Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Atlanta hd box harika ötesi

clymax
17-06-2010, 23:22
SLM MERHABA ARKDAŞLAR

bu sitede yeniyim ve ben bir atlanta hd box tutkunuyum sizlerle bu duygularımı paylaşmak istedim.geçen hafta karaköyden eylul uydudan aldım ve sağolsun arkaşlar çok yardımcı oldular bu konuda iyiler fiyat olarakta piyasadaki dükkanlarda490tl-550tl arasında bana 450 tl ye bıraktılar belki biraz pazarlık yapsam birazdaha düşermiydi acaba yada şansımı fazla zorlamkta istemdim hiç değilse ucuza veriyorlar sağolsun lar.kısacası ben bu cihazdan fevkalede memnunum merak ettiğim şey acaba benim gibi bu cihaza hayran olan arkdaşlar varmı onu merek ediyorum...teşekürler. :45:

sancaktar78
18-06-2010, 10:34
var tabii.4 - 5 aydır kullanıyorum.
destek full
cihaz performansı süper
ccam ok
cam ve kart çok iyi çalışıyor
sd yayınlar güzel
hd ler güzel

bide ütü yapsa :)

umut55
18-06-2010, 10:39
hehe ustam senmd baska seylerde istersin ütü yaptıktan sonra::))
şaka bir yana herke çok övüyor bu cihazı

ercişsat
18-06-2010, 10:41
uydu paylaşımlımı

clymax
18-06-2010, 11:18
bi ütü bide paylaşım yapmadığı kaldı sadece hakikatten görüntü kalitesi olsun cihaz kalitesi olsun güzel bir ciahz
almak isteyen arkdaşları yönlendirebilirm iyiki almışım yaOnly the registered members can see the link

crazyatcine
18-06-2010, 11:36
:praying:forumlardan takıp edıyorum bu cıhazı nerden bulabılırım uygun fıyat bılen varsa yardımcı olabılırmı

clymax
18-06-2010, 11:40
sizi benim aldığım yere yönlendirebilirm ordaki arkdaşlar gerçekten bu konuda iyiler tam bir yardım severler ben 450 tl aldım büyük ihtimallede sizde o fiyattan alırsınız.du bakam bi kartı olcak tı sana telefon numarası verem EYLÜL UYDU 0212 245 23 33 orda yanılmıyorsam çağlar bey ve kemal bey vardı ..umarım memnun kalırsın

sancaktar78
18-06-2010, 13:57
pazarlı k edin dostlar daha hesaplı alırsınız
benden demesi

emu1980
18-06-2010, 16:59
kart paylasimı yapıyormu dreambox 800 gibi atlanta hd box

clymax
18-06-2010, 20:41
malesef dostum öle bir desteği ok ama yayın kalitesi görüntü kalitesi tasarımı falan çok güzel şiddetle almanızı tavsiye ediyorum.

Dereboyu
21-06-2010, 16:51
güzel bir cıhaz,üç haftadır kullanıyorum memmunum.

clymax
21-06-2010, 17:06
arkadaşlar size güzel bir haberim var şimdi formumuz için eyluluydu dan çağlar bey le görüştüm ve sitemizden gelen arkdaşlara gereken bütün güzellikler ve indirmler uygulanacakmış benden size sölemsi unutmadan size tel nosu verem supersatforumnunda ayrıcalığı olsun bence...tel :0212 245 23 33

goris
21-06-2010, 21:45
Arkadaslar makineyi gecen hafta aldim.. EYLUL UYDU yu aradim verilen numaradan ve arkadaslar baya yardimci oldular alirken ve kurulumda. sagolsunlar.. Tam anlami ilen mukkemmel bir makine.. Görüntü kalitesi bir harika.. TRT HD ve DS HD Super bu makinede.. Dunya Kupasi seyretmek daha bi zevkli oldu artik.. Diger paylasimdan aldigim HD ve SD yayinlarda super otesi.. Iyiki almisim diyorum bu makineyi.. EYLUL UYDU ya sonsuz tsklerimi sunuyorum.. ve bu makineyi herkeze tavsiye ediyorum...

