PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : ATV'den Yeni Kanallar Geliyor-ATV Çocuk-ATV Müzik-ATV Haber

Editor
14-06-2010, 02:29
İŞTE ATV’NİN YENİ KANALLARI ÇOCUK, MÜZİK VE HABER’İN TANITIM FRAGMANI

atv önümüzdeki aylarda yayına geçirmeyi planladığı Çocuk, Müzik ve Haber kanalları için altyapı ve eleman hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürüyor…
Turkuaz medya grubu yeni kanalın tanıtımı için de atağa kalktı… Turkuaz, yeni kanalların tanıtımı için Frog reklam ajansıyla anlaştı…
İşte Frog ajansın hazırlattığı tanıtımlardan birisi…
FLAŞ… İŞTE ATV’NİN YENİ KANALLARI ÇOCUK, MÜZİK VE HABER’İN TANITIM FRAGMANI…! | JurnalMedya - Yalnızca gerçek haberler... (Only the registered members can see the link)

BLADE01
14-06-2010, 11:41
Atv güzel işler yapıyor,yalnız bu kanallar normal türksattan mı yayınlanacak?

Hikmet™
14-06-2010, 11:44
Atv güzel işler yapıyor,yalnız bu kanallar normal türksattan mı yayınlanacak?

Başka hangi uydudan yayınlanmasını istersiniz tabi Türksat'tan yayınlanacak...

BLADE01
14-06-2010, 11:55
Başka hangi uydudan yayınlanmasını istersiniz tabi Türksat'tan yayınlanacak...

Teşekkürler...

NeRoMaN
14-06-2010, 13:29
Güzel ATV Çocuğu merak ediyorum.Yumurcak tarzı birşey daha olursa hiç açmasın.

Umarım bu kanallar sadece uyduda olmaz.Teledünyaya beklerim...

digital_52
14-06-2010, 13:33
bize gecicci deyil kalıcı kanalar lazım

NeRoMaN
14-06-2010, 13:44
Haber kanalına bence gerek yoktu.Yeteri kadar var.Açacakları kanal iyise yaygınlaştırmalılar.

alperen
14-06-2010, 13:53
umarım düzgün ve kalıcı kanallar olur

COOSKUN
18-06-2010, 00:26
bence de umarım kalıcı olur. bundan önce kurduğu kanallar ortada... :D

Quaresma_12
18-06-2010, 01:12
neden hayvan beleseli üzerine ve spor kanalları açmıyrlar?

asker_31
18-06-2010, 01:54
sinema kanalı olsa...şöyle ilk 6 saat yerli sonra ise yabancı

cilginizmirli
24-06-2010, 22:56
Hayırlısı olsun ne diyelim.Bende spor kanalı istiyorum.Şöyle ntvspor gibi kaliteli bir spor kanalı hiç de fena olmaz.

metinkosker77
25-06-2010, 00:30
Güzel ATV Çocuğu merak ediyorum.Yumurcak tarzı birşey daha olursa hiç açmasın.

Umarım bu kanallar sadece uyduda olmaz.Teledünyaya beklerim...

yumurcak tv'yi sevmemeni anlamıyorum.

eurovision92
05-08-2010, 17:05
Gerçekten atv kalitenin adresi. Jeneriğinden belli Yumurcak, TRT Çocuk, Dçocuk, Maxitv, Karamel tv gibi olmayacağı. Tanıtım videosunda Cartoon Network havası vardı. ;) Logolarda gayet başarılı çok güzel olmuş. :) haber için teşekkürler...

NeRoMaN
05-08-2010, 17:11
yumurcak tv'yi sevmemeni anlamıyorum.

Çünkü ülkemizde yeteri kanal bebek kanalı var.Baby,Baby Firts,bebe tv,bebeğim tv,yumurcak tv,lilo tv,TRT Çocuk fazlasına gerek yok.Bir tanede yeter.

Şöyle yabancı gençlik dizileri ya da Jetix Tarzı birşey olup Teledünya'da başlasa çok iyi olurdu da bizden çıkmaz.

ATV'den iyi şeyler bekliyorum.Uzun zamandır yayında şöyle parası çoktur.Umarım kanalları başarılı olur.Uydu lisansı almış diye okudum kablo lisansı'da alsa çok iyi olur.

Catapult®
05-08-2010, 21:43
Çünkü ülkemizde yeteri kanal bebek kanalı var.Baby,Baby Firts,bebe tv,bebeğim tv,yumurcak tv,lilo tv,TRT Çocuk fazlasına gerek yok.Bir tanede yeter.

Şöyle yabancı gençlik dizileri ya da Jetix Tarzı birşey olup Teledünya'da başlasa çok iyi olurdu da bizden çıkmaz.

ATV'den iyi şeyler bekliyorum.Uzun zamandır yayında şöyle parası çoktur.Umarım kanalları başarılı olur.Uydu lisansı almış diye okudum kablo lisansı'da alsa çok iyi olur.

evet kardeş katılıyorum saçma saçma çizgi filmler koyuyorlar ;D

biz eskiden pokemon , digimon filan oynardık çizgifilmleri vardı çok güzeldi şimdi artık verilmiyor yeni çizgi filmler çocugun zihniyetini karartıyor farkında olduğum bişey var bide hristian tarzı düşünceler dua etme vb. vb. zararlı şeyler bunlar çocuklar örn alıyor yanlış hatırlamıyorsam benim dediğim çizgi film tarzlarında özellikle orta asya filmlerinde dini karıştırmamışlar içine yani ortada misyonerlik yok

bide aklıma bi anım geldi haberlerde çocuk kendini pikachu sanıp balkondan atmış kendini ulan çocuk :puah: pikachu hiç uçarmı beee =D piçigeto filan deseydin bari :D :puah:

wolf41
06-08-2010, 10:07
inşallah bir an önce açarlar kanalları...:present:

NeRoMaN
06-08-2010, 12:57
Eskiden 1,2 kanal varken daha iyiydi.Eskiden izlediğim Jetix.Disney CH,Disney XD ve Jetix Play'ı saymassak geride kalan çocuk kanallarının toplamı bile daha iyiydi.İnsana benzer birşey çıkıyordu.En azından vurdu kırdı.10 kanalda bebek programı çıkıyor.En azından bir tanecik Türk çocuk kanalı doğru düzgün yayın yapsın.

Bu arada Catapult Pokemon hala var Disney XD'de.