PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : arkadaşlar kavruluyoruuuz burada!

veyselbakan
17-06-2010, 15:47
İzmir'de sıcaklık gölgede 40, güneşte 55 derece

[/URL]Only the registered members can see the link[URL="javascript:popuparkadas();"] (javascript:popuparsiv();)Only the registered members can see the link GÜLTEKİN/İZMİR, (DHA)

Mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklıkları tüm yurdu etkisi altına alırken, bugün İzmir'de termometreler gölgede 40, güneşte 55 dereceyi gösterdi.

Bugün ölçülen en yüksek sıcaklığın 40 derece olduğunu belirten Meteoroloji Bölge Müdürlüğü yetkilileri, bunun 1938 ile 2005 yılları arasındaki ağustos ayı ortalamasından 6 derece daha fazla olduğunu belirtti. Öte yandan İzmir'de güneşteki termometreler 55 dereceyi gösterdi.
AQUACITY REKOR KIRDI
Sıcaktan bunalan kent merkezindeki İzmirlilerin bir kısmı körfez kenarındaki gölge alanlarda serinlemeye çalışırken, bir kısmı da soluğu şehrin içindeki tek su parkı olan Aquacity’de aldı. Su parkı 2 bin kişi ile rekor kırdı. Şarkıcı Demet Akalın, Aquacity’de düzenlenen ‘Aquaparty’e katıldı. Havuzda serinlemeye çalışanları yaklaşık yarım saat boyunca şarkılarıyla eğlendirmeye çalışan Akalın, 40 dereceye varan sıcaklıktan şikayet etti. Akalan'ın konserinin ardından sıcaktan bunalan vatandaşlar dalga havuzu ve kaydıraklarda serinlemeye çalıştı:praying::praying::( allah korusun ya!

NeRoMaN
17-06-2010, 15:53
ALLAH kolaylık versin.Çok şükür İstanbul bugün rüzgarlı

MUTAF
17-06-2010, 15:54
evet, son bi kaç gundur bunaltan sıcaklıklar iyice çıktı.
dun ve bugun istanbulda enteresan bi sıcaklık var , gök yzuune baktığımda mavi değilde boz bulanık mavi bir görüntü vardı. resmen çöl sıcakalrı geldi..

veyselbakan
17-06-2010, 15:58
az önce şirketten markete kadar gideyim dedim tansiyonum düştü hala kendime gelemedim dışarıda emin ol nefes alamıyoruz birde bende ki şu meşhur panik atağıda tetikliyor bu sıcaklar yollara bakınca sanki duman çıkıyor gibi dalgalanmalar oluyor allah yardımcımız olsun gerçekten izmirde bugün başka sıcak var!

zekı62
17-06-2010, 16:16
ANTALYA HAVA DURUMU

42°C şuanda

39°CGüneşli

En Yüksek Sıcaklık : 39°C YarınArtacak
Hissedilen Sıcaklık : 40°C YarınArtacak
En Düşük Sıcaklık : 24°C YarınArtacak
Çiy Noktası : 15°C

Nem Oranı : %25
Basınç : 1006mb
Rüzgar : 12 Km/s
Kuzeybatı

vini
17-06-2010, 17:20
İzmir'de sıcaklık gölgede 40, güneşte 55 derece

[/URL]Only the registered members can see the link[URL="javascript:popuparkadas();"] (javascript:popuparsiv();)Only the registered members can see the link GÜLTEKİN/İZMİR, (DHA)

Mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklıkları tüm yurdu etkisi altına alırken, bugün İzmir'de termometreler gölgede 40, güneşte 55 dereceyi gösterdi.

Bugün ölçülen en yüksek sıcaklığın 40 derece olduğunu belirten Meteoroloji Bölge Müdürlüğü yetkilileri, bunun 1938 ile 2005 yılları arasındaki ağustos ayı ortalamasından 6 derece daha fazla olduğunu belirtti. Öte yandan İzmir'de güneşteki termometreler 55 dereceyi gösterdi.
AQUACITY REKOR KIRDI
Sıcaktan bunalan kent merkezindeki İzmirlilerin bir kısmı körfez kenarındaki gölge alanlarda serinlemeye çalışırken, bir kısmı da soluğu şehrin içindeki tek su parkı olan Aquacity’de aldı. Su parkı 2 bin kişi ile rekor kırdı. Şarkıcı Demet Akalın, Aquacity’de düzenlenen ‘Aquaparty’e katıldı. Havuzda serinlemeye çalışanları yaklaşık yarım saat boyunca şarkılarıyla eğlendirmeye çalışan Akalın, 40 dereceye varan sıcaklıktan şikayet etti. Akalan'ın konserinin ardından sıcaktan bunalan vatandaşlar dalga havuzu ve kaydıraklarda serinlemeye çalıştı:praying::praying::( allah korusun ya!
antalya daha sıcak nem fazla

AYFLY
17-06-2010, 17:51
arkadaslar allah yardımcınız olsun arkadasın dedıgı gıbı bugun ıstanbul ruzgarlı bıraz.bız bıraz sanslıyız galıba bugun.kım bılır temmuzda nasıl olur.ınsallah yagmur yagarda buraz rahatlarız

CABBARİ
17-06-2010, 17:53
al bendende o kadar hava nemsiz ama çok sıcak kavurucu şekilde

veyselbakan
17-06-2010, 18:17
antalya daha sıcak nem fazla
burada hem 55 derece hemde nem var hem antalyayı hem iskenderunun nemini çok iyi biliyorum bu mevsimde ama emin ol ben bugünkü nemi ve sıcağı bu yaşıma kadar görmedim emin ol 2dk dışarı markete çıktım dönerken başım dönmeye başladı terden ve nemden sırılsıklam oldum valla ne yalan söyleyeyim herhalde beyin kanaması geçiriyorum dedim!

magas
17-06-2010, 18:49
adana çok mufarklı sanki aynen sizin oralar gibi

alper3
17-06-2010, 19:33
bursada da piştik valla

digital_52
17-06-2010, 19:52
burdada hava bir yagıyor bir acıyor

NeRoMaN
17-06-2010, 22:47
Bugün İstanbul'da ayrı bir hava vardı.Serindi rüzgarlı hep böyle olur inşALLAH.

MUTAF
17-06-2010, 22:52
gunduz sıcaktı ama akşama doğru guzel esti istanbulda..

ŞAVKÇI09
17-06-2010, 23:17
Aydında olan arkadaşlar bilir 2 gündür resmen kaynıyor.Şimdiden böyle ise biz yazı çıkaramıyacağız herhalde bunun temmuzu var ağustosu var.Allah yardımcımız olsun.