Saygilar..

crazyatcine
22-06-2010, 09:42
eylul uyduya gıttım cıhaz hakkında bılgı aldım sagolsun ılgılı alakalı davrandılar.Cihaz hakkında bılgı aldım en onemlısıde dreamboxtakı ısınma sorunu bu cıhazda yok gıbı bırsey kasası alümınyum oldugundan ısınma yapmıyor acılıs ve kanal gecıslerı hızlı bekleme yapmıyor modul yuklenebılıyor menusu basıt ve kullanıslı zorluk cıkarmıyor.Valla ne yalan soylıyım ben begendım dreambox alıcaktım vazgectım

clymax
22-06-2010, 22:20
bencede en güzelini yapmışsın atlanta alın derim herzamn

securityizmir
22-06-2010, 22:57
dm 800 hd üstüne tanımam

clymax
23-06-2010, 15:13
valla dostum dm800 bence biraz hantal bir cihaz....

msavluk
13-07-2010, 14:22
arkadaşlar bu ürün internet bağlantısız olmuyor mu? 3g vınn la internet olsa olmaz mı? ayrıca bütün kanalları alıyor mu lig tv filan?

muratxq000082
21-08-2010, 22:31
herkese selam,

ben atlanta hdbox kullanmaya yeni başlayacağım. internet bağlantı hızımı 1mps olarak yaptırsam sorun yaşarmıyım? ttnet yerine uydunet firmasından almayı düşünüyorum, çünkü boşyere sabit telefon ücreti vermek istemiyorum.

hız çok önemlimidir bu şifreli kanalları izlemek için?

Efe Takmaz
23-08-2010, 01:00
Mükemmel Cihaz

umut55
23-08-2010, 02:08
bu cihazda dat formatındaki fimleri seyredebiliyormuyuz?? aslında eylul uyduya gittim saolsunlar super hd kalitesi var gösterdiler en son 430 tl demişlerdi

river58
25-08-2010, 00:08
Peki Herkes Memnunmu Bu Cihazda Linux Varmı?

Çok güzel bir cihaz, ccam ve newcamd paylaşımı var. Linux tabanlı deniyor ama kullanıcılar değişiklik yapamıyor, kodlar açık değil. Sürekli yazılım desteği var. Ürününün arkasında duran bir firma. 3 aydır kullanıyorum çok memnunum aldığınız server kaliteli ise değmeyin ***finize, Donma takılma yok..

numbai
29-08-2010, 20:44
Bulsat 39.0°E irdeto 2 emu ile izlenebiliyormuyuz bu makinada. teşekkürler..

muslum-baba
29-08-2010, 20:54
y6 yı destekliyormu? arkadaşlar

numbai
12-09-2010, 08:01
Bulsat 39.0°E irdeto 2 emu ile izlenebiliyormuyuz bu makinada. teşekkürler saygılar...

Volkan
12-09-2010, 11:00
Bulsat 39.0°E irdeto 2 emu ile izlenebiliyormuyuz bu makinada. teşekkürler saygılar...

bu cihazda şu an emu desteği yoktur. Ama ilerliyen zamanlarda emu yazılımıda cıkacaktır.

Şu an bu cihaz Cccam ve Newcam paylaşım için mukemmel Yarıca HD ve SD görüntü bakımından da 10 numara b ir cihaz ve şu an sadece BIIS şifreleri giriliyor ama diğer paketler için emu desteği yoktur.

alusta
12-09-2010, 11:48
Yazılanları okuyunca şüphelendim. Cihaz pek güzel mükemmel vs. diye övenlerin ya ilk mesajı ya da birkaç mesaj sahibi yeni üyeler. Eski ve tecrübeli üyeler ise cihaz hakkında sorular soruyor, lakin cihazın övücülerinden cevap çıkmıyor. Neden?

numbai
12-09-2010, 13:01
mrb. benim için önemli olan cihazın problem çıkarmadan yayınların seyredilmesi. bazı cihazlarr var ör:bulsat paketini çözüyor. seul mesela.. ama genelde sorunlu bir cihaz diye okudum yorumlardan. tuner sorunu yani. bu cihaz güzel paylaşımı deslekliyor. fakat biraz pahalı gibi . ayrıca sanmıyorumki herkesin paylaşım için en az 150 yada 300 tl gibi para ödeyecegini. o yüzen bulsat yazulımı konursa içine almayı düşünürüm şahsen . teşekkürler .. saygılar...

