Orijinalini görmek için tıklayınız : Vu+ duo da yüklediğim eklentileri silme acill!!!
Arkadaşlar google maps yükledim ama kullanamadim bu yüklediğim eklentiler adsl kotasini aşar mi? Ayrica bu eklentileri nasil silebilirim....
şimdiden tşkler
serhat15
02-07-2010, 00:11
Arkadaşlar google maps yükledim ama kullanamadim bu yüklediğim eklentiler adsl kotasini aşar mi? Ayrica bu eklentileri nasil silebilirim....
şimdiden tşkler
kotanı zorlamaz ve ayrıca eklentiyi menu kurulm ekltentiler menüsüne ulaşınca kırmızı renk eklenti kaldır seçeneği ile kaldırabilirsin...
usta tşkler ikimizde aynı uydudan almışısız bildiklerimizi burdan paylaşırsak çok iyi olur tşklerr
serhat15
05-07-2010, 23:27
usta tşkler ikimizde aynı uydudan almışısız bildiklerimizi burdan paylaşırsak çok iyi olur tşklerr
tabiki bildiklerimiz paylaşırız
taraftar
22-02-2011, 16:36
kotanı zorlamaz ve ayrıca eklentiyi menu kurulm ekltentiler menüsüne ulaşınca kırmızı renk eklenti kaldır seçeneği ile kaldırabilirsin...
usta bende vlc silmek istiyorum ama olmuyor silemedim birtürlü ve 2 gün oldu alalı ve hiç ses yokdu şimdi ise pervanenin oldugu yerden kafa agrıtacak şekilde tır die urmadan ses gelyor
/usr/lib/enigma2/python/Plugins/Extensions
buradan istediğinizi silebilirsiniz