Orijinalini görmek için tıklayınız : Vu+ duo hd uydu alicisi aldim. Fikirleriniz nelerdir?
Arkadaşlar yeni bir vu+ duo uydu alicis aldim. Hd. Cccam kullanacağim. Hizli midir? Donma yapar mi? Kanal geçişleri nasildir? Uydu ağir midir?
şu an alınabilecek en İYİ HD cihaza sahipsin.
usta haklısın cİHAZ GÜZELDE BU CİHAZLA NASIL İNTERNETE GİRECEZ.
serhat15
02-07-2010, 01:09
usta haklısın cİHAZ GÜZELDE BU CİHAZLA NASIL İNTERNETE GİRECEZ.
super bir uydu alıcı almışsın tıpkı benim gibi (internete girmekten kastın nedir tama olrak )
super bir uydu alıcı almışsın tıpkı benim gibi (internete girmekten kastın nedir tama olrak )
google.com yada herhangi bir foruma girebilir miyim?
serhat15
06-07-2010, 00:28
QT webbrowser eklentisi ile girilioyorda pc de olduğu gibi seri şekilde olmuyor bazı kullanıcılar yapmış ama ben hiç denemedim
Bu vu-duo ile vu solo aynı cihazmıdır. Yoksa vu solo, vu duo'nun çakmasımıdır. Bilgisi olan beni aydınlatırsa sevinirim.
Bu vu-duo ile vu solo aynı cihazmıdır. Yoksa vu solo, vu duo'nun çakmasımıdır. Bilgisi olan beni aydınlatırsa sevinirim.çakma diye bişi yok cihazın özellikleriniz okursanız farkı anlarsınız vu solo tek tunerli alt versyondur.
brovo ıyı secım yapmışsın ben drembox 8000 bın alacaktım uyducu arkadas sakın alma aynı ve fazlası vu+duo da var dedı dremboxsun..bende yarı parasına..vu+duo aldım bır hafta oldu cıhaz süper otesı ve benı mezara kadar goturur baska bır sıstem cıkmassa artık herkese tafsıye ederım ıyı calışmalar dılerım
bu cihaz belgesel kanallarını açarmı?internet vesaire bağlantılar olmadan animaux national geographic discovey gibi kanalları açıyorsa bende alayım bundan
ben de bu gün sıparişini verdim pazartesi günü teslim edeceklermiş sabırsızlıkla bekliyorum
Evet uyduyu kullanali 6 ay oldu süper ötesi..
VU DUO geldi hala kurcalama aşamasındayım
Arkadaşlar hepinizin cihazı Hayırlı olsun.Nerden aldınız,kaça aldınız?İki firma var Kargo dahil 900 Lira'ya satıyor,daha ucuza alma şansımız var mı?Bilen duyan varsa paylaşsın FORUM'umuz ne için var.Bir yol gösterseniz Lütfen!
gungor1976
11-01-2011, 00:07
Arkadaşlar hayırlı olsun, etkili yorumlarınızı bekliyoruz.
a.madennn
20-01-2011, 13:58
ya arkadas bende hala kararszım yumatu kullanıyorum yerlı plat. netten ızlıyorum ama vu+do mu atlantamı hala kararsızım atlanın sd yayınları hd yakın gosterdıgı bılıyor ama bır gun atlanta dıyor dıger gun vu+d0 dıyorum tam 2 arasında kaldım kararsızım...
adnanarkan
05-02-2011, 23:04
arkadaşlar bende kullanıyorum mükemmel.vu+duo
onurelmas
13-02-2011, 16:48
bu uydu cihazı güzel, kafanı ağrıtmaz. ancak duo yerine solo alsanız daha ekonomik olur. henüz ikinci tuneri kullanan bir duo sahibi arkadaş görmedim.