Volkan
12-09-2010, 14:59
Yazılanları okuyunca şüphelendim. Cihaz pek güzel mükemmel vs. diye övenlerin ya ilk mesajı ya da birkaç mesaj sahibi yeni üyeler. Eski ve tecrübeli üyeler ise cihaz hakkında sorular soruyor, lakin cihazın övücülerinden cevap çıkmıyor. Neden?

ne alaka burda ben kadar tecrübelisi varmı yada sizin o bir kaçtane mesaj sahibi dediğiniz yada yenı üyelerın kim olduklarını biliyormusunuz yada her soruya illaki cevap verilmek zorundamı. Şu anda idda ediyorum piyasada bu cihazın karşısında sadece Dreambox ve Vu duo var Next mış goldmastermiş sunny miş bu cihazın yaptıklarının hiç birini yapamıyor. Ayrıca görün tü kalitesi ve CCcam performansı ile Dream ve VUO bile zorlıuyor ayrıca şu an arkasında inanılmaz bir destek var diğer cihazlar gibi piayasaya bir suru reklam verilip sürüldükten sonra fos cıkan bir cihaz değil. Ve halen arge ekibi çalışıyor ve kullanıcıların isteklerıne göre cihaz yazılımına yenılıkler katıyor tabı bu yenılıkler cihazın kapasitesinin yeterliliği kadar devam edecektir.

mrb. benim için önemli olan cihazın problem çıkarmadan yayınların seyredilmesi. bazı cihazlarr var ör:bulsat paketini çözüyor. seul mesela.. ama genelde sorunlu bir cihaz diye okudum yorumlardan. tuner sorunu yani. bu cihaz güzel paylaşımı deslekliyor. fakat biraz pahalı gibi . ayrıca sanmıyorumki herkesin paylaşım için en az 150 yada 300 tl gibi para ödeyecegini. o yüzen bulsat yazulımı konursa içine almayı düşünürüm şahsen . teşekkürler .. saygılar...

cihaz kesınlıkle şu an donanımsal olarak problemsız ama tabi elektronık eşya arıza olabilir oda her cihazda olabilir. Ayrıca şimdi siz diyorsunuzkı paylaşım için kimse vermez ama bu cihazı en cok paylaşım kullananlar kullanıo ve ben şimdi sadece bir bulsat paketi için paylaşımdan vazgeçmem bu cihaz için yakın zamanda emu kullanıcıları için yazılım cıkacak. ayırca fiyatıda çok makul Cccam paylaşımı bu kadar iyi çalışan HD görüntüsü çok iyi olan bir cihaz yok mesela NEXT dobratechı için herkez susacak dobratech konuşacak dediler ama ne oldu fiyat olarak atlantadan hem fazla hemde yazılımsal olarak bir artısı yok HD görüntüsü iyi değil CCcam sorunlu ne anladım ben şimdi bu cihaza dunyanın parasını vermekten sizin seoul dediğiniz cihaz 250-300 tl arası bu cihazda 450 tl ben şimdi bir emu için neden kendımı riske atıyım yarın bulsat paketide başka şifreleme sistemıne geçerse ne olacak bunlarıda düşünmenız gerekir.

ayrıca bende atlanta yok ama yakın arkadaşım Sancaktar hocada mevcut bizzat onla muakyese ederek hem dreambox hem vuo duo hemde atlantayı karşılaştırıyoruz. burda kimse ye yalan dolan yada denemeden bilgi vermeyız.

numbai
12-09-2010, 16:42
slm. benimde cihaz olarak ne atlanta var nede seul.sadece.bu cihazları kullanmadım sade bu cihazlar hakkında 50 ye yakın yorum okudum .almak istediğim cihazlar arasında.sadece araştırmasını yapıyorum hepsi bu saygılar. bilgilendirme için teşekkürler...

HasanHüseyin1
26-09-2010, 13:17
Merhaba
Ben foruma yeni katıldım.
Atlanta HD BOX aldım.Almadan önce baya araştırdım forumlarda.Sonra İzmir bayisine gittim yerindede gördüm cihazı,inceledim aldım. Almadan önce forumlara üyeliğim yoktu.Birkaç yıldır meraktan arada bir bakıyordum.Cihazımı aldıktan sonra üye oldum. Arkadaşlar yazanlar yeni diyorya.Benim gibilerde var :).Cihazımdan son derece memnunum. Çok forum gezdim okudum.Herkes birşeylerden şikayetçi. Ama Atlanta gerçekten süper.Hem görüntü kalitesi hem server ile performansı hemde hızı.Memnun kalmayana şaşarım.Dreambox da aldık arkadaşlara. Zaten dreambox ve atlanta cihaz dışında gerisi hikaye diyordu aldığımız karşıyaka bayisi. Vu cihazı bilmiyorum tabi bilmediğim şey hakkında yorum yapmak istemem.Ben memnunum arkadaşlar Atlantayı tavsiye ederim.

HasanHüseyin1
26-09-2010, 13:33
Bir konuyu eklemek istiyorum
atlantadan başka cihaza paylaşım veremiyorsunuz şu an.Mesela benim gibi bir evde 2 cihaz kullanıyorsanız birini dreambox alacaksınız birini atlanta :) dreambox tan Atlantaya paylaşım vereceksiniz kusursuz yayın seyretmenin ***fine bakacaksınız. Yok şu arıza yok bu sorun. Herşey mükemmel.forumlara teşekür ediyorum .Üyeliksiz araştırdım beğendim.İyi firmayada denk geldim .Hayat güzel :))
elimden birşey gelirse burdan yardımcı olmaya çalışırım

pencere77
26-09-2010, 13:40
atlanta hd box şu günlerde en çok tutulan cihazlardan biri oldu.uydu forumlarına bakarsak alan kişi sayısı gün geçtikçe artıyor gördüğüm kadarıyla.cccam stabil çalışmasının yani sorun çıkarmaması başlıca etkenlerden diye düşünüyorum...

atillahun
11-11-2010, 18:06
hızın onemı yok gayet rahat seyredersın 1mps ile atlanta ıle daha rahat ızlersin sınyal gucunu ıyı ayarla sorunsuz ızlersin ATLANTA VAZGEÇEMEZSİNİZ

yekcanajans
11-11-2010, 20:27
demek ki atlanta cihazları dreambox cihazlarından iyi...

rselturk
12-11-2010, 00:20
Bu cihazbenim de gündemimde;şimdilik beklemedeyim.Emu desteği verildiği an gidip alacağım.Bazı dostlar için bu önemli olmayabilir,ama ben önemsiyorum.Hatta uydudan paylaşım yapması da fazladan bir güzellik.Seçenek çok,ama ayrıntılar da önemli.Atlanta yetkilileri bu istemleri dikkate alırlarsa hoş olur.Bildiklerini paylaşanlara içten teşekkürlerimle!...

ugur_gul
09-12-2010, 18:46
cihaz kesinlikle çook iyi.Firma yazılım esteğini de uydu üzerinden veriyor.Dreambox gibi yanlış yazılım attın veya illa birilerine yazılım attıracaksın derdide yok.Fan dan kaynaklı tünerde ısınmada olmuyor.Üstelik görüntü kalitesi dreambox tan iyi.
next dobratex kullananlar varsa yada hiremco,baff türü cihazları.Kullanıcılar bilir donma kesilme gibi birsürü sorun yaşanıyor.Kimse aksini idda edemez.

ugur_gul
09-12-2010, 18:59
ben dreambox kullandım.Sorunlar yaşadım muhattap bulamadım. Server almak istedim başka yerden cihazıma şifre bırakmışlar müdahalede edemedik.Ege bölge bayisi tavsiye etmiş arkadaşlar.Gittim fabrika ayarlarına döndüler yeniden yüklediler vesaire.HD ye geçelim dedik orda.Atlanta tavsiye ettiler. Dreambox sattığımız müşterilerle akraba oluyoruz git gellerle dediler.Ama atlanta verdiğimiz müşteri bize üstüne müşteri getiriyor dediler.2 saate yakın kaldım cihazı inceledim .Tabi dreambox 800 hd yide.İnternet üzerinden Türkiye ye satıyor adamlar.Gelen giden birsürü müşteriyide dinledikten sonra Atlanta aldım.Aldıktan sonra forumlarda inceledim doğrusu.Sonrasında üye oldum.Filimleri HD seyretmek başka bir ***if.Varsa imkanınız HD teknolojisine geçmenizi kesinlikle tavsiye ediyorum

ercişsat
09-12-2010, 19:00
reklam kokuyor

3500efe
09-12-2010, 21:55
Çokta abartıldığı kadar da değil arkadaşlar. Ben de kullanıyorum yazılım hatalarında bir çok kişide makinada çakılmalar oluyor. Doğru düzgün bir yazılım çıkartıp ta adam gibi stabil çalıştıramadılar. Sorun yaşayanlar çoğunlukta. En büyük desteği veren makinanın sahibi de fabrikadan ayrıldı. Makinayı kötülemek için yazmıyorum ama aklınızın bir kenarında bulunsun.

gordonorko
10-12-2010, 14:18
arkadaşlar merhaba ben 5 kasımda aldım atlanta hd box ı 15 gün sonra arıza yaptı direk fab. ile irtibata geçtim makinamı aldığım bayi vasıtasıyla 1 günde değiştirdiler ve çok ilgilendiler.yeni makinamı 20 gündür kullanıyorum şeytan kulağına tık yok,yayınlar mükemmel.server de iyi çıktı tv ***fim yerine geldi diyebilirim.atlanta hd box ı herkeze tavsiye ederim.(reklam falan değil ben sade vatandaşım.)

Volkan
11-12-2010, 13:18
1.81 yazılımı cıktı arkadaşlar. SD görüntü iyileştirildi cccam performansı artırıldı. DOnma kilitlenme olayları şu ana kadar yok dıolar bakalım.

Ama bu donma vesayre konularını cok abartıolar. Ben dream kullanırken bile cihaz kıtlenebilio abuk subu işler yapabilio bunun sebebide cccam için harcanan yoğun işlemci den kaynaklanıo.

numbai
19-12-2010, 21:11
emu desteği istiyoruz ustalarımızdan.....

kucer06
19-12-2010, 21:20
emu desteği istiyoruz ustalarımızdan.....

Artık emu devri kapandı arkadaşım çoğu yayıncı kuruluş şifreleme sistemlerini değiştirdi ve bu sistemleri emu ile kırmak çok zor üstelik çok pahalı ve zahmetli yeni trend card sharing ve bu cihaz linux olmamasına rağmen bu işi çok güzel yapıyor.Koskoca next firmasının beceremediği işi yaptı.

Volkan
09-01-2011, 23:22
evet arkadaşlar bende Dreamı sattım ve yarın akşam bir terslik olmasza ATLANTA HD BOX T serisi cihazım geliyor. Artık ATLANTA nın bu forumda arkasında ben olacağım. :wave:

Özgür Erge
22-01-2011, 01:32
abi dayıma alıyorum bende çok merak ettim bakalım nasılmış..

yusuf
23-01-2011, 17:11
arkadaşlar fiatı nedir

numbai
23-01-2011, 17:16
slm..450-500 arası olması gerek

Volkan
23-01-2011, 18:09
peşin 400 ile 450 arası değişiyor. vadelide 500 tl yi buluyor ama bu fiyata bu kadar işi yapabilen ve stabil çalışan başka cihaz yok.

ayrıca alacak arkadaşlar yenı tuşlu modelını alsınlar bu modellerde board yenı olduğu için kilitlenme yok eski boardların bazılarında cakılma kıtlenme problemını olduğunu söyluyorlar ama firma bu konuda cok hasssas cihazlarının arkasındalar.

ciyan
07-05-2011, 23:24
bende yeni aldim bu cihazi gercekten hem hd hem sd olsun kaliteli yayin sunuyor.

cilginizmirli
24-05-2011, 19:38
Bende bugün itibariyle Atlanta Hd Box T tuşlu model uyduya geçtim.Kanal geçişleri çok iyi yalnız bir sorum olacak özellikle kullanan arkadaşlar yazarsa çok sevinirim.Smart kart girişi var makinada bu giriş digitürk veya d-smart kartlarını kapsıyor mu yoksa diğer abonelikleri mi kapsıyor.

Volkan
24-05-2011, 23:15
Bende bugün itibariyle Atlanta Hd Box T tuşlu model uyduya geçtim.Kanal geçişleri çok iyi yalnız bir sorum olacak özellikle kullanan arkadaşlar yazarsa çok sevinirim.Smart kart girişi var makinada bu giriş digitürk veya d-smart kartlarını kapsıyor mu yoksa diğer abonelikleri mi kapsıyor.

digiturk un eski kart yanı crıyptıworks kartınız varsa calışır. Dsmart kartları kendı modulunde calışıyor onuda 2 ncı modul slotuna takarsanız sıkıntı olmaz.

cilginizmirli
25-05-2011, 00:33
Cevap yazdığın için teşekkür ederim volkan kardeş.Senin tavsiyene uydum Atlanta hd box un tuşlu modelini aldım.Cihaz canavar tek kelime ile.Ne yapalım ileride d-smart cam modül alacağım o zaman.Cidden hd kanallarda görüntü süper.Cihazı herkese tavsiye ediyorum.

Padisah_X
14-02-2012, 07:57
Arkadaşlar, herkes sadece güzel deyip geçiştirmiş. Diğerlerinden ne fazlalığı varda güzel.
TV de seyretmek için bahsedilmiş kabaca. Benim esas öğrenmek istediğim, kayıt özelliği nasıl.
USB Belleğe & HDD e kayıt ediyor mu, bilhassa HD (S2) kayıtları nasıl. PIP özelliği var mı.
Bir iki marka denedim ve kayıt özelliklerinden memnun kalmadım. Bir tanesi güzeldi fakat
1 Gb , 1 GB olarak bölüp kaydediyordu. Tek parça halinde kaç GB olarak kayıt edebiliyor.
Tabii özellikle HD yayınları. Sitelerinde sadece " Zaman Kaymalı Kayıt " denmiş o kadar.
Bu konuda bilgili ve denemiş arkadaşlar biz acemiler için daha aydınlatıcı konulara
açıklık getirirse sevinir ve memnun olurum.

tahir21
07-07-2012, 01:16
Bende Atlanta HD Box almayı düşünüyorum ancak cihazda Rs 232 girişi olmaması ileride sorun olabilirmi örneğin cihaz çöktü usb ile kurtarma yazılım atma imkanımız olmadı çözüm bilgisayardan Rs232 üzerinden kutarma yazılımı yükleme ise ne yapacağız veya bu durumda usb to Rs232 çevirici gibi bir aparat işimize yarıyacakmı ne önerirsiniz bu konuda beni aydınlatırsanız sevinirim şimdiden teşekkürler

digix21
07-07-2012, 10:42
ben de aldığımda,forumlarda atlanta hakkında böylesi övgü dolu laflara kanarak almıştım. ama almaz olaydım..! cihaz 6 ay içinde 5 defa "welcome" çakılmasına uğradı. her hafta cihazı kargoya verip ist. servise postalıyordum. baktım olmuyor,aldığım uyducu arkadaşa üçte bir fiyatına iade edip kurtuldum..!

HasanHüseyin1
17-07-2012, 10:19
ben uzun zamandır atlanta kullanıyorum.Birçok arkadaşımada aldırdım bu cihazan .Çokta memnunum.Ip tv özelliğininde gelmesi çok iyi oldu.Maçlarıda seyredebiliyorum bu vesile ile.Ürünü alırken sıfır olduğuna ve bayisinden olmasına özen göstermek lazım

yeksamet
28-07-2012, 23:17
tessekurler

alusta
29-07-2012, 16:17
tessekurler

Bu ne şimdi? İlk mesaj, boş bir teşekkür. Kirlilikten başka bir işe yaramadı!