aboneliğim sürdükçe diğer kanallara ek olarak satın aldığım paketi de izleyebilir miyim?

teşekkürler...

Admin
10-06-2010, 23:06
İmagede sorun yoksa okur neden okumasın.Ben cogu kartı denedim sorunsuz okumuştu.Ayrıca abonelik paketinizde yer alam ne varsa onu izlersiniz

Hikmet™
10-06-2010, 23:34
yanliz dikkat DIGITURK MH ile konusurken karti DREMBOX ta kullandiginizi solerseniz kartinizi sorgusuz sualsiz bloke ederler bu duruma baska bir forum sitesinde sait olmustum

husam07
11-06-2010, 01:45
Yardımınız ve ilginiz için çok teşekkürler... Bu durumda cihazı alabilirim ama nereden? Bunu şu nedenle soruyorum, aynı cihaz gibi görünen cihazlar satıldığı aynı sitede bile farklı fiyatlarla sunuluyor:

1. Bulduğum en uygun fiyat 6 ay garanti
DREAMBOX 500 S (Only the registered members can see the link)

(Devamı var, tüm yazdıklarım tek parçada gitmedi.)

Yukarıdan devam...

2. Garanti belli değil, siyah klon
Dreambox 500 S - Siyah Kasa (Klon) (Only the registered members can see the link)

3. 2 yıl garanti, siyah kasa
Dreambox 500 S - Siyah Kasa 2 Yıl Garanti (Only the registered members can see the link)
(Yine devamı var, nedense hepsi birden gitmiyor....)

Yukarıdan devam...

2. Garanti belli değil, siyah klon
Dreambox 500 S - Siyah Kasa (Klon) (Only the registered members can see the link)

3. 2 yıl garanti, siyah kasa
Dreambox 500 S - Siyah Kasa 2 Yıl Garanti (Only the registered members can see the link)
(Yine devamı var, nedense hepsi birden gitmiyor....)

Yukarıdan devam...

4. Bu da ayrı bir kafa karıştırıcı site HD olmayan cihaza neden HD lnb hediye edersin?
HD lnb olunca daha mı iyi oluyor?
Dreambox 500s 1.KALİTE + SHARP HD LNB +SCART KABLO HEDİYE (Only the registered members can see the link)

Bunlardan veya tecrübeli arkadaşların başka önerisi varsa onların önerilerini de dikkate alırım. Hangi cihazı almalıyım bu durumda, saygılar....

Volkan
11-06-2010, 10:44
cihazla ilgili sponsor firma ile görüşün her zamanda firmanın verdiği garantileri konuşun.

Sonuç olarak biz burda firmaya veya c,hazına garanti veriyoruz diyemeyız. Sizin firma ile aranızdaki meselelere biz cözum bulamayız ama zaten 500 s lerın hepsi klon şu an piyasada.

husam07
11-06-2010, 21:55
Teşekkürler yardım için...