Orijinalini görmek için tıklayınız : Airtes modem Dreambox uyşmazlığı
Arkadaşlar airtes RT111 - 4 port modemle dreambox arasında bağlantı kuramadım modem normal çalışıyor gözüküyor nete bağlanıyorm fakar birtürlü dreamboxla iletişim sağlıyamadım ip'leri manuel girdim dreame o da olmadı :49:nerede hata yapıyorum acaba..???
dreambox un eternetınde bir problem olabilir yada adptörde sorun olabilir dreamın adaptorunu bir değiştirin sorun düzelebilir. Birde aradaki kabloyu değiştirin ondanda olabilir.
dreambox un eternetınde bir problem olabilir yada adptörde sorun olabilir dreamın adaptorunu bir değiştirin sorun düzelebilir. Birde aradaki kabloyu değiştirin ondanda olabilir.
İyide Volkan kardeşim başka modem bağlıyorum sorun yok elimde combo modem vardı tek çıkışlı onu denedim hemen auto ip aldı dream benim tuhafıma giden internete bağlanırken sorun yok Airtesde..??
bunun adı dream ve dedığımın arkasındayım değişik bir dream adaptörü ile sorun düzelebilir yada baska kablo ile. yada şöle yap sıra ile ikisinden birini fişten cek ilk birini aç daha sonra diğerini bu şekilde görebilir. bunu sıra ile deneyerek yap.
teşekkürler ilgin için dediklerini yapacağım:sad:
teşekkürler ilgin için dediklerini yapacağım:sad:
Birde modemi resetle yeniden kur bendede airties var sorun olursa böyle yapıyorum
asker_31
18-06-2010, 02:11
bende airties rt 205 hiç bir ayar yapmıyorum (kablolu)kendiligin ip adresi alıyor...usta
192.168.2.1 adresine girip yerel ag baglantısından ip adreslerine bakabilirisn...
Birde modemi resetle yeniden kur bendede airties var sorun olursa böyle yapıyorum
Resetledim üstadım ilk başta yaptım o işi ama olmadı dediğim gibi nete bağlantıda sorun yok zati birde Volkan arkadaşımızın dediklerini deniyeceğim..
valla baktım olacak gibi değil bende komple dreami değiştirdim siyah kasalardan aldım bağladım sorun çözüldü:nod: sonuçta Volkan kardeş sen haklıymışsın dream bu..!!:45: