PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Şehit sayısı 11'e yükseldi

umut55
19-06-2010, 10:59
Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde terör örgütü PKK üyelerince askeri birliğe düzenlenen saldırıda, ilk belirlemelere göre 7 asker şehit oldu, 8 asker de yaralandı.

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Irak sınırındaki Şemdinli'ye bağlı Tekeli, Günyazı ve Ortaklar köyleri arasındaki Gediktepe mevkisinde bulunan askeri birliğe, terör örgütü PKK üyelerince saldırı düzenlendi.

Güvenlik güçlerinin anında karşılık vermesi üzerine çıkan çatışmada, ilk belirlemelere göre 7 asker şehit oldu, 8 asker de yaralandı.

Yaralı askerlerin, Şemdinli Devlet Hastanesi ile Hakkari Asker Hastanesine kaldırılarak, tedavi altına alındığı bildirildi.

Saldırının ardından bölgeye çok sayıda takviye kuvvet gönderildiği bildirildi.

AA

umut55
19-06-2010, 11:07
şehit sayısı 8 yaralı askerlerimiz 14.
öldürülen terörist sayısı 12

simeda
19-06-2010, 11:20
bu şerefsizlere kim dur diyecek.artık bıraksınlar birbirlerini yemeyi açılımı batsın.daha 20 yaşındaki fidan gibi vatan evlatları her gün şehit oluyor.artık nerdeyse şehit haberi normal bir haber oldu.1.dünya savaşı 4 yıl sürtdü biz 30 yıldır bu p....leri bitiremedik.koskoca ordu nasıl birkaç çapulcuyu bitiremedi .zaten terör içimizde.yeter artık yeter

veyselbakan
19-06-2010, 11:25
allah belanızı versin hain şererefsiz imansız köpekler yeter artık yeteeeeeeeer:mad2::mad2::mad2::mad2::mad2::mad2::mad2::mad2:

wtwt99
19-06-2010, 11:33
milletimizin bası sogolsun ailelerine allah sabir versin

yakupyurt
19-06-2010, 11:50
şehitlerimiza allahtan rahmat diliyorum bu olaylara alıştık arrtık ülkede otorite boşluğu var önüne gelen dingonun ahırı gibi gemimize karakolumuza ül***i bbg evlne döndüren zihniyetse hakla nutuk atıyor kuyruğu sıkışmış kediler gibi bana başbakanlık yetmez reis cumhur olacam diye adama sorarlar sen bu ülke için ne yaptın sıfır elde var sıfır ül***i böldün türk kürt diye en dğerli yerlerimizi sattın ucuz ucuz askere kelle dedin apo piçinede sayın dedin oğlun gemi aldı gemi değil o bir sandal dedin deniz fenerini soydunuz paralarıda secimde taraflarınıza dağıttınız elektrik olmaya yere buz dolabı camasır makinası oy karsılığı verdiniz one minute cıkısıyla sahte bir cıkış yaptınız anındada u dönüşü ilede m,illeti kandırdınız daha yapılacak çok iş var dediniz yani soyulacak çok yer var anlamında miletim gözünüzü açın artık bu terör olaylarının artmasının tek sebebi akp denen zihniyettir lanet olsun bu soysuz köpeklere ve bunlara destek veren içimizdeki hainlere

veyselbakan
19-06-2010, 11:58
HABER: emdinli'de Hain Saldr: 8 ehit haberi (Only the registered members can see the link)
Hakkari (Only the registered members can see the link)'nin Şemdinli (Only the registered members can see the link) ilçesinde terör örgütü PKK (Only the registered members can see the link) üyelerince askeri birliğe düzenlenen saldırıda, ilk belirlemelere göre 8 asker şehit oldu, 14 asker de yaralandı.

Hakkari (Only the registered members can see the link)'nin Şemdinli (Only the registered members can see the link) ilçesinde terör örgütü PKK (Only the registered members can see the link) üyelerince askeri birliğe düzenlenen saldırıda, ilk belirlemelere göre 8 asker şehit oldu, 14 asker de yaralandı. AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Irak sınırındaki Şemdinli (Only the registered members can see the link)'ye bağlı Tekeli (Only the registered members can see the link), Günyazı ve Ortaklar (Only the registered members can see the link) köyleri arasındaki Gediktepe mevkisinde bulunan askeri birliğe, terör örgütü PKK (Only the registered members can see the link) üyelerince saldırı düzenlendi.Güvenlik güçlerinin anında karşılık vermesi üzerine çıkan çatışmada, ilk belirlemelere göre 8 asker şehit oldu,14 asker de yaralandı. Yaralı askerlerin, Şemdinli (Only the registered members can see the link) Devlet Hastanesi ile Hakkari (Only the registered members can see the link) Asker Hastanesine kaldırılarak, tedavi altına alındığı bildirildi. Saldırının ardından bölgeye çok sayıda takviye kuvvet gönderildiği bildirildi.

İşte Genelkurmay Başkanlığı'ndan saldırıyla ilgili yapılan açıklama:

"Hakkâri / Şemdinli (Only the registered members can see the link) bölgesinde, Türkiye / Irak hudut hattında görevli bir sınır bölüğüne; bir grup terörist tarafından 19 Haziran 2010 günü saat 02:00'de saldırıda bulunulmuştur. Çatışmada sekiz asker şehit olmuş, ondört asker de yaralanmıştır. Yaralılar hastanelere tahliye edilmiştir. Bölge takviye edilmiş ve gece süresince çatışma bölgesine, silahlı helikopter ve topçu ateş desteği sağlanmıştır. Ayrıca, Irak'ın kuzeyi bölgesinde tespit edilen hedefler de Hava Kuvvetleri tarafından ateş altına alınmıştır.

İlk tespitlere göre; çatışmada oniki terörist etkisiz hale getirilmiştir.

Kamuoyuna saygı ile duyurulur." (Anadolu Ajansı) 1 saat önce..

simeda
19-06-2010, 12:06
12 şerefsizi bi yayınlayın inanalım.yalan söylüyorlar.

veyselbakan
19-06-2010, 12:25
leşlerin resimleri bu formda yayınlanamaz:smiles22:

MUTAF
19-06-2010, 12:26
Teşekkürler sayın başbaşakın...
durmak yok, yola devam... Bildiğinden şaşma.

Şemdinli'de çatışma: 8 şehit

Hakkari'den acı haber geldi. Terör yine vurdu, yine can aldı.

Güncelleme:19 Haziran 2010 09:44

Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde terör örgütü PKK üyelerince askeri birliğe düzenlenen saldırıda, ilk belirlemelere göre 8 asker şehit oldu, 14 asker de yaralandı, 12 terörist de öldürüldü.

Yaralı askerler, Şemdinli Devlet Hastanesi ile Hakkari Asker Hastanesi'ne kaldırılarak, tedavi altına alındı.Saldırının ardından bölge helikopterler ve topçu ateşi altına alındı. Saldırının ardandan Türk jet uçakları da Kuzey Irak'taki bazı hedefleri bombaladı.
ASKERİ BİRLİĞE SALDIRDILAR
Irak sınırındaki Şemdinli'ye bağlı Tekeli, Günyazı ve Ortaklar köyleri arasındaki Gediktepe mevkisinde bulunan askeri birliğe, terör örgütü PKK üyelerince saldırı düzenlendi.
Güvenlik güçlerinin anında karşılık vermesi üzerine çıkan çatışmada, ilk belirlemelere göre 8 asker şehit oldu, 14 asker de yaralandı.
Yaralı askerlerin, Şemdinli Devlet Hastanesi ile Hakkari Asker Hastanesine kaldırılarak, tedavi altına alındığı bildirildi.
Saldırının ardından bölgeye çok sayıda takviye kuvvet gönderildiği bildirildi.
ÇATIŞMA SÜRÜYOR
Çatışmalar hala sürüyor. Hakkari Valiliği'nden herhangi bir bilgi alınamazken, Genelkurmay'ın açıklama yapması bekleniyor.

simeda
19-06-2010, 12:53
leşlerin resimleri bu formda yayınlanamaz:smiles22:

ben bu forumda demedim.

veyselbakan
19-06-2010, 12:57
genelkurmaydan yapılan açıklama bu şekilde daha yetkili bir merci varsa orasını bilemem

NeRoMaN
19-06-2010, 14:00
Başımız sağolsun...:(

kucer06
19-06-2010, 14:07
İnanın şu ortamda şehit olan Türk askeri değilde ölenler filistinli olsaydı daha çok tepki verilirdi.Türkiye bu kadar uyuşturuldu yani.

umut55
19-06-2010, 14:17
evet haklısın ustam

kucer06
19-06-2010, 15:03
Mavi marmaranın fedailerinden nedense ses çıkmıyor.Vatanımın bu hale düştüğünü görmektense keşke o şehit olan askerlerimin arasında olsaydım.Ruhları şad olsun ne yazıkki şimdi bana arkalarından ağlamaktan başka iş düşmüyor.

veyselbakan
19-06-2010, 15:12
Mavi marmaranın fedailerinden nedense ses çıkmıyor.Vatanımın bu hale düştüğünü görmektense keşke o şehit olan askerlerimin arasında olsaydım.Ruhları şad olsun ne yazıkki şimdi bana arkalarından ağlamaktan başka iş düşmüyor.
:(:(:(:(:(:(

umut55
19-06-2010, 15:26
şehit sayısı 10 oldu allah rahmet etsin

digital_52
19-06-2010, 16:42
şerefsizler yine ortalıgı karıştırmak istiyorlar

muslum-baba
19-06-2010, 17:28
30 sene oldu hala pkk bitmedi 30 sene daha gececek yine bitmeyecek :(

MUTAF
19-06-2010, 17:40
teröre kaç bin şehit verdik? ve en son durum ne?
ellerimizmi bağlı kelepçelerle?
neden hiç bişey yapamıyoruz.?

simeda
19-06-2010, 18:42
30 sene oldu hala pkk bitmedi 30 sene daha gececek yine bitmeyecek :(

biterse bazılarının para yollaru kesilecek

wtwt99
19-06-2010, 19:38
catışma 5 saat sürmüş ve 250 kişi olan bu hainlere neden gereken cevap verilmedi biz kendi topraklarımıza bile hakim degiliz geliyorlar karakol basıyorlar ve bu 5 saat suruyor ama canlı olarak geri donuyorlar bizim helikopterlerimiz o an ne ile meşguldu acaba yoksa bizim elimde yokmu yeter artık

MUTAF
19-06-2010, 19:39
Doğan haber ajansına göre, kayıp olan 1 asker şehit olmuş.
11 şehit sayısı olarak belirtilmiş..

samiabi
19-06-2010, 21:12
bir şehit babası ne diyordu oğlum bana teröristleri sıkıştırıyoruz fakat vur emri verilmiyor diye söylüyordu artık bişey yazmak istemiyorum bu yazımı yazmadan önce youtubeye giremedim daha önce giriyordum 8888 8844 rakamlarıyla acaba sorunmu varki

gungor1976
19-06-2010, 23:08
Milletimizin başı sağolsun. Ailelerine Cenabı Allahtan sabır niyaz ediyorum. Hainlerin Allah belasını versin. Forumdaki arkadaşlardan ricam lütfen AYYILDIZLI BAYRAĞIMIZI evlerimize, balkonlarımıza, işyerlerimize asalım. BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN ÜSTÜNDEKİ KANDIR; TOPRAK EĞER UĞRUNDA ÖLEN VARSA VATANDIR.

uzi_ce
20-06-2010, 00:29
bence hepsı mavı marmarayla balantılı ustelıyorlar dıs gucler destek var serefsizlere teroru desteklıyorlar

Admin
20-06-2010, 00:36
Vatan sağolsun şehitlerimizin yattıgı yerler cennet mekanı olsun ailelerine sabırlar diliorum çok kötü bir durum:( 1990 da kars sarıkamışta dayım şehit olmuştu ailecek yıkılmıştık biliyorum bu durumu

erdal05
20-06-2010, 01:15
emin ol ki....şehit haberlerine en az sen kadar onlarda üzülmüşlerdir....
üzülmemek ne mümkün zaten...
ama illa suçlu arıyorsanız....
askerlerimizi idare edenlerin..."tek askerlik" yapmaları için baskı yapın....
üstlerine vazife olmayan şeylere kafalarını yoracaklarına..."üç-beş çapulcu" dedikleri alçaklara konsantre olsunlar....
yazıktır....koskoca devlet....bir avuç çapulcuya madara oluyo...
içimizdeki ve dışımızdaki hainleri iyi tanımalıyız....
ülk emin iyi gidişininin önüne set çekmek...ayağına çelme takmak istiyolar...

şehitlerimize allahtan rahmet diliyorum....mekanları cennet olsun......

kanberoğlu
20-06-2010, 01:17
Mekanları cennet olsun. Ailelerine Allah'tan sabır diliyorum.

muslum-baba
20-06-2010, 14:22
biterse bazılarının para yollaru kesilecek

nasıl yani acıklarmısın?

cerazem
20-06-2010, 14:34
emin ol ki....şehit haberlerine en az sen kadar onlarda üzülmüşlerdir....
üzülmemek ne mümkün zaten...
ama illa suçlu arıyorsanız....
askerlerimizi idare edenlerin..."tek askerlik" yapmaları için baskı yapın....
üstlerine vazife olmayan şeylere kafalarını yoracaklarına..."üç-beş çapulcu" dedikleri alçaklara konsantre olsunlar....
yazıktır....koskoca devlet....bir avuç çapulcuya madara oluyo...
içimizdeki ve dışımızdaki hainleri iyi tanımalıyız....
ülk emin iyi gidişininin önüne set çekmek...ayağına çelme takmak istiyolar...

şehitlerimize allahtan rahmet diliyorum....mekanları cennet olsun......
arkadaşım yerleri belli değil bu şerefsizlerin adamlar mağraların içine raylı sistem kurmuşlar askeri helikopter geçinde mağaranın üstünden hemen ateş edip daha askeri helikopter nerden ateş edildiğini anlayana kadar adam silahyı geri çekiyo mağaranın içine bide bu şerefsizlerin mağaralarında ele geçirilen şeyler dikkatimi çekti kadın içi çamaşırı ilaç uyulşturucu hap bide erkek por_no dergileri ben hakkari çukurcada askerlik yaptım hep operasyona gidiyoduk kaç kere rast geldim böyle görüntülere daha askerden geleli 6 ay oldu

yakupyurt
20-06-2010, 15:24
pkk açılımı yapmak isteyen vede diretenlere sesleniyorum bu olaylar sizin eserinizdir vazgeçin bu pkk açılımından vazgecmeyecekseniz vandan törenden sonra urfaya gidin kına alın yakın oranıza buranıza allah rahmet eylesin şehitlerimize bunlara destek veren kim olursa olsun allah belasını versin

cerazem
20-06-2010, 15:48
bunalrın arkasında ırak abd rusya vede en serefsizleri israil var

belontis
20-06-2010, 16:41
hukumet istifa.teror sifirken aldilar simdi sehitler geliyor hergun.istifa