PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Mp3 Destekli Telefonlar İçin Vuvuzela Sesi :)

Hikmet™
17-06-2010, 10:52
Arkadaşlar özellikle CABBARİ usta için burada paylaşıyorum... Neden derseniz kendisi iyi biliyor nedenini :D:D:D:D:D:D:D

Only the registered members can see the link

veyselbakan
17-06-2010, 10:59
yapma ateşle oynama ustamızı kızdırma vuvezelanın v si bile rahatsız ediyor ustamızı:)

Hikmet™
17-06-2010, 11:03
yapma ateşle oynama ustamızı kızdırma vuvezelanın v si bile rahatsız ediyor ustamızı:)

Cabbari usta forumda online görünüyor inşallah kendisine hazırladığım süprizi görür... Birde konuyu silerse izle... :D:D:D:D:D:D

veyselbakan
17-06-2010, 11:07
yok ustam espriyi sever öyle bir şey yapmaz

AYFLY
17-06-2010, 11:45
ya bu vuvuzela nerden cıktı ya kupanın butun tadını kacırdı ya maclar ızlenmıyor nerdeyse ınsanın mac ızleme zevkını bıle kacırdı keske baska bır ulkede yapılsaydı.

CABBARİ
17-06-2010, 16:44
çıkaranı, alanı,satanı,icat edeni,öttüreni töbe töbe....
yaw nasıl bir ses o oyle galatasaray maçında fenerden gol yemiş gibi sinirleniyorum arkadaş çıkan ses birşeye benzese bari saz çalın zurna öttürün ne bileyim gitar çalıp dans edin vuvezela ne arkadaşım adı bile gıcık zaten dilim dönmüyor zor yazıyorum hava neredeyse 50 derece ter mıçımdan akıyor yapmayın kardeşim yapmayın bu işkenceyi yaaaa
resimdeki adamın tipine baqkın yaw bu adam sabaha kadar vuvuzela öttürse ne yazar kaç kız buna asılır yaw bunun nerresi eglence

Hikmet™
17-06-2010, 17:07
Link ölmüş yenisi eklenecek ozamana kadar konu kilit

MUTAF
17-06-2010, 17:09
sokakta bir tane veletin elinde var :)
nerden bulduysaa sabahtan beri öttürüyo :)

Hikmet™
17-06-2010, 17:14
sokakta bir tane veletin elinde var :)
nerden bulduysaa sabahtan beri öttürüyo :)

Nefesine kuvvet :D yaw foruma dosya ekleyemiyorum nasıl oluyosa hata veriyor nese konu kilitli kalsında sonra halledem...

Dosya Eklendi...

CABBARİ
17-06-2010, 18:37
vuvuzela ne işe yarar?

1-deli deli öttürüp insanlaı sinir etmeye yarar
2-kendine sövdürmenin en kolay yoludur
3-yukarı tutulup içene çiçek koyup sevgiliye verilebilir
4-ters çevirip üzerine oturulabilir(denemeyin sakın muhtar kamilin oğlu oturmuş zor çıkardık artı alışkanlık yapmış bize ters)
5-her renginden ayrı ayrı alıp koleksiyon yapılabilir

Hikmet™
17-06-2010, 19:02
vuvuzela ne işe yarar?

4-ters çevirip üzerine oturulabilir(denemeyin sakın muhtar kamilin oğlu oturmuş zor çıkardık artı alışkanlık yapmış bize ters)

Usta bi alemsin ya sen :45:

figonan
17-06-2010, 20:33
süper bişey

ŞAVKÇI09
17-06-2010, 22:24
Ben bilmiyordum bu vuvuzelayı dün servise gittim evin içinden bi sürü arı vızıltısı gibi ses geliyor.Bi yandan da evde çocuk maç izliyor.Arızayı giderene kadar anlayamadım sesin kaynağını.Sonra dükkanda kanalları geçerken birden aynı arı vızıltısı ses gene başladı bi baktım trt-1 ve şili honduras maçı sonradan anladım milletin elinde tutup öttürdüğü borudan çıkan sesin o ses olduğunu :):):)

CABBARİ
18-06-2010, 11:00
Ben bilmiyordum bu vuvuzelayı dün servise gittim evin içinden bi sürü arı vızıltısı gibi ses geliyor.Bi yandan da evde çocuk maç izliyor.Arızayı giderene kadar anlayamadım sesin kaynağını.Sonra dükkanda kanalları geçerken birden aynı arı vızıltısı ses gene başladı bi baktım trt-1 ve şili honduras maçı sonradan anladım milletin elinde tutup öttürdüğü borudan çıkan sesin o ses olduğunu :):):)
modaya uy hemen bir tanede sen al:)

veyselbakan
18-06-2010, 11:10
vuvuzela ne işe yarar?

:8[1]::8[1]::8[1]::8[1]::8[1]::present::present::present::8[1]::8[1]::8[1]:

CABBARİ
19-06-2010, 21:23
adamlar aşmış abi biz ne kalaylasakta boş!!
buyurun (Only the registered members can see the link)