mrb arkadaşlar bende almayı düşünüyorum ama yazılım desteklenmesi veya server desteklemesi nasıl yayınlarda donma oluyor mu ,hd yayınlar dm ile kıyasladığımızda nasıl pc den server bilgisi veya yazılım yüklemek için gerekli programları var mı bu konu hakkında bilgi verirseniz sevinirim tşk.
fikrim gayet sade hayırlı olsun:)
arkadaşlar vu solo ile atlanta hd'nin arasında görüntü kalitesi bakımından deneme şansı olan arkadaş varmı?varsa ltfen yorumlarmısınız.:49:
bende siparis verdim cumaya kadar elime gecer insallahama dreambox u cozdum derken medi@link aldim onu iyi kotu ogrendik derken simdi vu+dou aliyorum ama sizlerden yardim almam sart hiç bisey bilmiyorum bu kutu hakkinda 280 euroya aldim ben nasil sizce fiyati ama ben biraz torpilli aldim gibi geliyor cunki internette 900 KUSUR TL gibi
bende siparis verdim cumaya kadar elime gecer insallahama dreambox u cozdum derken medi@link aldim onu iyi kotu ogrendik derken simdi vu+dou aliyorum ama sizlerden yardim almam sart hiç bisey bilmiyorum bu kutu hakkinda 280 euroya aldim ben nasil sizce fiyati ama ben biraz torpilli aldim gibi geliyor cunki internette 900 KUSUR TL gibi
hayırlı olsun güzel cihaz almışsın
vu+duo yu kullandım sattım şimdi yana yana hesaplı vuduo aıyorum bulursan al kacırma iyi cıhazdır
hakan_77
11-03-2013, 21:00
vu+duo 2de baya gelişmiş görüntü olarakta çip olarakta 1gb flaş 2gb ram birinci serilerde ultimo hariç 2ci serinin altındadır
Mertoglu
11-09-2015, 10:12
mrb arkadaşlar bende almayı düşünüyorum ama yazılım desteklenmesi veya server desteklemesi nasıl yayınlarda donma oluyor mu ,hd yayınlar dm ile kıyasladığımızda nasıl pc den server bilgisi veya yazılım yüklemek için gerekli programları var mı bu konu hakkında bilgi verirseniz sevinirim tşk.
her tür prg destegi mevcut kanall listelerini dreamboxun prg kullanabilirsin
lefkeli303
05-10-2015, 11:59
iyi günler yeni uydu alıcısı almayı düşünüyorum.Vu-duo solo 2 veya solo karar veremedim uzun zamandır araştırıyorum sizce hangisi daha iyi hotbird uydusu ve tüksat uydularını kullanıyorum eski alıcımda ama şifeli kanalları izleyemediğimden almayı alacam spor kanalları vs. yardımcı olursanız saygılar...
Akadaşlar "VU DUO 2" ile "VU SOLO 2" arasındaki fark.
VU DUO 2 ...................................................................VU SOLO 2
1300 MHz Dual Core İşlemci....................................... 1300 MHz Dual Core İşlemci
1GB Flash ...................................................................256MB Flash
2GB DDR3 DRAM ...................................................... 1 GB DDR3 DRAM
2 x Display (VFD ve LCD ) ...................................... 12 Haneli VFD Display
2 x Değiştirilebilir Tuner ve .........................................2 x Sabit Tuner.
3. veya 1 x Çift Tuner İlave takılabilinir
Toplam 3 x 2 yani 6 Tuner.
Google,ye "VU DUO 2 Dual Tuner" yazın Takılabilir Tunerleri görürsünüz.
Eğer yalnızca Televizyon seyretmek istiyorsan, VU SOLO 2 yi tavsiye ederim!
Ama Mükemmel bir Cıhaz. VTI-Image ile ikisinde,de görüntü Kalitesi Super ve hizli calışıyor.
Şimdiden Hayırlı olsun diyelim.
Mertoglu
03-11-2015, 11:58
Bence cok iyi almisin Hayirli olsun